banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    OFF

Először én is túlmelegedésre gondoltam. Everesttel megnéztük, az AMD proci 38-40°C-os az ATI videókártya 60-70°C-os ha WoT-ozok. A leállást csak a WoT-nál és az Oblivionnál csinállja a gépem. Igaz újabb játékaim, amiknek nagyobb a gépigénye nincs. Csak az HoI2 Arsenal of Democracy és a Mount and Blade: Warband van meg az újabb játékokból, de ezek se nagy gépigényűek.

Ráadásul elég rendszertelenül is csinállja, van hogy egy óra alatt 2-3-szor is leáll, van hogy játszhatok 6-8 órát a WoT-tal, akkor se áll le. Lehet szoftveres hiba lesz. Nem valami frissek a cuccaim. A op rendszer XP SP1, a driverek, meg amiket eleve adtak, tehát már több mint 4 évesek.
    Még a tápegységet tudom elképzelni, hogy az nem bírja. 2 éve lett beszerezve egy új típus, azóta egyszer már meg is halt, de garanciás volt és ugyanolyat raktak vissza. Csak a régi tápegységhez nem tudok viszonyítani, mert amikor még az volt nem volt WoT. Arra nem emlékszem, hogy a régi tápnák meg volt-e az Oblivion a gépemen. A régebbi játékaim pedig tökéletesen futnak a mostani PC-n is.