banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsupeti
    Ezt el kell,h meséljem.Két napja voltam 1 olyan csatában,ahol malom van a dombtetőn a sarokban.Murovanka?Mindegy.
    Csata kezdődik,mi voltunk a déli oldalon,én szokásomhoz híven robogtam megnézni,h őrölnek e a malomban.Erre vagy négyen írogattak,h noob meg minden+nem vagyok norm.Elvoltak,mert az egyik kávézott a másik meg evett,legalábbis ezt írták.Az ellen megjelent,és hát persze tosztak feljönni,h segítsenek,ráadásul a nyomi arty csak egyszer bírt fellőni.Nem félpercig bírtam tartani őket,de győzött a túlerő.15:3 ra kaptunk ki.Ebből kettő én voltam +a Tigrist 7%ra bontottam le.Na ezt az egyet bírta valamelyik kilőni.Érdekes,mert ahogy elindult az ellen és sorban hullottak ki,elnémult a chat.
    Bocs srácok,tudom hogy újoncként írogatok ilyen sztorit pont nektek,de ez az 1 csata nagyon belém-vésődött.Küzdesz,h nyerjen a csapat és néha ez a fizetség érte.