banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Vannak ilyen átlövök a falon szituációk. Ami nem rés a falban, hanem valóban hiba és átmegy a falon a lövedék.
    Nekem egyszer egy T-54-est sikerült kilőnom így az IS-4-esemmel. Malinovkán az épületeknél harcoltunk. A T-54 a mező és a bázis felöli oldalon. Nem tudtam kilőni az ablakok, beomlott falon keresztül, mert mindig lepattant róla a 130 mm-es. Ahogy forgatta az ágyúját belógott az épületbe és észrevettem, hogy a fal és a cső találatánál zöld a célketreszt. Úgy gondoltam egy próbát megér, hátha sérül. Sérült még két ilyen lövéssel kilőttem.
    A csövek nincsenek lemodellezve, így biztosan nem azt találtam el. Nem tudom mitől lehetett, de azt gyanítom, hogy a belógó cső "felülírta" a falat és ahol épp átlogott a falon, ott a fal lyukas lett. Ezen a lyukon keresztül találtam el pont a lövegcső és torony találkozási területét és ezért sérült.

Olyannal is találkoztam, hogy az SPG-k lövedékei átvitték a sziklát tetejét és ezért eltaláltak. Meg Ruinbergen is vannak a háztömb közepe felöl jövő lövedékek, de ezt már írtam.