418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Az elején rammolni kell a sentineleket, máshogy nem lesz meg....
  • Plata
    Négyből kettő.
    Nekem elegem lett a játékból mára,nincs tank hang ami zavaró,szerintem azért olyan hülye mindenki.Napi küldit nem sikerült megcsinálni,nyerjek egy csatát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.28. 19:38:21
  • bekescsaba
    Ha a WFE 100 játékosnak 2 nél több agysejtje van, nem lehet győzni. Nem lehet a Sentineleket annyi idő alatt szétlőni, hogy ne érjen oda. 16 meccs, 2 győzelem.
  • Plata
    Nem hinném hogy op.
    Gagyi Is6-omról úgy pattogott mintha borsóval lőtt volna.
    Főleg agyhalott barmok tolják vele.Legalább is ha csapattárs azzal van tuti hülye.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.28. 19:36:25
  • joe662
    Nekem 1 fos lőwét dobott eddig:-(
  • popey8
    Én sem tudtam még egyet sem nyerni, az utolsóban 1000hpja volt már csak a trógernek. Mondjuk talán ha nem játszom öngyilkost és nem rongyolok be mellé, talán le tudok adni 2 lövést és nyerünk XD

Nem túl OP az a T77? Vajon mennyi esély lehet kipörgetni a T77-et? 280 Ft egy doboz, abból jöhetne egy :D Ennyiért a hülyének is megéri egy prém tank, hát még nekem XD Az a baj, h bármilyen más prémiumot is beadhat, a nagy része kell a fenének. Pl. azzal a ronda német kis mausal mit kezdjek? Utálok ezekkel a lassú tankokkal játszani...
  • Lucifer001
    Tetszik ez a WT E100 . 18 kis botocskát sikerült kiszednem

• Plata
    Mázlista,eddig 0 nyert meccs.
    Ezek a T77-ek agyhalott állatok.
    A tank maga tetszik,de még értelmes csapattársat nem láttam vele.
    Legtöbb csata úgy kezdődik hogy t77 egyből meghal.
  • joe662
    Az előbb volt egy zseni wte játékos. Suzdankin kezdéskor felment a pálya szélén lévő medes dombra és ott ült végig. Kifiléztük hamar:-D
  • Plata
    Ez a waffentróger csata elég fárasztó,de egy jó dolog van benne,a T54 úgy megy mint a fene,tök jó hecc 90-el repeszteni vele,ez nem egy kerekes fos aminek semmi tankszerűsége nincs,ez igazi tank és megy mint állat.
  • okosszöszi26
    Azért vicces tud lenni néha ez a WOT.
    5 nyert csatáért 62 csatát kellett lenyomnom.
  • Plata
    Igen,sajnos folyton ez van,már az elején neki állnak harcolni Wt-vel.
  • popey8
    Egyrészt, másrészt most bekerültem 3 csatába, de annyira sok a waffen meg a minionok hpja, főleg, amikor már maus meg e100 is van, h egyszerűen ennyi idő alatt nem lehet nyerni. Kicsit magasra lőtték a nehézséget :D
  • okosszöszi26
    minipatch? Nekem ~670MB volt
  • joe662
    Ezt a hellowines modot ,megint csak szakaszban lehet megcsinálni:-(
    Olyan fogyatékosok vannak,hogy csak na,leállnak kempelni
  • Plata
    A hang a mai frissítéstől döglött meg.Majd javítják.
  • popey8
    Jaja, dettó. Éppen a hangokat állítom, azt hittem csak nálam szar. Pedig mod sincs fent, mert ez a minipatch szokás szerint szétbarmolt mindent -.-
    Tényleg nagyon idegesítő, h nincs motorhang meg ki tudja még mi, nem is megy a játék :D Plusz 4 perce várok, h bekerüljek az új játékmód csatájába, de hiába 700 player, csak a várószobát bámulom.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.09.28. 14:44:30
  • okosszöszi26
    Hang másnak is szar?
    A fene gondolná, hogy ilyen qrvára idegesítő lehet az, hogy a motorhangból csak valami tompa mormogást hallok.
  • Plata
    Újra elővettem Jagdtiger-t,múltkoriban kicsit elegem lett belőle,mivel a legénysége eltűnt a barakkból.
    Így most full lúzer bandával húzom,most 86%-osak.
    Full stock.
    Az előbb két lövésből kétszer kigyújtottam egy T30-at.
  • Plata
    Kezdem megszokni az Obj 777-et,most mentem vele egy tök jó csatát.
    Mivel a kajám épp elkészült ezért a csata elején afkoltam,utána meg elővettem a most fontosabb dolgom is van ezért betámadom az ellenséget és megdöglök figurát.
    De nem sikerült,nem bírtak kilőni,senki,E100 sem gold lőszerrel.Arty tudott sebezni semmi más nem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.27. 16:38:47
  • Plata
    Volt egy mázlis lövésem,láttam kidőlni a kerítést és oda lőttem,erre valami low hp-s tankot kicsaptam.
    Nem is láttam hogy mi van ott.

Ketten végig mentünk bal oldalt Fv td-vel,ez nem tudom mi a szarral lőtt,de mindent kilőtt előlem.Mindent one shotolt a piszok.
  • joe662
    Köszi az infot!
    Kíváncsi leszek erre a modra,remélem jó lesz:-)
  • Malarki
    Franc a lusta pofátokat :D
    7 játékos, botok ellen, kék trutyit kell gyűjteni hogy fejleszd a tankod, az endboss a Waffelcock. Mindenkinek 3 élete van, 3 pálya(Studzianki, Redshire, Fishermans fos).
    Vannak küldetések, ha megcsinálod kapsz egy kvázi lootboxot. Ha nem tetszik amit elsőre kapsz háromszor rerollolhatsz. Ilyen lootbox lesz a shopban is, ebben lehet T8 prem tank. Ezekből a dobozokból esnek ilyen díszítős bisz-baszok, ha mindet összegyűjtöd akkor kapsz extra cuccot(kb mint a karácsonyfadíszítés).
    Ha mázlid van kaphatsz valami különleges kulcsot és akkor játszhatsz a Waffenträger-rel.
    Lesz egy különleges boss is ami erősebb, ritkábban fordul elő, de több cuccot kapsz belőle.
    Kb ennyi.
  • lammaer
    Az elején le kell lépni, a sebesség meg van hozzá. De persze benne van a pakliban hogy benézi az ember, ez van, van 5 másik tank a garázsban addig :)
  • popey8
    Én sem nagyon vágom, h mi a lényege, vmi baromság lesz ez is. Nem volt kedvem elolvasni ezt a hosszú bejegyzést. Mindenesetre ezt a T77-et komolyan gondolták 360-as alfával meg hármas tárral?
  • Plata
    Valaki elmondaná magyarul mi a rákot kel majd csinálni?
  • Malarki
    28-án indul a Waffenträger-es event

• Plata
    Próbáld ki a franciát sebességgel,szerintem jó,sosem talál meg senki mert rakéta üzemmódban eltiplizel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.25. 16:51:37
  • tutyimutyi2
    Csak nemsokra mész egy amcsi/ franciával ha kapásból az első percben szembejön egy brit, sőőt és elöző stell hunter hét közepe óta összesen 1 alkalommal bírtam eljutni amcsival a 7-es szintig mert akárhányszor próbálkozok amcsival mindig vagy már az első percben rámtalál a brit vagy a jobb ágyú megszerzése elött.
  • lammaer
    2-3. többször voltam, eddig ebben a szezonban egy első helyem volt. Érdekes hogy egyik esetben sem volt késhegyre menő kiegyensúlyozott a harc, a győztes szinte ledarálta a másikat, hiába volt mind a kettő fullos. Gyanítom hogy ilyenkor nem a lövöldözés/célzás számít, hanem a skillek helyes alkalmazása.
  • lammaer
    Nekem pont ezért jönnek be a mobilisabb (amerika, francia) steel hunterek. A mobilitás itt is nagy előny, ha pingelek és látom hogy két tank nagyon közel van egymáshoz akkor már megyek is oda leselkedni, és én leszek a nevető harmadik :)
  • Plata
    Is-4 néha egész jó tud lenni,az előbb kaptam gold eső-t de hiába.Alap lőszerrel meg belőttem S Conquerort,T110E4-et.

Egyébként rájöttem mi az igazi gyengesége az Obj 777-nek.Marha alacsony.
    Szokásos tuti helyekről nem lehet vele tornyozni,mert ki sem lát mivel alacsony hozzá.
    Erlenbergen és ruinbergen is beszoptam,a kedvenc helyeimre mentem,de rá kellett döbbennem hogy szívás van,mert túl alacsony a tank hogy át lássak vele a falon vagy kilássak a fedezékből.
  • Plata
    Pascucci-t kaptam Is5-el.
    Nem volt kedvem kempelni és három arty volt,gondoltam padlógáz és keressük meg őket.
    Hát sikerült,átjutottam a városban az ellenségen majd tovább egész a bázis mögötti gödörig ahol az artyk dekkoltak.Örültek nekem.Volt hogy gw panther egyszerűen lepattant rólam,kaptam mindháromtól az áldást rendesen de nem sokra mentek vele,ez a 60%-os Nehéz repesz páncél marha jó.
    Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay
    Járművek: IS-5 (Object 730)
    Szerzett tapasztalat: 2 205 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott előrehaladási pontok: 7
    Szerzett kredit: 52 476
    Csatában elért kitüntetések: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
  • tutyimutyi2
    Elárulná nekem valaki hogy az egyik játékos hogy a faszba szedi fel az airdrop-ot miközben benne áll a britnek a füstjében?
  • popey8
    Ez nekem kivételes volt. Első nap csak egyet nyertem, de előző phaseben összesen csak egyet (igaz akkor láttam ezt először). A bujkálás jó tax, általában fix pár 100 pont XD Az egyikben úgy nyertem, h ugyan fullos volt a Walkürém, de elbújtam az utolsó terület sarkába, egy kőfal mögé míg ketten lőtték egymást, aztán mikor jött a piros, full hpn voltam, javítottam mindkét skillel, a másik 2 meg kinyiffant a zóna által :D Lehet csak mi vagyunk bénák, de sztem is neccesek a párbajok ebben a fos módban. Mintha még nagyobb lenne az RNG, engem is általában beütnek, de én sokszor nem ütöm be a másikat, pedig apcrrel lövök, meg próbálok gyenge pontot, de azt ritkán lehet, szal marad a test, az meg nagyon RNG.
  • okosszöszi26
    "Ma nyertem kettőt a Walkürével meg egyet a Ravennel"
    Legalább tudom, hogy ilyen földöntúli lények is léteznek, akik ebben a rettentőfos játékmódban többször is tudnak győzni.
    Eddig az előző SH kört és a mostanit is beleszámolva összesen 1X tudtam győzni, akkor is úgy, hogy bátran elbújkáltam mindenki elől, tán 2 lövésem volt összvissz, a tankom 5. szintig jutott, a többiek szétlődözték egymást, a végén, mikor csak ketten maradtunk és az egész térkép bepirosodott a másik hamarabb nyiffant ki, nyilván kevesebb HP-ja volt
    Ha párbajra kerül a sor, két lepattanó után ha tudok menekülök, vagy kilépek a picsába a csatából, ugyanis lepattanót érdekes módon csak én lövök, rólam sosem pattan senkinek a lövése. Mindig sebeznek, bármivel vagyok bármi ellen, így úgyis én leszek szétlőve.
    A párbajok 1%-át nyerem meg kb., úgyhogy marad a szánalmas bújkálás, ami annyira nem is rossz, mert így kb. minden 10-12. csatában összejön egy 5-2 hely.
  • Plata
    Hát én Obj777-et választottam.
    Majdnem mentem vele egy csatát,de csak fél csata lett,mert csata közben el kellett húznom,így még nem igazán tudtam kipróbálni.
    Az ágyúja távolra az fix hogy veszettül mellé lő.
    AE nem kellett nekem mert sokat harcoltam ellene és tudom hogy tök papír.
    Char meg még papírabb,azt imádom artyval lőni.
  • popey8
    Nagyon jó, akkor már csak én nem tudtam ezt letesztelni :D Mentem utána még 1 utolsót (azzal meglett a 15-ös szint), de a legutolsó a dpm gun már nem ment rám, hamarabb kilőtt az utolsó játékos. Na majd a kövi phaseben kipróbálom :D Néztem, h adott új küldiket, a bond meg az 1db 5x miatt jó lenne megcsinálni, de elég magas a követelmény, 2-3 csata alatt nem lehet megcsinálni, akkor se ha OP vagy, úgyh inkább hagyom az SH-t.

#415064: Én is nézegettem őket. Object a szokásos ótvar orosznak tűnik, szörnyű gun handlinggel, mednek nem elég gyors, heavynek nem elég páncélozott. Tornya nagyon jó egyedül, meg a sidescrape működhet. Nem túl sokat látni, úgyh a másik kettő biztos jobb. Adatok alapján is. Én valószínűleg a ae phaset fogom választani. USA heavy jó depression, jó torony, megfelelő mozgékonyság, azért ezzel már lehet mit kezdeni. A Char future 4 egy érdekes cucc lehet, ha jövőre is ezek lesznek a nyeremény tankok, akkor ez lesz a második választásom. A páncélja 1-2x trollnak tűnt, nem egyszer pattogtam róla magas pennel is. Jó gun depression, jó camo és a gun, 390 alfa, ugye táras, de 4 mp az ürítés :D Sztem ha megszokja az ember, akkor lehet vele nagy vérengzést csinálni. Szal nekem AE Phase 1 lesz.
  • Lucifer001
    Igen fusztráló tud lenni egy pár dolog mint írtátok. Ami nekem feltünt, hogy azok akik úgy horror brutálismódon kifiléznek eddig! Mind teljesen kezdő és nagyon gyengére minősített játékosok.Illetve nem mind, de feltünően sok. Kirívó eseteknél a nevükre rákerestem ezért merem mondani. Sőt lehet butaság, de mintha botok lennének.
  • Plata
    Nekem egy menet elég volt,elértem a 9-es szintre,holnap meg küldikkel meg lesz a 10,az elég a 12 tokenhez és többet soha nem megyek erre a szarra.