418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #59233 KV kérdés:
Mit javasoltok KV-hoz még azelőtt hogy elérné a 107-es ill. 152-es lövegeket?
A 76 C54-et vagy a 122-est használjam addig?
A 122-esnek annyira kicsi a penje, hogy félek azzal semmit sem lehet sebezni, max 10-ből egyszer 1hit-elni valakit, miután az első 9 lövés lepattant.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
76мм С-54
Characteristics
76 Caliber (mm)
12-15 Rate of fire (rounds/min)
109/156/39 Average penetration (mm)
115/110/165 Average damage
0,36 Accuracy at 100m (m)
2,5 Aiming time (sec)
1390 Weight (kg)
122 mm U-11
Characteristics
122 Caliber (mm)
6 Rate of fire (rounds/min)
61/160 Average penetration (mm)
450/370 Average damage
0,5 Accuracy at 100m (m)
2,5 Aiming time (sec)
1600 Weight (kg)
Miután pedig elérek a KV top ágyúkig töprenghetek, hogy a 107-es vagy 152-es?
Itt is a 152-es penje aggaszt, bár a HE pen nem is olyan rossz.
Gondolom ha a 152-est választom akkor szigorúan csak HE?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
107 mm ZIS-6
Characteristics
107 Caliber (mm)
7,06 Rate of fire (rounds/min)
167/219/54 Average penetration (mm)
300/300/360 Average damage
0,39 Accuracy at 100m (m)
3 Aiming time (sec)
2400 Weight (kg)
152 mm M-10
Characteristics
152 Caliber (mm)
2,7 Rate of fire (rounds/min)
110/206/86 Average penetration (mm)
700/700/910 Average damage
0,6 Accuracy at 100m (m)
3,5 Aiming time (sec)
2300 Weight (kg)
-
A 4-es mellett? Atyavilág...
-
Nazarov77 #59231 Mindenesetre felőlem maradhatnak ilyenek a lightok, az artysok jól megszívnák és én ezt támogatnám
-
Ja, ott akad el. Már vagy 20x nyomtam rá. :)
------------
És amikor leírtam ezt, pont beengedett. -
Nazarov77 #59229 Mert egy fos, bejelentkezéssel van a baj? Ha igen csak azt tudom mondani nyomogasd a csatlakozást, egyszer csak beenged. -
Nálam nagyon nem akar menni a teszt szerver. -
Nazarov77 #59227 T-50el fullosan driftelni lehet, 2 másodperc alatt 60al megy a fordulása meg már unreálisan nagy. -
spiczi91 #59226 Épp most szopatott le 2 T50_2 egy magányos tigrist, minden erőlködés nélkül... -
Oddball29 #59225 Jah, én is úgy vagyok vele második olvasatra, hogy 105-össel jobban lehet farmolni. 76-ossal, és azzal a 15 centis toronnyal és 76-ossal letolná a t6-os VK-kat a pályáról. -
Nazarov77 #59224 Jó ez a Jumbo sherman, alap 75ös ágyúval alkottam ezt mivel más nem fért rá a súly miatt.
http://imageshack.us/photo/my-images/828/shot004ki.jpg/
Volt sok lepattanó, az egyébként baromság hogy alap toronyba csak 105 megy bele fejlesztett meg egy szar, de csak +20 HPt kap, nem érdemes felrakni, jobb a 152es torony 105ös ágyúval. -
Nazarov77 #59223 Ne szokjátok meg nagyon a T5 lightok teljesítményét nagy nerfek lesznek itt.
Overolrd: Almost all new tanks tend to be OP, it's a test version. -
biztos nem maradt mar penz ra es egy 486-oson fut dialup mogott :) -
Nazarov77 #59221 Mekkora egy instabil fos ez a teszt szerver, hót bugos minden, platoon meghívót alig tudtam küldeni, kiléptem hogy berakjam a vehicle markert mert szokatlan volt nélküle most meg egyszerűen nem tudok bejelentkezni, reggel is csak másodjára sikerült de most utasít el ötödjére.. -
Oddball29 #59220 Hát ezt a Jumbot igazi komcsi módon úgy elkúrták, ahogy kell.
Tiszta röhej, 30 mp Google alatt kiderül, hogy a 152 millis toronyban IRL használták mind a két fajta 76 mm-es ágyút. Sőt, az eredeti lövegrögzítést is azokra tervezték. -
hpbla #59219 egyszer működik egyszer nem -
Negritis #59218 nektek megy a teszt szerver?
mer nekem nem akar csatlakozni -
Ohyner #59217 Ezaz... Hát végül meglett a 3. steel wallom is Ferdivel, bár nem oylan jó meccs mint amik tegnap este úsztak el, de 28 pontot ez is ért. Most összesen 97 pontom van a tier 7-8 kategóriában, próbálok majd még jobbat menni, de bizakodó vagyok egy jó helyezésért.
Drukkoljatok -
VanDaal #59216 Na gyorsan megosztanám néhány teszt szerveres tapasztalatomat:
Kipróbáltam a Type59-et: Először elröhögtem magamat, mert orosz személyzetre számítottam, de ehelyett megkaptam Corporal Miaot és társait :D T-54-gyel sajnos nincs összehasonlítási alapom, de ha az is van ilyen élvezetesen játszható, akkor folytatni fogom az orosz med vonalat. Meglepően lassú, az tény, és nekem nem is nagyon pattogtak róla, ugyanakkor én is gond nélkül átlőttem vele a többi Type59-et, sőt a KT tornyát is szemből. Nálam kifejezetten pontos volt az ágyúja.
Az új scoutok meg: ahogy én láttam, semmiféle nehézséget nem okozott a kilövésük még menet közben sem, talán bármelyik tank képes lehet rá, amire lehet stabilizátort tenni.
Remélem nem sikerült túl hosszúra, és talán volt benne némi hasznos információ morzsa is :) -
Ohyner #59215 Remélem nem nerfelik őket, én nem tapasztaltam azt, hogy nehezebb lenne őket kilőni mint egy IS4-et vagy t54. Szerintem egy szinten vanak most -
Nikosi #59214 Changed certain spots in models of damaging of Е-50 and Е-75 tanks: above-track rack, thickness of range-finding device cap;
Most azt jelenti, hogy betesznek pár gyenge pontot vagy javítanak pár bugos pontot? Mert ha gyengítenek annak nagyon nem örülök. Nem op annyira az E-75, szerintem az E-50 sem, hogy nerfelni kelljen. Nerfeljenek az artykon, mert azok tényleg OP fegyverek.
Az E-50-et nem ismerem, de E-75 kb +20-30%-al többet sebződik arty-tól mint bármi más. Plusz van elég gyenge pont rajta, hassa alja, az oldal bárhol átlőhető. Azért mert egy rakat dióda nem tudja akárhol átlőni, meg mert minden barom a sárhányót lövi, és azzal állandóan leszedi a láncom, de nem sebződök komolyabban max 10-20 HP az mért fáj bárkinek is. -
Ha lehetne vki lecserélhetné az Iaro-s linket a bennerban egy másikra.
Köszönöm. -
Gunslinger #59212 Ehhez nem kell megvenni a Type 59-et, kifejleszted fullosra a T-54-et és rárakod az LB-1 ágyút, ami még nem a top, veszel prémiumot és az is nagyon durván hozza a kreditet, mert nem nehéz vele jól játszani. -
Gunslinger #59211 Erlenbergen elnéztem két Type 59 1 vs 1 vérre menő csatáját, ha nyolcszor nem pattantak egymásról, akkor egyszer sem. -
Nekem az volt a PZ IV , de eladtam mivel úgy döntöttem először végigtolom az orosz ágat. -
Nazarov77 #59209 jól farmol, de a Löwe sokkal jobb mivel annak legalább van normális átütése, orosz 100mmest ki nem állhatom rohadt pontatlan és keveset üt át, ezen 0,34 a pontossága nem rossz, de az se túl jó még. -
FairCO #59208 igen, kinézet ugyanaz, de prémium létére farmolni jó kell hogy legyen.
victory/defeat esetén hogy hozza a kreditet (prémiummal vagy nélküle)?
löwét rühellem, lassú mint a tetű .. kéne egy pörgősebb farmolós a KV-5 mellé, amíg az a csatában pihen. -
PetiPetiHUN #59207 Az M3 Lee-t utálom a legjobban az összes USA tank közül (6-os szintig vannak meg, arty csak 4-es). Az elején 66%-os winrate-m volt vele de utánna csak szop... bukás. Kifarmoltam vele az M4-et de a T1-hez már nem volt türelmem. Még csak 7k-nál tartottam de inkább eladtam mert az árából tudtam venni egy félárú töltésgyorsítót a Shermanomra azóta elégedett vagyok vele:). Volt olyan 5 meccses szériám hogy négyszer lőtték le a láncot és tehetetlenül vártam vele a halált ( az 5.-en meg 1 lövés voltam valakinek). Az 5 meccsből úgy sikerült 1 killt szereznem hogy mikor le volt lőve a láncom valamelyik bolond nekem jött és felrobbant (kamikaze medál). A Lee nem való olyan magas szintű csatákba ahova berakják és a sok hátránya mellett nincs előnye amit ki tudna használni. A megfigyeléseim szerint 10-ből 8 meccsen az a csapat veszít ahol több a Lee! -
Nazarov77 #59206 Ja, lassan gyorsul de ugyanolyan pattogós a páncélja mint a T-54nek, mögöttem volt egy KV-5előttem egy IS-4 ( 5-5 centire kb :D ) és alig tudtak kinyírni, KV-5 legalább 6x pattant. Hülyeség megvenni 90%ban ugyanúgy néz ki mint a T-54. -
R3nton #59205 lol 1 éves mondjuk megéri, inkább mint egy löwe -
FairCO #59204 picsába .. későn vettem észre hogy van Type 59 is, a goldot meg elköltöttem a teszt szerveren a szaros scoutokra.
valaki próbálta? -
Nazarov77 #59203 Nicsak mit találtam:
http://img718.imageshack.us/img718/1156/worldoftanks20110902102.png -
Ohyner #59202 Srácok tud valaki segíteni, nem tudok képet feltölteni a hivatalos fórumra a verseny miatt, mit rontok el? -
lexlutor #59201 A komplett res/text és res/audio-t -lasd 59159 bejegyzes -
Negritis #59200 hali, annyi kérdésem lenne hogy melyik fájlokat kell visszacserélni teszt szerón hogy angol legyen
köszi -
lexlutor #59199 en ezt a peldadra mondtam, h ket t54 osszebeszel es ledaralja oket, ergo megvan az ellenszer. t54el, plane ha ketten esszel mennek, ez nem olyan nagy buveszmutatvany, mert hihetetlen miket kibir az a tank. mas tankkal ezt nem lehet megcsinalni. eleve ha vedenek mar el sem nagyon jutsz odaig.. bar ezek az uj scoutok szerintem tul gyorsak is lesznek. de meg mindig ket loves es elfustolnek. ha odaersz meg jelolheted az ellenseget, azt vagy kilovi valaki vagy nem. te kart ezekbe a monsterekbe nem angyon tudsz tenni. -
Szerintem mára most kell a csúcson abbahagyni :) Egyre jobban szeretem a kis pershingemet.
[IMG][/IMG]
-
lexlutor #59197 .. kar ezen ragodni. lehet h tenyleg noob.. azt lehet a palya masik veget lovi, mert ott is spottolnak.. vagy most fordul csak ra amit jelolsz neki.. pl.:s51nel egy ujratoltes 45 masodperc.. -
Sunrider924 #59196 Mar bocsi de neked kimondta hogy csak a scout loheti ki az elenseges arty-t?
-
VanDaal #59195 Ebből sosem elég:
Nagyon nagyon nagyon gyűlölöm az artikat! Nem csak az ellenségéit, a sajátokat is legalább annyira. Hiába spottol nekik az ember, csesznek lőni! -
lexlutor #59194 ..az igaz, de mit kezdesz egy tier7es artyval, akinek 600hpja van? 6-8 lovesbol kilovod? :)
[/IMG]