banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    "Ma nyertem kettőt a Walkürével meg egyet a Ravennel"
    Legalább tudom, hogy ilyen földöntúli lények is léteznek, akik ebben a rettentőfos játékmódban többször is tudnak győzni.
    Eddig az előző SH kört és a mostanit is beleszámolva összesen 1X tudtam győzni, akkor is úgy, hogy bátran elbújkáltam mindenki elől, tán 2 lövésem volt összvissz, a tankom 5. szintig jutott, a többiek szétlődözték egymást, a végén, mikor csak ketten maradtunk és az egész térkép bepirosodott a másik hamarabb nyiffant ki, nyilván kevesebb HP-ja volt
    Ha párbajra kerül a sor, két lepattanó után ha tudok menekülök, vagy kilépek a picsába a csatából, ugyanis lepattanót érdekes módon csak én lövök, rólam sosem pattan senkinek a lövése. Mindig sebeznek, bármivel vagyok bármi ellen, így úgyis én leszek szétlőve.
    A párbajok 1%-át nyerem meg kb., úgyhogy marad a szánalmas bújkálás, ami annyira nem is rossz, mert így kb. minden 10-12. csatában összejön egy 5-2 hely.