418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Noobozni nem szoktam, inkább kultúráltan "Pathetic"-nak bélyegzem pl a bokorban a térkép sarkában kempelő T54-et (mint tegnap is).

Nálam leginkább az artyk szokták kicsapni a biztosítékot (nem véletlen hogy a chatbannomat is egy arty player miatt kaptam). Kedvenc mondataim egy arty szájából:

- "Noob team, thx for defense" - mindezt akkor, amikor volt 3 perce hogy átslattyogjon a senki által nem védett oldalról a másikra. Csúcs, amikor ráadásul az ellenséges arty csapja ki őket counter batteryvel.

- "Go scout" - ez a halálom, főleg ha mondjuk már csak 1-2 nagy tierű TD maradt, azt hiszik hogy mindenki azér van hogy ők rizikó nélkül gyűjthessék a killeket.

- "HAHAHA Noob Maus" - mert ki tud lőni egy harcbanálló maust a világ túloldaláról is, és mindjárt a maus a noob, ő meg pro.

Ezenkívül csak tegnap legalább 5 olyan artyval találkoztam, akik már akkor self destructot nyomtak, amikor kezdett ellenük billenni a mérleg, de az ő közelükben még senki sem járt. Pl el hullufon, mi kb féluton jártunk a völgyben, nyomultunk, és a túloldalon a fennsikon két arty felrobbantotta magát.

Nagyon sok arty gyáva féreg, aki csak azt élvezi ha büntetlenül osztogathatja a skulókat. Harcolni, önfeláldozni az már büdös.
  • Gunslinger
    A noobozás az már annyira elcsépelt és hétköznapi, hogy inkább azt írom, hogy idiot vagy retard :-D
  • virkir
    ha még csak nooboznék de nálam a candyassed-től kezdve minden szokott lenni
  • Renegade
    kezdeti lelkesedés ami egy idő után az emberek túlnyomó részéből kikopik
    :-)
  • Renegade
    hát sajnos én is szoktam noobozni, marhára le kéne szoknom róla :-(

épp próbálom átszoktatni magamat valami másra, veszek egy jojót, hopp nem is, megtaláltam a gyurmalinom, átszokok annak a molesztálására :-)
  • Gunslinger
    Köszönéssel mi baj van? Bár én nem szoktam, de visszaköszönök, ha valaki köszön, néha beírom hogy good hunting, ha jó kedvem van.
  • kiskami
    Én meg visszaköszönni szoktam, ha van olyan kedves pajti (akár a másik csapatban), aki köszön. Lehet, ha több csatám lesz, befeszülök, és még azt sem.
  • Imation
    Attól tudok szó szerint megőrülni mikor valaki elkezd a vesztésre álló csatában 'noob team' -ezni! Tudnám leápolni egy vascsővel! :(
  • Tono34
    Általában én is be szoktam köszönni, de annyira talán már kezdő sem vagyok :)
  • ilsalon
    Én csak akkor osztom stratégiát, ha ez első egy-két helyen vagyok. Akkor is inkább úgy, hogy ezen az útvonalon fogok menni, légyszi supportoljon, akinek van kedve. Háromból egyszer bejön a 4-5 jó követő és akkor gyaluljuk a pályát. Perszer ritkán vagyok első-második.
  • virkir
    Tedd hozzá, hogy ész nélkül nyomul mint a nyáj.
    A legszebb az volt mostanában, hogy a Tigris legénységére gyúrtam mikor Erlenberg-en északról indulva jelölöm a szokott északi domb kerülést, hogy én mennék arra jöjjön valaki, erre az egész csapat megindul de úgy, hogy alig fértünk át a hídon.
  • Jeffjohnson
    Ok köszi az infót!
  • virkir
    Nem írtam mert egyértelmű, hogy kijöjjön a 90 pont, ha jól emlékszem nekik is maradt 3 pont 3 loltrakira.
  • Jeffjohnson
    Valami kis tierű felderítőjük volt?
  • Renegade
    :-)

kezdő játékos ismérve:
    beköszön (hi, glhf)
    bár 11. a rangsorban de bőszen nyomatja a follow me! attack! utasításokat

a kedvencem (mondjuk ez tényleg aranyos) amikor akkora adrenalin lökést kap izgalmában, hogy a falon át próbálja bőszen kilőni a piris pöttyöt :-)

a rangsoron meg tényleg jó ötlet lenne, valamilyen színkód, bármi akármi, hami azt hivatott jelölni, hogy kellő csata, plecsni, rutin már van a delikvens birtokában.
  • virkir
    Az elsőről semmi infónk nincs mivel a belépés egyszercsak kiírta az 1:0-át mi meg néztünk mint a moziba, hogy mi van.
    Az a legnagyobb gond, hogy szar volt a tájékoztatás, ráadásul meg nem is ment úgy ahogy előző nap kirakták a fórumba a bejelentkezést.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?%2Ftopic%2F31438-automatic-tournament-system%2F]
    Ez például mint látható egy nappal a kezdet előtt került fel és ráadásul egy elég eldugott helyre közülünk is csak ma vette észre az egyik tag

Ez meg alap hazugság mert nem ment egyik körben sem ki volt szürkülve csak a másodikban működött miután a vezető egyszer már berakott.

A tournament room is similar to a company battles room. Every invited team member can join the battle roster, so team members don't need to wait for the captain to assign everyone to the team. Attention! Don't forget to press "Ready!"

Na a lényeg volt fejetlenség a szervezésben is rendesen.
  • virkir
    Mint szoktam mondani ennek a játéknak a legnagyobb bugja a játékosok értelmi színvonala.
    Szeretem mikor az éppen regelt osztja az észt és megsértődik mikor leidiótázza az ember.
    Nem lenne baj ha valahogyan jelölve lenne legalább a rangsor, hogy a sok nagyarcú lássa nem azért megyek pl. Tigrissel mert éppen csak eljutottam odáig hanem mert éppen azzal volt kedvem és esetleg nemárt hallgatni arra mit egy kisebb tankból mond valaki.
  • LSSAHPAUL
    Ó bakker, sajnálom hogy nem tudtatok kiállni 1.körre, mondjuk szerintem nem volt ferr a ruszkiktól hogy nem állították vissza az órát, sőt az invet se 45-kor kaptuk ahogy a szabályzatban van hanem kb 05-kor, így másfél órával később kezdődött az egész, nálunk is voltak olyanok akiknek mennie kellett viszont olyan is volt akinek meg pont így lett jó.
    Taktikra visszatérve, mind két körre ugyanúgy álltak fel,szal 2 db tier7-es ágyúval + 9db tier8 ?
  • Renegade
    átlagos csapatokra gondolok :-)

teljesen alap, hogy ha látja az ember a kismilió pötyöt, akkor szól az artynak, hogy költözzön át a másik sarokba és komótosan lője szarrá a kanyarodni kívánó tankokat.

Volt, hogy a lenti pontot védtem egérrel + 2 artyt odébb költöztettem, 6-7 piros pötty lövette ki megát. :-)

persze kellett hozzá, hogy leálljanak csikicsukizni.
  • virkir
    A Lakevile-t cáfolnám az én tapasztalatom szerint inkább olyan 70-30 a nyerési esély a völgyön keresztül legalábbis nálam.
    Ha jön 1-2 értelmes t8-9 és segít az arty vagy nincs akkor simán nyerhető onnan mert a legtöbben elmennek a városba meghalni.
  • virkir
    Első körünk na az nem volt :) elbalfaszkodta a csapat nem álltunk fel a kezdésre így 1:0-ról indultunk.
    Nem jött egy IS-3-asunk nem vittünk végül arty-t szóval elcsesztük rendesen ráadásul mintha a pen-t is nekik adta volna.
    Másodikra az északi I. pontból indultunk amire ráadásul nem volt igazán jó taktikánk és megpróbáltunk támadni ők meg szépen bevédtek a szokott helyekről.
    Kb ezek voltak a pontok ahova beálltak full T8 + 2 nagy arty, ha jól emlékszem object212
  • ilsalon
    Vagyok.
  • Renegade
    nahát, nem ez az első beszámoló, ahol klán csaták esetében a védekező csapat nyer, ez tök érdekes, mert random battlekből tanulva számomra boritékolható, hogy a támadók nyernek. Mondjuk ruinberg pont az a pálya, ahol 99%-ban arty free a terep :-)
  • Renegade
    na igen, háromnegyed éve megy a játék, és még mindig vannak akik nem tanulták meg az alap taktikákat sem, pagorki erre a legjobb példa, aki elfoglalja a hegyet az 90%-ban nyer.
    Vagy lakevile, aki a halálvölgyön át rohamoz, az 90%-ban veszít.

Valaki egyszer mesélte, hogy a 2 éves gyerek és a csimpáz között annyi a különbség együtt gondolkodás terén, hogy az utóbbi lényegesen szarabbul kooperál a fajtársaival. Fura lényeknek van manapság számítógépe, az is biztos :-)
  • LSSAHPAUL
    Video sajna nem készült :) én szoktam csinálni mindig akkor ha kilőnek de a szemetek egyik körben se tették meg ezt a szívességet :p
    A4 oldalt max 24-es betümérettel lehetne teleírni a 2 kör ruinbergről :)
    Szóval a két csapat teljesen ugyanabban a felálásban játszotta mind2 kört, 10db 8-as, 1db 7-es ágyú, 3db 1 tierü "szem".
    II-oldalon kezdtünk, védekező taktikával, az ellenfél ránkjött és totális vereséget szenvedett.
    Jött a 2. kör, ugye arra számítottunk hogy nekik jönniük kell így megint védekeztünk, de kb 8 perc eltelt mire a sugár úton kissebb csetepaté zajlott, én innen vártam a támadást de végül 4 percel a vége előtt a városból jöttek, a harcokból mi jöttünk ki jól, ellentámadtunk (elkellett használjam a drága arany javító készletemet hogy a motort megjavítsam mert már csak 2 perc volt a végéig és oda kéne érni az ellenfél zászlójához) szal teljes gázzal a zászlójukhoz mentünk, menetközben kilőttük a tankjaikat, 1 maradt de fél percel a vége előtt azt is megöltük, amúgy foglalással is megnyertük volna. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott az ágyúsunk LS-Jani.
    Képek készültek, majd valaki beszúrhatná őket.
  • Gunslinger
    15-0 vereségem még nem is volt, 15-2 volt eddig a legrosszabb és ott is nem kicsit fogtam a fejem, mondjuk az kemény lentebb, hogy egy T-54-et Tier 7-es és 6-os heavykkel rak egy szintre. Lehet, hogy a balancer már nézi a játékos skilljét is, a T-54-es játékos csak 1200 csatánál jár, a KV-3-as meg már 9000-nél :D
  • TDantes
    Előbbi csatában nulla tankot lőtt ki a csapat. Elvertek 15-0-ra. Ilyet, ez nagyon borzasztó. Pagorki...az ellenfél rohant, elfoglalta középen a hegyet, és vége a dalnak.
  • Tuvok #28767
  • LSSAHPAUL
    Jaja, ahogy Jeff kollégám is mondja, egy kis segítséget kérnénk hogy az ellenfeletek mit csinált, pl első körben támadtak vagy csak vártak? Sokat segítenének ezek az infók, megbosszulunk benneteket, ahogy Király Linda mondaná kérek egy kis segítséget, hát magyarok vagyunk nem??! ;)
  • Jeffjohnson
    Az érdekelne, hogy akik ellenetek játszottak milyen taktikát használtak, mivel álltak fel meg ilyenek.
  • virkir
    Kérdés?
  • Renegade
    jaja, a túloldalt egy egérben, mire eljutottam a bázisotokig, addig a medek már mindent elintéztek
  • peter9228

Ezt meg hogy csinálták? (Mindenhol HARD tag az ellenségnél)

Mondjuk elég pocsék klán volt:
  • Nazarov77
    Spall linert mindenképpen tegyél rá mert mivel szemből nehéz átütni sokan lőnek majd rád HEvel.
  • Wlanseraf
    VK45-re milyen felszerelést érdemes? szokásos venti/rammer...?
  • Fifus
    Sziasztok, csatlakoznék a táborhoz, per pillanat egy 107-es nélküli fullos KV-val megyek.
    Company of Heroes mellett játszom vele, kész felüdülés, csak a replay hiányzik néha.
  • lammaer
    Ilyenkor szokta egyetlen sunyibb med eldönteni a meccset azzal, hogy átsunnyog az ellenfél bázisára, ahol felderíti az artykat, ők kilő 1-2t, a többit meg kivégzi a saját tüzérség.
  • LSSAHPAUL
    Nincs itt valaki a Hungarian Armoured Division-ból?
  • szabii98
    VGA-t frissíts.
  • SZU
    Nekem az az ágyú kellene a KV-mra ami itt látható rajta! =)