banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nagyon jó, akkor már csak én nem tudtam ezt letesztelni :D Mentem utána még 1 utolsót (azzal meglett a 15-ös szint), de a legutolsó a dpm gun már nem ment rám, hamarabb kilőtt az utolsó játékos. Na majd a kövi phaseben kipróbálom :D Néztem, h adott új küldiket, a bond meg az 1db 5x miatt jó lenne megcsinálni, de elég magas a követelmény, 2-3 csata alatt nem lehet megcsinálni, akkor se ha OP vagy, úgyh inkább hagyom az SH-t.

#415064: Én is nézegettem őket. Object a szokásos ótvar orosznak tűnik, szörnyű gun handlinggel, mednek nem elég gyors, heavynek nem elég páncélozott. Tornya nagyon jó egyedül, meg a sidescrape működhet. Nem túl sokat látni, úgyh a másik kettő biztos jobb. Adatok alapján is. Én valószínűleg a ae phaset fogom választani. USA heavy jó depression, jó torony, megfelelő mozgékonyság, azért ezzel már lehet mit kezdeni. A Char future 4 egy érdekes cucc lehet, ha jövőre is ezek lesznek a nyeremény tankok, akkor ez lesz a második választásom. A páncélja 1-2x trollnak tűnt, nem egyszer pattogtam róla magas pennel is. Jó gun depression, jó camo és a gun, 390 alfa, ugye táras, de 4 mp az ürítés :D Sztem ha megszokja az ember, akkor lehet vele nagy vérengzést csinálni. Szal nekem AE Phase 1 lesz.