A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #25664 Tegnap az égés napja volt. Öt menetből háromszor égtem ki KV-vel. Nem max hp-ról, de teljesen. Eddig még olyanra sem emlékszem, hogy valamikor kigyulladt volna a KV-m. Mennyi esélye volt ennek?
A Leo incrased reverse speed letesztelve és érezhető. Eddig volt, hogy ledurrogtattak kémkedés közben, mert lassan húzta vissza az orrát, de most jobban tolat a gép. Mozgékonyabb lett valamelyest.
Scout téma. Nekem volt tegnap egy köröm, ahol stug-gal egész jól sikerült felderíteni kempinyovkán. Lementem a völgybe és beszorultam egy kő mögé-közé. A sok ellen meg bemozdult, hogy kiszedjen. Na ezeket mind felderítettem és lelőtték a profik hátulról. Sajnos az egyik arty nagyon kitartóan lődözgette a környéket és egyszer csak betalált.
Lehet csak a bénaság miatt, de én sokszor beragadok valahova. Ráragadok a pálya szélére, az épület falához. Felfutok a hegy oldalára és nem tudok lejönni. Egyedül ezeket tartom bosszantónak a játékban. A többi dologgal elvagyok.