A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #29863 Hát nekem a KT sokkal jobban bejött mint az IS-3. IS-3 tartja nálam a rekordot: legrövidebb idő alatt felbosszantás. Az húzott fel iszonyatosan ami az eladásához vezetett, hogy mindenki röhögve átlőtte a frontom, IS kapás lövéssel messziről keresztüllőt D25Tvel míg én az IS-3 frontját 4 lövésből nem bírtam átütni, és ez csak a jéghegy csúcsa volt. Aztán 1 hónapja visszavettem összeszenvedtem a BL-9et azzal elég ütős volt de továbbra is kevés a HPja és ha így is úgyis átlőnek akkor már inkább KT több hpval jó fronttal bugos lövegpajzzsal ( amit ha javítanak jóó lesz :D )
Röviden én jobban élveztem a játékot KTval és jobb eredményeket értem el vele, de ez player függő.