banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ez nekem kivételes volt. Első nap csak egyet nyertem, de előző phaseben összesen csak egyet (igaz akkor láttam ezt először). A bujkálás jó tax, általában fix pár 100 pont XD Az egyikben úgy nyertem, h ugyan fullos volt a Walkürém, de elbújtam az utolsó terület sarkába, egy kőfal mögé míg ketten lőtték egymást, aztán mikor jött a piros, full hpn voltam, javítottam mindkét skillel, a másik 2 meg kinyiffant a zóna által :D Lehet csak mi vagyunk bénák, de sztem is neccesek a párbajok ebben a fos módban. Mintha még nagyobb lenne az RNG, engem is általában beütnek, de én sokszor nem ütöm be a másikat, pedig apcrrel lövök, meg próbálok gyenge pontot, de azt ritkán lehet, szal marad a test, az meg nagyon RNG.