418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #29874 Remélem,h szombaton áradozni fogok róla.Ha nem,nézek valami más vasat magamnak. :) -
Nazarov77 #29873 Jó az alapból is valóban, kb 1 hónapja haverom accjánál toltam alap KTval és 4 killt is szereztem vele. Hozzáálláson sok múlik szerintem, ha valaki úgy vezeti hogy jajj bugos szar kilőnek hamar. Én úgy vezettem hogy háhá egy KTban vagyok megölök mindenkit German steel uber alles :D -
http://www.lonesentry.com/ordnance/page/4?s=hollow
A lőszer neve mi volt ? -
davidbog #29871 A KT-hez kell egy kis idő. Nekem már első KT-s csatámnál is fullos gép a szeptemberi soft wipe miatt. De alapból se lehet olyan rossz, ha mindent kifejlesztettél a Tigrishez. Legalább a motorok és a rádió meg van. A 8,8 cm L/71 pedig sokkal jobb mint bármelyik alap ágyú a másik két tier 8-as heavy tankokhoz. Kicsit szokni kell, nekem olyan 20-30 csata kell, hogy teljesen megszokjam az új gépet.
Kedvenc tier 8-asom, jó gép. -
zsupeti #29870 Az benne a Codálatosz,hogy mikor bekapok 1 lövést a tornyon,csak egy kis halk pukkanás szerű hang,és semmi megingást nem tanúsít a tank.Majd sanda tekintet a Hp-ra és döbbenet.Annyi élet se marad benne,h gyalog hazamenjek.
Még a jobbik toronyig adok magamnak 1 esélyt. -
Nazarov77 #29869 Nincs itt semmi ellentmondás, Pagorki: ellenséges bázisból IS rám néz, lő átvisz. Később Lakeville jön egy IS-3 gondoltam ha IS csak úgy átlőtt messziről nekem miért ne menne? 4x lepattant. -
lammaer #29868 "IS kapás lövéssel messziről keresztüllőt D25Tvel míg én az IS-3 frontját 4 lövésből nem bírtam átütni"
Itt ellentmondást szimatolok... -
zoltang #29867 1944 vége környékén a Krupp foglalkozott a Tiger II 10,5cm L/68 -ra való átfegyverzésével. Már linkeltem a terv egy részét (Hln-E 151 tervezet). Állítólag 1945 márc.-ban beépítését megkezdték egy(?) stabilizátorral (Ernst Haas cég találmánya) egy Königstiger-be.
A Hln-E 150 tervezet alatt pedig a Jagdtiger 12,8cm L/66-val foglalkoztak (10+10=20 fokos oldalsó kitéréssel).
Mindkét átépítést teljesen befejezni nem volt idő.
Ennyit tudok bizonyosan. A lőszerekről semmit. De ha már az ágyú beépítése folyt akkor csak valami próba volt már előtte az új lőszerekkel, ágyúkkal a "tesztpadon". Ezekről sajnos nem tudok jelenleg többet... :(
-
Gunslinger #29866 Hja, én a Tigernél feladtam a heavy vonalat. Messze a legrosszabb statisztikám van vele. -
Wlanseraf #29865 Én is anyáztam mikor emglett! anyáztam tovább amikor fullos lett:) 100+ csata után elindult vele valami:D -
zsupeti #29864 
Ha ezt tudom,akkor nem kockultam volna non-stop miatta.Igaz Tiger I-et se csippantottam az elején,de a végén nagyon is összenőttünk.
Kösz a tanácsot. -
Nazarov77 #29863 Hát nekem a KT sokkal jobban bejött mint az IS-3. IS-3 tartja nálam a rekordot: legrövidebb idő alatt felbosszantás. Az húzott fel iszonyatosan ami az eladásához vezetett, hogy mindenki röhögve átlőtte a frontom, IS kapás lövéssel messziről keresztüllőt D25Tvel míg én az IS-3 frontját 4 lövésből nem bírtam átütni, és ez csak a jéghegy csúcsa volt. Aztán 1 hónapja visszavettem összeszenvedtem a BL-9et azzal elég ütős volt de továbbra is kevés a HPja és ha így is úgyis átlőnek akkor már inkább KT több hpval jó fronttal bugos lövegpajzzsal ( amit ha javítanak jóó lesz :D )
Röviden én jobban élveztem a játékot KTval és jobb eredményeket értem el vele, de ez player függő. -
Gunslinger #29862 8 hp-ra lelőtték a Pantherem kb. 5 lövésből és nem kaptam modulsérülést, na ilyen se volt még, az esetek 90%-ban az első bekapott lövésre elszáll egy-két dolog. -
lammaer #29861 Egyetértek az Ómennel.
Amúgy beirom azt is, hogy van akinek bejön, tehát a tank nem szar. Csak hogy megelőzzük a flémet.
(bár sztem is a leggyengébb). -
Fullosan használhatóbb, de továbbra is a legsilányabb Tier 8-as .
Add el, ha a a bétát nem sírással akarod befejezni . :) -
zsupeti #29859 WoT-os pályafutásom,leghasználhatatlanabb tankja eddig a Tiger II.
Lassú,ott és úgy lövik át ahogy akarják.Minden csatában/100%ban/ eddig,ellőtték valamelyik modulomat.Jobbágyokról már nem is beszélek.Sírva játszok vele.
Forgatom,hogy ne adjak támadási felületet,kempelek,második hullámban támadok,de 1xerűen nem és nem érzem EZT a tankot.
Valami tanácsot adjatok!
Bár még hátravan a jobbik löveg és a torony. -
davidbog #29858 Ezt nem is tudtam. Sebastian Nast írt olyat az egyik fórumon, hogy '45 nyarán akarták felszerelni vele a Tiger II-eseket, amolyan pótlásként, amíg nem készülnek el a 10,5 cm-es ágyúk. Ezekszerint megint csak fantáziált. :)
Az L/100 nem harckocsiba való ágyú iszonyatosan hosszú. Még a légvédelmi ágyúnak is hosszú lenne. Esetleg csatahajókra AA ágyúnak. Ott nem kell sehova cipelni őket és talán még el is férnének. :)
A 10,5 cm-esek meg lettek tervezve? Azokról semmit nem tudok. Csak azt hogy a 10,5 cm Flak39 nem volt valami erős: 1000 méteren 140 mm-es átütés 60°-os páncélra. 1500 m-en 130 mm, 2000 m-em 119 mm. Mint az amerikai 105 mm T5E1 ágyú. Kaliberéhez képest nem olyan erős. Nyilván új AP lőszert terveztek volna a Kwk verzióhoz. -
Wlanseraf #29857 Ezen besírtam:DDDD majd jól elbujsz vele:D:D:D:D:D:DD:D: megnéztem a prémium tankokat:D
-
davidbog #29856 Nem így értettem. A sebzés valóban mindig is random volt a +/-25% miatt. Az adatlapon lévő érték volt fix. Egyetlen érték volt kiírva, ami az átlag sebzést mutatta. Az átütésnél ugyanúgy. -
Nazarov77 #29855 Azt elírtam és nincs szerkesztés gomb. -
zoltang #29854 Nem is tervezték meg... -
Nazarov77 #29853 88mm L/100at valószínűleg csak az E-50 fogja használni, valóság alapot meg ne keressünk hogy miért lesz benne elég sok a prototípus meg csak papíron létező tank a játékban miért ne lehetne tervezett ágyú is? -
zoltang #29852 Tudnám mi keresnivalója van a 88mm/L100 ágyúnak a játékban. (Úgy mint még a 75/L100-nak is.) Ez egy 1943.01.05.-i Hitler javaslat. A Tiger II (Porsche Tiger) tervezésekor 1000 méteren, 200 mm pc. átütésű ágyú szerepelt a kiírásban. Erre kért Hitler egy próbavizsgálatot.
Nem rendszeresített ágyú, csak ötlet. Az L/71-es is megfelelő volt. -
Nazarov77 #29851 Végre megtaláltam:
http://www.youtube.com/watch?v=Hgy_CEaXZY4
5:45-től figyeljétek először garázsban látszódik aztán picit később lő is.
Marha nagy ágyú lesz, VK45 hátsó tornya miatt annyira nem vészes de KTn érdekes lesz, tetszik :D -
Nazarov77 #29850 Az kép lehet hogy fake de így fog kinézni meg mondom egy hivatalos videóban láttam ingame a KTt hosszú csővel és ugyanebben a videóban volt ez a garázsos KT kép, csak nem találom valami német műsor volt és a háttérben ment a wot a tv-ben és néha full screenbe rakták a videót ott látszódtak, na majd ha megtalálom belinkelem. -
exoterm #29849 Ki lehet cserélni a modelleket, csupán másolgatni kell. fake
"Valószínű a szeptemberi patch előtti kép, akkor volt ilyen fix értékű átütés, sebzés." lol nem, mindig is random volt az átütés és a sebzés.. -
Nazarov77 #29848 Az a hivatalos hogy E-50 med lesz több mint valószínű hogy T9 és hogy a Tigerből E széria fejlesztést törölték. A többi hogy KTból lesz E-75 az én tippem. -
crossy104 #29847 A múltori peccs óta van pár munkatársamnál érdekes belassulás, de ha nvidia kártyád van a 270.51 driver-t tedd fel.Nálam nőtt a drivertől az fps-ek száma bár eddig is igen sok volt. -
TDantes #29846 Ez amúgy biztos? Honnan van ez az infó? Hivatalosan is megerősítették? ezen a képen semmi sem változott. -
Nazarov77 #29845 Csak tipp, mivel az E-50 med lesz és a Tigerből fejlesztés ágat eltörölték, KTn kívül mást nem tudnék elképzelni fejlesztési útnak, meg így logikus T8ból T9 és ez legalább stimmel hogy KTból lesz E-75, nem úgy mint a vk45 mert az egy kudarcba fulladt béna porsche KT prototípus és hogy pont az jön KT után.. -
davidbog #29844 Igen. De a torony két oldalán ugyanúgy ott lesz a távolságmérők háza. Igaz hogy nem nagyok, de 50 méter alatt már célozhatóak. Ezek valószínűleg jelen lesznek az E-75 Henschell tornyán is.
Az E-75 fog nagyon hasonlítani a KT-hez. A 30°-os homlokpáncélban, a magasabb kipufogókban és a tornyon lévő távolságmérők házaiban fog különbözni. A torony lesz a nagy kérdés. Hogyan néz majd ki? Gondolom lesz Henschell verzió, de hogy az az alap lesz-e vagy a fejlesztett?
Írtad, hogy a KT-ből lesz kifejleszthető az E-75. Ez biztos, vagy csak a te elgondolásod? -
Nazarov77 #29843 Ja az kamu de az E-50 nem sokban fog eltérni ettől csak a futóműje lesz más meg ahogy mondtad jobban döntött front amin nem lesz géppuskafészek ( egy gyenge ponttal kevesebb :) ) -
SirArcheer #29842 Ti tapasztaltatok laggot a játékban?
Nem saját hanem az ellen oldalon.
Rengetegszer volt olyan tegnap, hogy én egy helyben állok, előttem nyílt, vízszintes terep, az ellenfél jön nekem keresztben és 2mp-enként megjelenik majd eltűnik
(Tudom ez a láthatóság hibája), de amikor éppen megjelenik akkor hiper-ugrásokkal közlekedik.
Szerintem ez nagyobb csít mint a weakpointcolorscheme.
-
davidbog #29841 Lehet, hogy a 10,5 cm-es. De akkor az adatlapon miért a 8,8 cm L/100-as értékei vannak, és az ágyúnál miért a 8,8 cm Kwk44 L/100 van?
Igazából lényegtelen, hogy melyik agyú van a képen. Mindkettőhöz ugyanaz a lövegpajzs tartozik, mindkettő csőszájfék nélküli és mindkettő látványosan hosszú.
Nem nagyon hiszek az ilyen garázsban készült képeknek. Könnyű őket összedobni valamilyen programmal.
Van egy kép amin állítólag az E-50 látható. Az adatlapja még hihető is, de a képen egy KT van a Panther II Schmallturmjával és valamilyen 10,5 cm-es ágyúval. A futómű egyáltalán nem hasonlít az E-50-esére, a test homlokpáncélja láthatóan nem 30°-os. A kötényezése szintén a KT-é. Szóval nem valószínű hogy eredeti.
kép -
Nazarov77 #29840 Feladom egyszerűen nem találom azt a nyavalyás videót. Pár hónapja volt egy elég hosszú orosz nyelvű videó onnan lett fotózva ez a kép és került fel a wot fórumra valaki által aki megkérdezte, hogy KTnak lesz e L/100a és ott mondták hogy ez a 105ös ágyú lesz. Továbbá a videóban feltűnt még a KT egy sivatagos mapon egy pillanatra ezzel a marha nagy csővel látszik az egész, nincs csőszájfék rajta ugyan az hosszra mint a vk45ön mivel ugyan azt a modellt használja. -
sajna mindig az történik pedig csak még 2-3ember kéne és meg volna oldva
a többi 9 meg nyugodtan mehetne jobbra xD
-
davidbog #29838 Vannak ilyen átlövök a falon szituációk. Ami nem rés a falban, hanem valóban hiba és átmegy a falon a lövedék.
Nekem egyszer egy T-54-est sikerült kilőnom így az IS-4-esemmel. Malinovkán az épületeknél harcoltunk. A T-54 a mező és a bázis felöli oldalon. Nem tudtam kilőni az ablakok, beomlott falon keresztül, mert mindig lepattant róla a 130 mm-es. Ahogy forgatta az ágyúját belógott az épületbe és észrevettem, hogy a fal és a cső találatánál zöld a célketreszt. Úgy gondoltam egy próbát megér, hátha sérül. Sérült még két ilyen lövéssel kilőttem.
A csövek nincsenek lemodellezve, így biztosan nem azt találtam el. Nem tudom mitől lehetett, de azt gyanítom, hogy a belógó cső "felülírta" a falat és ahol épp átlogott a falon, ott a fal lyukas lett. Ezen a lyukon keresztül találtam el pont a lövegcső és torony találkozási területét és ezért sérült.
Olyannal is találkoztam, hogy az SPG-k lövedékei átvitték a sziklát tetejét és ezért eltaláltak. Meg Ruinbergen is vannak a háztömb közepe felöl jövő lövedékek, de ezt már írtam. -
davidbog #29837 Valószínűleg így néz majd ki a 10,5 cm L/68 is. Körülbelül ilyen hosszú lesz.
De a képen az adatok és a kiírás alapján a 8,8 cm L/100 van. Nem egyértelmű, de szerintem a csővég nem látszik, kilóg a képből.
Valóban a homlokpáncél is vastagabb a kelleténél. Az arányok alapján 190 mm lehet, ha jól mértem le.
A hivatalos fórumon találtad a képet? -
de az is csak akkor jó ha normális a társaság, 3 beáll a lőrésbe a többi elmegy jobb oldalon közben az ellen meg simán hátba támadja azt a 3-at. -
ruinbergen sajna elég szomorú hogy sokan nem használják pedig egész utcát le lehet így zárni
érdekessége a dolognak hogy csak az egyik oldal(II.) kapott ilyen szupi dolgot ez is kb annyira fairplay mint a balance rendszer