banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    Az M3 Lee-t utálom a legjobban az összes USA tank közül (6-os szintig vannak meg, arty csak 4-es). Az elején 66%-os winrate-m volt vele de utánna csak szop... bukás. Kifarmoltam vele az M4-et de a T1-hez már nem volt türelmem. Még csak 7k-nál tartottam de inkább eladtam mert az árából tudtam venni egy félárú töltésgyorsítót a Shermanomra azóta elégedett vagyok vele:). Volt olyan 5 meccses szériám hogy négyszer lőtték le a láncot és tehetetlenül vártam vele a halált ( az 5.-en meg 1 lövés voltam valakinek). Az 5 meccsből úgy sikerült 1 killt szereznem hogy mikor le volt lőve a láncom valamelyik bolond nekem jött és felrobbant (kamikaze medál). A Lee nem való olyan magas szintű csatákba ahova berakják és a sok hátránya mellett nincs előnye amit ki tudna használni. A megfigyeléseim szerint 10-ből 8 meccsen az a csapat veszít ahol több a Lee!