banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    M6-al 20. csatára sikerült egy topgunt szereznem. Kilőttem 5 ellenfelet de még volt előttem egy trollgunos KV. Bujkálnom kellett míg megjött a mi KV-k, persze a az ő KV-jük győzött maradt neki 2% élete. Mögé mentem és belelőttem a seggébe, innentől már csak 1%-a maradt. Közben fordult rám a trollgunnal de nekem gyorsabban betöltött (töltésgyorsító mindenre) és lelőttem azt az 1%-t is. Hogy tudok 1%-ot sebezni KV-n?
    Sikerült egy Védő érmet is kapnom a következő csatámban, no abban a csatában 64 lövésből 43 találatom volt.Kaptam összesen vagy 870xp-t ez 20xp találatonként - ha másra nem kaptam - marhára megéri.
    Volt olyan hogy egy KV-3-al csatáztam 33-ból 25 lövésem eltalálta és még maradt neki 23% élete úgy hogy közbe mások is sebezték. Ő 4 lövésből kinyírt.
    Nagyon várom már a 90-es fegyvert mert anélkül nem igazán versenyképes az M6-osom.