418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• maniac78
    Ha kilőnek és ott maradsz az is AFK-nak minősül?
  • ximix #25993
    Múltkor(Feb.28) találkoztam ezen gépezettel, szerettem volna egy közös képet de az arty féltékeny volt és kipukkasztott.
  • malystryx
    David, még annyit tehetsz, hogy megnézed az alaplapi kondik tetejét. (Valaki említette ezt is)
    A jó kondenzátor teteje sík, és barázdás. (biztos valamit jelöl)
    De nekem volt már olyan lappal gondom aminél fagyott a gép, stb.
    Megnéztük a lapot, és elég sokára vettük észre a gondot: Néhány kondi teteje kipúposodott.. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ilyennel is találkoztam már..
  • ximix #25991
    Kellett nekem belépnem első csata
  • atee73
    Hehh , az indito kepernyon a kis zaszlot keresd.....
  • ximix #25989
    Sokféle kamo skint láttam de digire nem emlékeztem, igaz ez újkori dolog, de van olyan jó mint a koptatott busz rendszámtábla :)
  • GeoTrasher
    Agyfasz! Hol lehet magyarra állítani a nyelvet, sporttársak?
  • Renegade
    azt mondta a wot kliens, hogy regisztráljak uralba, lesz magyar csapat?

fura, mert ilyesmi régen is volt, csak akkor nem volt opcionális, viszont volt magyar csapat :-)
  • davidbog
    Köszönöm a válaszokat.

Az everest a WoT-al együtt futott, leraktam tálcára a játékot és megnézet az értékeket. És a WoT alatt se volt magas hőmérséklet: proci 50°C a videókártya 80°C-os volt.

Érdekes a helyzet, mert például a Medieval 2 tökéletesen fut, úgy hogy szinte minden maxon van. Pedig annak is van akkora gépigénye mint a WoT-nak, annál is melegednie kéne.
    Ezzel együtt szerintem a táp a legvalószínűbb. Nem tudom jelenleg milyen táp van a gépemben. Ha zavaróbb lesz a helyzet akkor lecserélem.
  • Renegade
    jaj ez fájt

ennél azért volt dúrvább:

Star trek sorozatban, az egyik részben neki ment a hajó egy aknának, erre, jaj egy űrbánya

vagy a Doctor Who legelső részében amikor hősünk legyőz egy kezet, elsüti az unarmed szóviccet, amit a kertévén akurátusan kéztelenítettemnek fordítottak :-)
  • lammaer
    "perzselő nap süt a Homokfolyó völgyében a levegő vibrál a Tiger körül, de bent a Ventillation skill biztosítsa hűs levegőt ..."

perzselő nap süt a Homokfolyó völgyében a levegő vibrál a Tiris körül, de bent a légkondicionálás képzettség biztosítsa hűs levegőt ...

:)
  • lammaer
    David, milyen táp van a gépben?

Én amióta cirka 8 éve megszívtam a táp dolgot (akkor a geforec2-nek nem tudtam az istennek se beindítani a TV kimenetét :D ), azóta inkább veszek egyel kisebb procit, de cserébe a táp az nem vmi papír szar hanem márkásabb (chieftec, enermax), és ha vkinek gépet kell összerakni, akkor is ez megy bele, nem érdekel hogy rimánkodik hogy miér 10ezer csak a táp, amikor ő látott az árlistán házzal együtt 6000 forintért egy 500Wos tápot...

Már súlyra érezhető, hogy melyikben van rendes tekercs/vasmag és melyik csak szimulálja hogy ő egy tápegység (feltéve ha a köcsög kínaiak nem öntenek betont az aljára a papundekli tápnak). Impressziv amikor kezedben tartod mindkettőt, és az egyik tényleg olyan mintha papírból lenne :)

• ximix #25982
    Lehet könyvet írnak majd mint a szerepjátékokról ott jól hangzik
    - Ahogy elült a dübörgés a Homokfolyó völgyében csak a Tiger maradt állva ...
    - A perzselő nap süt a Homokfolyó völgyében a levegő vibrál a Tiger körül, de bent a Ventillation skill biztosítsa hűs levegőt ...
  • lammaer
    "Mert az ati kezelőpaneljében manuálisra állitottam a vga coolerét és túl alacsonyan pörgettem."

Ja, hát ha az emberek nyúlkálnak oda ahova nem kéne :)
  • cikasz
    Táp vagy vga! Nekem is nem birja már a 2 vga-t a táp. Ki kellett vennem az egyiket mert kikapcsol a gépem.
    A másik pedig vga lehet ami túlmelegszik. Mert az ati kezelőpaneljében manuálisra állitottam a vga coolerét és túl alacsonyan pörgettem. Amióta fix 50%-on megy nem kapcsol ki! Everest alatt nem fut a játék ami igazán meghajtja a vga-t.
  • SZU
    XP SP3 alatt elég gázos. Egyébként újraindulás lehet a köv. okok miatt is:

-gyenge a táp
    -ram
    -haldoklik a rendszerwinyód
    -alaplap-proci

Megjegyezném a felső három ok inkább a sűrűbben előforduló.
  • Szakesz
    Mhhh..., és még csodálkozok, hogy nem kapok segítséget! :)

• spiczi91
    A fordításhoz:

nagyon jó lett, de a Homokfolyó néven fejreálltam. tudom hogy szó szerint ezt jelenti, de pl. egy Homoktenger kevésbé lett volna magyartalan.
  • lammaer
    Az AFKzás, a BOTtolás és a disconect 3 halál különböző dolog, ne keverjük a szezont a f@szammal...

AFK - vki nem csinál semmit. Mondjuk csata betöltés közben rájön a hasmenés, elmegy budira azt mire viszaér már vége van a meccsnek. Ezért nem bannolnak, ha 1x 2x történik, csak ha rendszeresen soxor,

BOT - olyan program ami helyetted próbál csinálni valamit, csak mivel igen nehéz egyelőre értelmes botot csinálni, a botok WOTban vagy azt csinálják hogy megindulnak előre, aztán ész nélkül beakadnak az első akadályba, vagy csak őrült módon forgatják a tornyukat. Szóval totál más mint az AFK, mert a botok csinálnak vmit, nem csak állnak és néznek.
    Mondjuk régen volt olyan BOT, ami tényleg nem csinált semmit, igy sorozat AFK módon viselkedett.

Disconnect - ha valaki DCzik, az általában 1-2 perc után felrobban. Nálam is DCzett platoontárs nem 1x, érthető volt mi történt vele.

Tudtommal BAN csak a BOTolásért és a sorozatos AFKért jár (mivel arról is azt hihetik hogy egy gyengén megirt bot). Ebben az esetben ha feljelentenek az történik, hogy rádáll vmi admin / megnézik a logokat, és ha tényleg azt tapasztalják hogy sorozatban AFKzol vagy sorozatban viselkedsz botként, akkor jön a ban. Sima játékos bemondásra tudtommal nem jár ban, az csak jelzés azadminoknak, kire kell figyelni.

Konstruktiv javaslat: mivel a WOT adminok nem olvassák az SG fórumot, itt kár puffogni, semmilyen hatása nem lesz.
    Javaslom egy support ticket megnyitását a dolog tisztázására.
  • zsupeti
    Öröm és bódottság! :D
  • zsupeti
    Ezt el kell,h meséljem.Két napja voltam 1 olyan csatában,ahol malom van a dombtetőn a sarokban.Murovanka?Mindegy.
    Csata kezdődik,mi voltunk a déli oldalon,én szokásomhoz híven robogtam megnézni,h őrölnek e a malomban.Erre vagy négyen írogattak,h noob meg minden+nem vagyok norm.Elvoltak,mert az egyik kávézott a másik meg evett,legalábbis ezt írták.Az ellen megjelent,és hát persze tosztak feljönni,h segítsenek,ráadásul a nyomi arty csak egyszer bírt fellőni.Nem félpercig bírtam tartani őket,de győzött a túlerő.15:3 ra kaptunk ki.Ebből kettő én voltam +a Tigrist 7%ra bontottam le.Na ezt az egyet bírta valamelyik kilőni.Érdekes,mert ahogy elindult az ellen és sorban hullottak ki,elnémult a chat.
    Bocs srácok,tudom hogy újoncként írogatok ilyen sztorit pont nektek,de ez az 1 csata nagyon belém-vésődött.Küzdesz,h nyerjen a csapat és néha ez a fizetség érte.
  • lipovics
    VELED ÉS NYERTÜNK. :)
  • zsupeti
    Velem,v ellenem voltál? :D csak őszintén
    IS-en a 122mm löveg jó névjegykártya :) Ensk-i pályán lehet,igazán kamatoztatni.
  • lipovics
    Én memóriára, tápra vagy alaplapi kondenzátorra gondolok.
    Ramokat szedd ki és igazítsd meg és biosban állítsd alapra. Ha alapbon van, akkor keress hozzá időzítést. Ha van lehetőséged, próbálj meg kölcsön kérni egy tápot valakitől.
    Ha ezek sem, akkor alaplapi kondi lehet a bűnös, azt nem tudom hogyan tudnád kiszűrni.
  • Plata
    Rohadt életbe,tök jó csatában voltam,kilőttem vacak M3 Leevel egy IS-t,robogok a híd felé erre csapattárs az oldalamba durrant su-152vel.Valami Obiekto57 vagy mi volt a neve,normális az ilyen?Egy lövéssel lószart csinált belőle.
  • davidbog
    OFF

Először én is túlmelegedésre gondoltam. Everesttel megnéztük, az AMD proci 38-40°C-os az ATI videókártya 60-70°C-os ha WoT-ozok. A leállást csak a WoT-nál és az Oblivionnál csinállja a gépem. Igaz újabb játékaim, amiknek nagyobb a gépigénye nincs. Csak az HoI2 Arsenal of Democracy és a Mount and Blade: Warband van meg az újabb játékokból, de ezek se nagy gépigényűek.

Ráadásul elég rendszertelenül is csinállja, van hogy egy óra alatt 2-3-szor is leáll, van hogy játszhatok 6-8 órát a WoT-tal, akkor se áll le. Lehet szoftveres hiba lesz. Nem valami frissek a cuccaim. A op rendszer XP SP1, a driverek, meg amiket eleve adtak, tehát már több mint 4 évesek.
    Még a tápegységet tudom elképzelni, hogy az nem bírja. 2 éve lett beszerezve egy új típus, azóta egyszer már meg is halt, de garanciás volt és ugyanolyat raktak vissza. Csak a régi tápegységhez nem tudok viszonyítani, mert amikor még az volt nem volt WoT. Arra nem emlékszem, hogy a régi tápnák meg volt-e az Oblivion a gépemen. A régebbi játékaim pedig tökéletesen futnak a mostani PC-n is.
  • lipovics
    A nagy kaliberű ágyúval rendelkező tankokba az elején ti is HE lövedéket táraztok? Amióta megvan az M3, T1, T28 85mm F-30 ágyúval én ezt teszem és a fürgébb scoutokat rendezem hamar.

Egyébként a T28 a 85mm F-30 ágyúval nagyon kellemes. Kis csatákba rak be és oda nagyon jó ez a löveg.
  • lipovics
    Veled már találkoztam a harcmezőn :)
  • davidbog
    Ja, hogy azért bannolhatnak, mert azt hiszik botot használok. Az érthető. Remélem senki nem gondolja azt, hogy bot vagyok. Annyit észlelnek, hogy aktívan harcolok, aztán egyszer csak leállok.
  • zsupeti
    Jó tudni,h ezért is bann jár.Pár napja,h felraktam a német célkeresztet/pontos nevét nem tudom/egymás után 4x is,úgy dobott be a játékba,h nagy feketeség és csak a csata zaját hallottam.Anyázhattak biztos rendesen.Csak az újraindítás segített rajta.
  • maniac78
    Értem én. 58%-os a győzelmi rátám, de hogy 15 lövésből 10mellé olyan biztosnak vélt helyzetből, amikor szinte teli a HUD és azon az ici-pici helyen megy mellé a lövedék, vagy 4%-os VK3601 hátulról, azt mondja penetrating erre leesik 3%-ra a hullja. Vagy a kedvencem 9%-os A-20, már kezdtem örülni oldalról. Azt mondja hit, és kérem leesik a lánctalp.

Oké, hogy dühöng a player, de hogy ezért a SZARért fizessek, csak hogy meg tudjam venni a lövedéket a Ferdibe.............
  • heliox
    Igen afk dc stb ha sokat pihen a tankod bannolnak velem is ez történhetett. Nekem sokat dc-zik a netem
  • atee73
    No comment...
  • spiczi91
    Valaki simán felnyomhat bothasználatért. Hülyeség, de ez van.
  • Szakesz
    Nem melegszik túl valami a gépedben? Nekem pár héttel ezelőtt ugyanez volt a gond, az egyik ventilátor megadta magát és a cseréje megoldotta a problémámat.
  • Imation
    Most hogy így mondod tényleg volt olyanom is egyszer, az is tegnap este. Érdekes hogy az oroszon pár hete fent van és ott még sosem volt ilyenem ezen a pályán.
  • davidbog
    Olyanért bannolhatnak, hogy a csatában afk vagyok?

Hát ez nagyon jó. Például nekem néha ismeretlen okokból leáll a PC-m ha WoT-ozok. Megpróbálok visszalépni a csatába, de általában addigra kilőnek.
  • davidbog
    Tényleg lesznek WoT skinek a tankokhoz? Ha megvalósul, akkor amit felrak a játékos azt látják majd a többiek is.

Ezt az opciót hiányoltam a Navy Fieldből. Kár hogy ott nincs, akkor talán a H39 csatahajó nem úgy nézne ki, mint egy hatalmas úszó szardarab négy ágyútoronnyal és két kémyénnyel. :) Van még pár hajó aminél borzasztó az eredeti skin.
  • Renegade
    ha ráérzel (megtanulod), akkor felderítés nélkül is tud lőni az arty, a satelit miatt, nagyon dúrva. ugye a kidőlő fák, öszeroppanó kerítés alap, na de minden komoly ágyú lövedéke csíkot húz felülről nézve, ami mögött 1-2 cmvel ott a tank. Ráadásul tudod, hogy mikor találtad el, mert akkor nincs becsapódás animáció, csak eltűnik a lövedék csíkja.

Szóval, ja, az igazán expert artyknak nincs szükségük scoutra, elvégre ott a műhold ami mindent lát, ez már majdnem annyira dúrva csít, mint a stock t-54 :-)
  • zsupeti
    Erről az égi áldásról,lehetne kérdezni Mikototo-t.
    Valami elképesztően küldi a másvilágra a tankokat.Többször volt szerencsém látni,h mit művel.5 killje volt az előbbi csatában,úgy h én félidőnél kiléptem,miután kilőtt az ellen.
    Nagyon érzi a srác,az tuti.