A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #25236 Az ISU-152-re nem kell a 152 mm BL-10. Ha tudok még játszani a HW előtt, akkor kifarmolom azt az ágyút, de nem az ISU-ra nem rakom fel. Ha elérem az Object 704-et, azon amúgy is két lassú ágyú közül kell választani. Annál majd használom a 152 mm BL-10-et.
A teljes játékban kétséges hogy elkezdem-e a TD-ket. Nem biztos hogy megér nekem annyi szenvedést egy fullos SU-152 vagy ISU-152.
Nekem pont amiatt tetszett az ISU a 122-essel, mert sokszor azt hitték, hogy a lassú 152 mm BL-10-es ágyúm van. Sokszor csinálltam, azt hogy direkt mellé vagy a fedezékbe lőttem és már tolattam is hátra. Azt hitték van 14 másodpercük amíg újra töltök, megpróbáltak lerohanni. Nagy volt az önbizalmuk, mert az oldalukat mutatták, de csak csak 6 másodpercük volt. És kettőt is kaptak amíg lőni tudtak. A kettőből az egyik lánctalpra ment, hátha leszakad nekik.
Nem nagyon fekszik a 4-4,5 körüli tűzgyorsaság, pláne nem gyenge front páncélzatú gépnél. Az IS-4-nél még elviselem, mert a 122 mm BL-9 annyival nem gyorsabb, hogy megérje azt használni. Plusz a 130 mm-es ágyú kicsit jobban néz ki. (Bár ezt sem sikerült jól lemodellezni, mert a csőszájféket így nem alakítják ki. Az IS-4-nél teljesen rossz a 130-as csőszájfék lyukazottsága, az IS-7-nél már jobb, de még ott is hibás.)