banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    Video sajna nem készült :) én szoktam csinálni mindig akkor ha kilőnek de a szemetek egyik körben se tették meg ezt a szívességet :p
    A4 oldalt max 24-es betümérettel lehetne teleírni a 2 kör ruinbergről :)
    Szóval a két csapat teljesen ugyanabban a felálásban játszotta mind2 kört, 10db 8-as, 1db 7-es ágyú, 3db 1 tierü "szem".
    II-oldalon kezdtünk, védekező taktikával, az ellenfél ránkjött és totális vereséget szenvedett.
    Jött a 2. kör, ugye arra számítottunk hogy nekik jönniük kell így megint védekeztünk, de kb 8 perc eltelt mire a sugár úton kissebb csetepaté zajlott, én innen vártam a támadást de végül 4 percel a vége előtt a városból jöttek, a harcokból mi jöttünk ki jól, ellentámadtunk (elkellett használjam a drága arany javító készletemet hogy a motort megjavítsam mert már csak 2 perc volt a végéig és oda kéne érni az ellenfél zászlójához) szal teljes gázzal a zászlójukhoz mentünk, menetközben kilőttük a tankjaikat, 1 maradt de fél percel a vége előtt azt is megöltük, amúgy foglalással is megnyertük volna. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott az ágyúsunk LS-Jani.
    Képek készültek, majd valaki beszúrhatná őket.