418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    A elit tankról free XP-re váltás az milyen árban is megy?
    10 gold = 1000 XP vagy valami hasonló?
  • Ry0K3N
    Meg modul leszerelés. Én csak arra tartogatoma PC gurus aranyat.
  • Dean108
    Esetleg még slotokat érdemes venni. 150 gold egy örök garázshelyért igazán nem sok.
  • Nazarov77
    Prémium accountra éri meg a legjobban elhasználni a goldot, meg free xp váltásra. Másra nem érdemes elszórni.
  • Dean108
    A hivatalos fórumon esetleg nem volt szó arról, hogy kibővítik a fizetési lehetőségeket?
    SMS befizetésbe esetleg benne volnék, de a paypal vagy bankkártyás dolgokba biztosan nem.
  • Nazarov77
    detto, 3 éve van paypal accountom, teljesen korrekt.
  • kerla
    Én ezért használok paypal-t. 0 ft utalási költség, azonnali teljesítés.
  • hawkie22
    Hitelkártyás utalással is hasonló gyors. Kb. fél óra, viszont az átutalási költséget nem tudom. :) Ti egyébként mikre használjátok a goldot? Legénység fejlesztésére vagy inkább pár tier-t elöreugorva nagyobb tankra?
  • ozeus
    Banyek, most jöttem rá, hogy mekkora 1 segg voltam az első befizetésem során... OTP direktből utaltam, nemzetközi-bankközi utalással. Eltartott 5 napig a jóváírás és meg sem mondom, hogy mennyi volt az átutalás költsége. Ezzel szemben ma kipróbáltam a moneybookers-es átutalást. Kb 5 másodperc mire jóváírták a goldot, és 0,5 EUR volt az egész költsége... Na mind1, az okos más, a hülye meg saját kárán tanul. Hát én megtanultam... :)
  • Hypo #58464
    Tegnap volt 3 csata amiben a team komunikalt, volt plan, mindenki tette a dolgat, es egy embert vesztettunk.....bar lenne ilyen tobb. KV3 al egesz jol jottem ki, ma mar elite lesz:)
    HypoHun
  • PetiPetiHUN
    M6-al 20. csatára sikerült egy topgunt szereznem. Kilőttem 5 ellenfelet de még volt előttem egy trollgunos KV. Bujkálnom kellett míg megjött a mi KV-k, persze a az ő KV-jük győzött maradt neki 2% élete. Mögé mentem és belelőttem a seggébe, innentől már csak 1%-a maradt. Közben fordult rám a trollgunnal de nekem gyorsabban betöltött (töltésgyorsító mindenre) és lelőttem azt az 1%-t is. Hogy tudok 1%-ot sebezni KV-n?
    Sikerült egy Védő érmet is kapnom a következő csatámban, no abban a csatában 64 lövésből 43 találatom volt.Kaptam összesen vagy 870xp-t ez 20xp találatonként - ha másra nem kaptam - marhára megéri.
    Volt olyan hogy egy KV-3-al csatáztam 33-ból 25 lövésem eltalálta és még maradt neki 23% élete úgy hogy közbe mások is sebezték. Ő 4 lövésből kinyírt.
    Nagyon várom már a 90-es fegyvert mert anélkül nem igazán versenyképes az M6-osom.
  • PetiPetiHUN
    Nem az ág számít hanem a tank fajtája (könnyű, med,arty stb). Ha könnyű után közepes tank jön a fejlesztésben ott többet esnek vissza az emberek átképzéskor. Azonos fajtánál -20% ingyen, 20.000,--ért csak -10% veszteség. Különböző fajtánál még nem néztem de ott lehet hogy ott akár 40%-ot is eshet vissza ha nem fizetsz.
  • kaleun
    Néhányan miért érzik azt meddel, hogy neki itt és most 1vs1-t kell nyomni egy nehézzel???
    Például most mentem Ensken (T20), elmentem a szélén és közben megvilágítottam egy a vonatok közt osonó T-54-t. Erre a másik két medünk (T-54 és Pershing, akik még mindig a bázison kóricáltak) asszisztál az egyik artynk kilövéséhez.
    Elértem az ellen bázisához (- 1 GW Tigris, kiosztottam még: IS-3 és ISU) majd elkapott egy arty. Erre látom, hogy középen a T-54 1vs1 T32 és a Pershing meg hátul sunnyog...

Másik agymenés ami sajnos egyre gyakoribb, West Field, keleti oldal. Fenn középen a falu üresen hagyva vagy csak 1-2 ember és felfelé is csak páran mennek. Többség a völgy peremén az utolsó házaknál akar elmenni.

Ott szembe találkoznak pár ellenséges tankkal, ami meg is akasztja a "támadást", közben az oldaluk tökéletes célpont az ellen medjeinek. Aztán fent és középen áttör az ellen, így már a másik oldaluk és a hátuk is támadva van és persze fentről meg az arty...
    Így vérzik el egy pillanat alatt a "dicsőséges" nehezek serege és jön a noob arty, noob meds.
  • Gunslinger
    Nekem van is mindkettő, fullosak, "csatatank" konfigurációban (copyright by Szakesz), vagyis rammer + venti + stabilizátor alkalmatosságokkal. Az E-50 jóóóval erősebb tank, de a T-54 számomra valahogy szerethetőbb, jobban tudom vele nyomatni a "felbukkanok nem várt helyeken és ott szétcsapok pár artyt meg az aprólékot" féle mutatványt. Az E-50-el nem igazán lehet sunnyogni, de sokkal jobban lehet vele rombolni, heavyk ellen nagyobb esélyekkel indulok, míg a T-54 inkább más medek elleni harcra jobb.
  • spiczi91
    Volt szerencsém mind2höz, szerintem a T-54 a jobb, de az E50 se rossz.
  • Gunslinger
    Remélem Komarin nyer és kitörlik a vérbe, bár nekem már vagy három napja nem volt.
    Kedvenc pályát illetően gondban vagyok, mert van több is amit nagyon szeretek, a három kedvencem ENSK, Himmelsdorf és Steppes.
  • Gunslinger
    Noh, csak nem megtértél, korábban mennyire hangoztattad, hogy a T-54 még így is sokkal jobb. :-)
    E-50 nagyon adja random csatában, CW-re nem az ideális, gyakorlatilag az első két nap után már nem is nagyon vitték a népek.
  • hellokitty92
    nekem is az jutott eszembe róla először...

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?anno=2&hl=hu&rurl=translate.google.hu&sl=ru&tl=en&u=http://forum.worldoftanks.ru/index.php%3F/topic/153543-%25D0%25B4%25D0%25BD%25D0%25B5%25D0%25B2%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BA%25D0%25B8-%25D1%2581%25D1%2583%25D0%25BF%25D0%25B5%25D1%2580-%25D1%2582%25D0%25B5%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B0/&usg=ALkJrhhnNLQV0umBvHwChmXvyrW-vqpVEA
  • Attiska
    Nem költöttem rájuk. 50%-ra estek vissza. Mindegy, végülis túlélem, nem lényeg, csak valahogy ki kellene húzni a PzIV-ig. :)
  • Adjunktus
    Akkor ott valami nem stimmel.
    Ha nem költöttél rájuk egy fillért sem,akkor is minimum 70%-on kellene,hogy legyenek.
  • Attiska
    Na igen. A másik furcsaság az volt, hogy a közel 90%-os Pz38(t) legénységet ültettem bele, és átképzés után 50%-osak lettek. Nem arról volt szó, hogy azonos ág esetén az átképzés nem viszi le teljesen a jártasságot? Márpedig az NA a (t) után jön egyből.
  • Adjunktus
    Azzal a tankkal az a gáz,hogy top tier light.
    Ezért aztán scout-ként kezeli a match making.
    Rengeteg olyan csatád lesz,ahol nagyok közé tesz.
    Ha van lóvéd,rakj rá álcahálót meg 25-ös kukkert és scoutolj.
  • spiczi91
    Valaki nem tudna egy kis leírást adni a pályákon lévő jóféle hull-down pozíciókról? Valahogy úgy, mint a felderítésről szóló segédletnél. Jó pár tanknál fasza lenne (T32 :P ).
  • lexlutor
    22% :)
  • Attiska
    Elkezdtem nyomni a Pz38NA-val a PZIV miatt. Hát egy kicsit meglepődtem, amikor ötből ötször a meccsméking Ferdinandok, Tigrisek, és egyéb nagyvasak közé tett. Mondanom sem kell, hogy egyik csatát sem éltem túl. Nem lesz egyszerű, ahogy nézem, nagyobb kínlódás lesz, mint a PzIII Aüsf. A. Pedig a Pz38(t)-t kifejezetten szerettem.
  • MEdievil
    Én ezt a t28-asommal is eljátszottam de csak városi pályán.. vidéken ha van arty esélytelen :P
    De himmelsdorfon ha nincs sok t9-10 tank akkor úgy lehet végigdarálni hogy lassítani se nagyon kell.
  • sanya01
    Detto...
    MInden mással egész jó körök jönnek, ezt a csodát 4 napja hajtom de valami 30% körül van a winrate.
  • Nazarov77
    Hol volt ez a kép? Van még több? Ha igen linkeld már be pls.
  • Nazarov77
    Mi a jó büdös franc ez a torony? Egy lezsugorított M6A2E1 torony? Ez nagyon ronda, az eredeti alap toronnyal pedig jól néz ki :(
  • Adjunktus
    Láttam már érdekes dolgokat ebben a játékban,de múltkor beszartam a Finneken.
    JagdTiger,T95,T30 platoon.Csak 1-1 arty volt.
    A bal oldali bokor soron megindultak olyan felállásban,hogy elől vánszorgott a T95.A T30 meg szorosan a seggére tapadva követte.T30 így hull down-ban volt,csak a torony látszott.A csove kiért a T95 fölött.A JT meg vagy 1.5,2 négyzetre lemaradva fedezte őket.
    Gyakorlatilag 13 km/h val haladva,komótos tempóba begatterolták a komplett bal oldaltNagyon komoly volt.
    FTC klán művelte Prohorovkán.
  • Eagle16
    Aranyos :D Még mindig nem tudom hogy melyik T5 light kéne nekem....próba után kiderül, elvileg a héten indul tesztszerver.
  • Renegade
    remek
  • hellokitty92
    ez a dolog lesz a fullos m24... a jumboról sajnos még mindig semmi infó:(

• lammaer
    És őszintén? Nem jogos? :)
  • Eagle16
    Én nem irigykedek, sőt, remélem ilyen marad...nemsokára Párduc I-nél vagyok. Motorok meg ágyúk már megvannak mindenre. (E-50-es 105-öse persze még nincs) T-54-esemet is szeretem, de nem az ágyú miatt...kis gyakorlással egész jól el lehet vele lövöldözni, de néha olyanokat lő hogy csak lesek :D Bele a földbe, meg ki az űrbe :)

De nem is kell rá jobb, ha pontosabb ágyúja lenne, akkor OP lenne.

Majd ha meglesz az E-50, akkor nyilatkozok róla, addig csak azt tudom mondani hogy szemből kemény és ha ehhez hozzáteszem azt az ágyút(bétában próbáltam) akkor az jön ki hogy a legjobb T9-es nehéztank :) (mert nekem ez kell, egy nehéztank, hiába közepesnek van írva, sejtem milyen lesz)
  • Szakesz
    Ha az E-50 távolról és közelről is megalázza a T-54-et, akkor valószínűleg számíthatunk némi nerfre...:P
  • lammaer
    30 tonnás lesz és 30-al fog menni. Majd kaptok a pofátokra, op tankot :)

Amúgy sokan sírnak a fórumokon az OP E50 miatt? Mert itt az SGn még senkit se hallottam... még a végén kiderül, a kraut a sírós fajta :D
  • malystryx
    Nekem az nem nagyon jött be a bétában, állandóan átütötték még a kisebbek is, meg felgyújtottak. Meg azon az ágyút sajnálom, hogy "csak" ilyet lehet rátenni. 132-es pen, 220-as sebzés.. távolabbra már nem voltam hatásos. De biztosan egy jó tank, csak nekem nem jött be.
    Kinek mi jön be.. Valaki majd megőrül a T1-től, nekem azzal van a néhány acélfalam, top gunok sokasága, meg más medálok, az M6 dettó. Viszont a T29-et már nem vettem meg. Pénzhiány miatt, most meg egyelőre nem kell. A t-34 orosz med-et is utáltam a bétában, most muszáj voltam játszani vele, 2 nap alatt 4k xp-ről felvittem 24k-ra, szal midjárt végzek vele. Féltem tőle, de jó kis tank az. Bocsi ha hosszúra sikerült.
  • R3nton
    lehet a németeknek is egy jó tankja nem kell egyből irigykedni
  • R3nton
    igen de úgy fordul mint a kv kb:D