A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kaleun #58461 Néhányan miért érzik azt meddel, hogy neki itt és most 1vs1-t kell nyomni egy nehézzel???
Például most mentem Ensken (T20), elmentem a szélén és közben megvilágítottam egy a vonatok közt osonó T-54-t. Erre a másik két medünk (T-54 és Pershing, akik még mindig a bázison kóricáltak) asszisztál az egyik artynk kilövéséhez.
Elértem az ellen bázisához (- 1 GW Tigris, kiosztottam még: IS-3 és ISU) majd elkapott egy arty. Erre látom, hogy középen a T-54 1vs1 T32 és a Pershing meg hátul sunnyog...
Másik agymenés ami sajnos egyre gyakoribb, West Field, keleti oldal. Fenn középen a falu üresen hagyva vagy csak 1-2 ember és felfelé is csak páran mennek. Többség a völgy peremén az utolsó házaknál akar elmenni.
Ott szembe találkoznak pár ellenséges tankkal, ami meg is akasztja a "támadást", közben az oldaluk tökéletes célpont az ellen medjeinek. Aztán fent és középen áttör az ellen, így már a másik oldaluk és a hátuk is támadva van és persze fentről meg az arty...
Így vérzik el egy pillanat alatt a "dicsőséges" nehezek serege és jön a noob arty, noob meds.