banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Nekem az nem nagyon jött be a bétában, állandóan átütötték még a kisebbek is, meg felgyújtottak. Meg azon az ágyút sajnálom, hogy "csak" ilyet lehet rátenni. 132-es pen, 220-as sebzés.. távolabbra már nem voltam hatásos. De biztosan egy jó tank, csak nekem nem jött be.
    Kinek mi jön be.. Valaki majd megőrül a T1-től, nekem azzal van a néhány acélfalam, top gunok sokasága, meg más medálok, az M6 dettó. Viszont a T29-et már nem vettem meg. Pénzhiány miatt, most meg egyelőre nem kell. A t-34 orosz med-et is utáltam a bétában, most muszáj voltam játszani vele, 2 nap alatt 4k xp-ről felvittem 24k-ra, szal midjárt végzek vele. Féltem tőle, de jó kis tank az. Bocsi ha hosszúra sikerült.