A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #28794 Noobozni nem szoktam, inkább kultúráltan "Pathetic"-nak bélyegzem pl a bokorban a térkép sarkában kempelő T54-et (mint tegnap is).
Nálam leginkább az artyk szokták kicsapni a biztosítékot (nem véletlen hogy a chatbannomat is egy arty player miatt kaptam). Kedvenc mondataim egy arty szájából:
- "Noob team, thx for defense" - mindezt akkor, amikor volt 3 perce hogy átslattyogjon a senki által nem védett oldalról a másikra. Csúcs, amikor ráadásul az ellenséges arty csapja ki őket counter batteryvel.
- "Go scout" - ez a halálom, főleg ha mondjuk már csak 1-2 nagy tierű TD maradt, azt hiszik hogy mindenki azér van hogy ők rizikó nélkül gyűjthessék a killeket.
- "HAHAHA Noob Maus" - mert ki tud lőni egy harcbanálló maust a világ túloldaláról is, és mindjárt a maus a noob, ő meg pro.
Ezenkívül csak tegnap legalább 5 olyan artyval találkoztam, akik már akkor self destructot nyomtak, amikor kezdett ellenük billenni a mérleg, de az ő közelükben még senki sem járt. Pl el hullufon, mi kb féluton jártunk a völgyben, nyomultunk, és a túloldalon a fennsikon két arty felrobbantotta magát.
Nagyon sok arty gyáva féreg, aki csak azt élvezi ha büntetlenül osztogathatja a skulókat. Harcolni, önfeláldozni az már büdös.