banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    David, milyen táp van a gépben?

Én amióta cirka 8 éve megszívtam a táp dolgot (akkor a geforec2-nek nem tudtam az istennek se beindítani a TV kimenetét :D ), azóta inkább veszek egyel kisebb procit, de cserébe a táp az nem vmi papír szar hanem márkásabb (chieftec, enermax), és ha vkinek gépet kell összerakni, akkor is ez megy bele, nem érdekel hogy rimánkodik hogy miér 10ezer csak a táp, amikor ő látott az árlistán házzal együtt 6000 forintért egy 500Wos tápot...

Már súlyra érezhető, hogy melyikben van rendes tekercs/vasmag és melyik csak szimulálja hogy ő egy tápegység (feltéve ha a köcsög kínaiak nem öntenek betont az aljára a papundekli tápnak). Impressziv amikor kezedben tartod mindkettőt, és az egyik tényleg olyan mintha papírból lenne :)