418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #25674 Rohadjanak el a fejlesztők ott ahol vannak. 300 méternél messzebb lévő célpontot nem tudok eltalálni. Akármilyen tiszta célpont, akármilyen gondosan célzok, kizárt.
Már 200 méteren is baromi nagy a szórás.
Remek, most már végképp semmit se érek a német tankommal. Hát ez egyre jobb.
Most már tényleg közeledik az uninstall ideje. -
Én néha próbálok mindkettő lenni (aktív + passzív) a Leo-val, csak akkor van a gond mikor át kell menni passzívból aktívba és hirtelen céltábla leszek :D
Régebben mindig csak berohantam az ellenség bázisára (és még a teleport fix előtt sokszor vissza is tudtam jönni Malinovkán :) ), most próbálok valami jó bokrot találni. A Hetzer láthatósági faktorát szívesen elfogadnám Leo-ra is, szerintem nem lenne túlzás. -
TDantes #25672 Mintha tényleg pontatlanabbak lennének az ágyúk. Egész sokat lövök mellé. (ha tényleg így van az jó, mert így az utolsó jó dolog is kiveszik a német gépekből) -
Nem az a lényeg hogy melyik lövi ki a másikat hamarabb...az a lényeg hogy melyik hatékonyabb a csatában.
A JT baromi magas, van egy kis 100mm-es rész a frontpáncélzatán és egy nagy lyuk a lövegpajzsa helyén. Ráadásul még lomha is, a lövege pedig szűkebb tartományban mozog, nem tud elrejtőzni (de olyannyira nem, hogy ha én vezetem a támadást, mindig szerencsétlen Jagdtiger bukkan fel elsőnek, még ha 400-450m-re is van...)
Egy tank kilövéséhez többször kell lőnie...
Objectum: a 120mm-es rész nem valami erős, átlagosan jó ágyúkkal távolról is átlőhető. Nincs valami sok HP-ja, viszonylag pontatlan az ágyúja.
Na melyiknél látsz több hátrányt? -
kiskami #25670 Ügyes ez a gyermek (pörsinggel). -
lammaer #25669 Én különválasztanám az aktiv és passziv scoutolást, és akkor szerintem érthetőbb miről győzköditek egymást.
Aktiv scout: mobil, jól rejtőzködő jármű, aki effektive mocorog meg lopakodik előre, keresi az ellent, és az esetek többségében a csapattársakon múlik az ellenség megsemmisítése. Szerintem Achmed erre gondol, és valóban, egy ferdi, JT, arty, heavy nem alkalmas erre. Vagy azért mert nem mobil, vagy azért mert nem tud rejtőzködni vagy azért mert nincs látótávolsága. Ezek bármelyikének hiánya kizárja az effektiv aktiv scoutolást.
Passziv scout: az, ha valaki befekszik 3 bokorba, és kiszúrja a támadókat akik mondjuk nyilt terepen jönnek. Erre szinte majdnem minden tank képes aki kicsit is tud rejtőzni, de ez elég határeset a kempelés és a scoutolás között. Scout szembontból szerintem kevésbé értékes mint az aktiv scoutolás, inkább a kemphely jó megválasztásának mellékhatása.
Támadás: ha egy top heavy tank vagy TD megindul és a támadóék csúcsán vezeti a támadást, akkor megtörténhet hogy ő találkozik egy csomó ellenel először, és akár még scout medált is kaphat. Ez viszont sztem nem scoutolás, hanem támadás :D
Szóval, bizonyos körölmények mellett bármely fenti viselkedés okozhat "scout" medált, de érezhető hogy ezek után medál és medál között van különbség. -
TDantes #25668 Mi a gond? A T-54 nem OP, és teljesen rendben van ha tucatnyi T-54 kerül egy oldalra, és igenis fair ha Tigrissel kerül egy szintre.
Aki szerint meg gond, az csak azért mondja mert vesztett. -
zsupeti #25667 Izzott a chat rendesen. :) -
KÉP -
exoterm #25665 lál még a tigris ellen is t54-et rakott be. Mióta mondom, h fail a balansz-rendszer :P -
ilsalon #25664 Tegnap az égés napja volt. Öt menetből háromszor égtem ki KV-vel. Nem max hp-ról, de teljesen. Eddig még olyanra sem emlékszem, hogy valamikor kigyulladt volna a KV-m. Mennyi esélye volt ennek?
A Leo incrased reverse speed letesztelve és érezhető. Eddig volt, hogy ledurrogtattak kémkedés közben, mert lassan húzta vissza az orrát, de most jobban tolat a gép. Mozgékonyabb lett valamelyest.
Scout téma. Nekem volt tegnap egy köröm, ahol stug-gal egész jól sikerült felderíteni kempinyovkán. Lementem a völgybe és beszorultam egy kő mögé-közé. A sok ellen meg bemozdult, hogy kiszedjen. Na ezeket mind felderítettem és lelőtték a profik hátulról. Sajnos az egyik arty nagyon kitartóan lődözgette a környéket és egyszer csak betalált.
Lehet csak a bénaság miatt, de én sokszor beragadok valahova. Ráragadok a pálya szélére, az épület falához. Felfutok a hegy oldalára és nem tudok lejönni. Egyedül ezeket tartom bosszantónak a játékban. A többi dologgal elvagyok. -
zsupeti #25663 Paff a bűvös sárkány -
exoterm #25662 Nekem is megvan mindkettő. Szerintem nem szerethető egyik sem, én az isu-ferdi párossal szívesebben nyomulok. :P -
TDantes #25661 Nekem KT-vel is volt na és akkor? De lesz még Maus-al is előbb-utóbb, amilyen nyomi bokorbújós csapatok vannak. -
spiczi91 #25660 T1 hevivel is volt már scoutom, semmi nem lehetetlen. :D -
Tőlem biztos nem fogod :D
Bár tegnap ferdivel játszottam ilyet, mert a kicsi stug a hátunk mögött semmi pénzért nem akart előre menni. Kaptam is vagy 22 lövést, maradt is 73 HP-m. Ezen felindulva kilőttem még 4 tankot :) Csak kár, hogy a 128-as lassabban tölt, bár nem is lepődök meg, hogy a gyengébb német ágat még csökkentik. -
Hát jah .... próba cseresznye. De ha lesz ilyen had lássam jutyubon. :D -
Attól még próbálkozni lehet velük, a siker viszont nem garantált. -
Én nagyon szerettem a KT-t, élveztem vele majdnem minden csatát.
-
Mester61 #25655 Most karbi van a serón?
-
,, ékes bizonyíték arra h akármivel lehet menni, csak találékonyság kérdése "
Scoutolni akármivel ? Hát had ne mondjam mekkora baromságot írtál le ! :D Megnéznélek, mondjuk 1 Kampinovkán IS7-el vagy S-51 artyval középre berohanni scoutolni. Meg van a scoutra az adott típus és kész. -
Adjunktus #25653 Nem vagyok nagy szakértő a témában,de nekem van JT is és Object is.
Csak úgy hobbi szinten el-el TD-zgetek néha néha.
Az Object szerethető mert.:
Igaz,hogy vékony a páncélja,viszont cserébe elég sok lövést leperget magáról.
Kicsit lomhán gyorsul,de ha lendületbe jön akkor 40 fölött hasít.
A lövege néha pontatlan egy kicsit,de egy-egy fail shot még belefér.Ha viszont talál azt kibírják röhögés nélkül.
A lövege vízszintes tartományban olyan szögben fordítható,hogy az már majdnem feledteti a torony hiányát.
Ha jó helyre fészkeljük be magunkat,akkor nagyobb távolságból nyugodtan eldurrogtathatunk pár gránátot mire észrevesznek.Ha nem lövünk,akkor meg majd nekünk jönnek.
A lőszer ára brutális,cserébe viszont a Putyilov gyári törzsgárda,szarér húgyér javítja a gazdatestet.
A JT szerethető mert.:
Német és jó a lövege.pont. -
A láthatósági értékekkel nem voltunk kibékülve túlságosan, és látva ezt kérdeztük vajon mit titkolnak még ?
-
garaib #25651 Javítás: 27000
Lőszer: 1650 -
bornofakone #25650 ha már itt vagyok, t30-t nem volt szerencsém kipróbálni, vki vmi infóval a repair-ről, mennyit kóstál? ill. lövedék ára?:D -
bornofakone #25649 :DD ez most ide jött, sztem nem hal bele senki :) v cink a dolog?! :) -
Szakesz #25648
-
Szakesz #25647 Újfent köszönetet kell mondanom ezekért a felbecsülhetetlen fontosságú információkért. Azt hiszem, ha erre nem került volna sor, akkor mindenkinek erős hiányérzete támadna, és a legszomorúbb az lenne az egészben, hogy nem is tudnánk az okát. :) -
bornofakone #25646 #erdős
ha ezt nekem szántad:) válaszom: nincs:D mert kellene h legyen? :DDD
#charley
reggel 8-tól értettem :D -
bornofakone #25645 csőő sircharley:) felőlem mehet holnap, 8-tól ráérek, szokásos módon jön hzcfeka is :) aztán mehet 3s-ban :D 11-ig tudok majd csak lenni :( de addig mehet :) -
Sir Charles #25644 Szeva
Holnap délelőtt egy platoon??? -
lammaer #25643 Na mi ez már a topikomban, azonnal csendet rendet fegyelmet. -
Nincs több kérdés, mi? 
-
bornofakone #25641 #szakesz
ennek örülök :) -
Szakesz #25640 én inkább nevetni szeretek az ilyen vitákon:)
Hajrá, engem is sikerült megnevettetned.
-
Imation #25639 jó hát nekem még csak ábránd mert DB nél járok, de idővel minden bekövetkezik. Addigra még OP is lehet belőle, és úgy töri majd a muszka tankokat mint a ropit. -
bornofakone #25638 #wlanseraf
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/22657-jagdtiger-vs-object704/ itt is szépen "bebizonyították" ... annyi a lényeg h ki lő elsőnek, és a játék szituáció. és nem csak fórum vélemény, saját tapasztalat, egyedül az álcázás aránytalan, többi balanced, de igazi normális TD csatákban nem vettem észre h ez veszélyeztetné a JT-ket:) meg 90%-ban 2JT vs én veszünk részt a csatákban, de vannak kivételek:)
#Imation
nem is akarok vitatkozni, csak annyit írtam, h a 2 medhez képest op, nem akarok vitázni t-54ről, elegen vitáznak minden fórumon:) én inkább nevetni szeretek az ilyen vitákon:) -
Wlanseraf #25637 Én egyenlőre próbálom földolgozni a sima Panthert:D -
Imation #25636 Jahhh én meg P2 vel, de fogok is akármilyen lesz. -
Wlanseraf #25635 De tegyük fel mi egyforma méretüek vagyunk, futni is kb ugyan úgy tudunk...
Elviszlek Airsoftozni én full beöltözve te meg UV zöld joggingban egy diszkógömbel a fejeden jössz! oké:) élvezetes lenne?:)