A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #25669 Én különválasztanám az aktiv és passziv scoutolást, és akkor szerintem érthetőbb miről győzköditek egymást.
Aktiv scout: mobil, jól rejtőzködő jármű, aki effektive mocorog meg lopakodik előre, keresi az ellent, és az esetek többségében a csapattársakon múlik az ellenség megsemmisítése. Szerintem Achmed erre gondol, és valóban, egy ferdi, JT, arty, heavy nem alkalmas erre. Vagy azért mert nem mobil, vagy azért mert nem tud rejtőzködni vagy azért mert nincs látótávolsága. Ezek bármelyikének hiánya kizárja az effektiv aktiv scoutolást.
Passziv scout: az, ha valaki befekszik 3 bokorba, és kiszúrja a támadókat akik mondjuk nyilt terepen jönnek. Erre szinte majdnem minden tank képes aki kicsit is tud rejtőzni, de ez elég határeset a kempelés és a scoutolás között. Scout szembontból szerintem kevésbé értékes mint az aktiv scoutolás, inkább a kemphely jó megválasztásának mellékhatása.
Támadás: ha egy top heavy tank vagy TD megindul és a támadóék csúcsán vezeti a támadást, akkor megtörténhet hogy ő találkozik egy csomó ellenel először, és akár még scout medált is kaphat. Ez viszont sztem nem scoutolás, hanem támadás :D
Szóval, bizonyos körölmények mellett bármely fenti viselkedés okozhat "scout" medált, de érezhető hogy ezek után medál és medál között van különbség.