banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Na gyorsan megosztanám néhány teszt szerveres tapasztalatomat:
    Kipróbáltam a Type59-et: Először elröhögtem magamat, mert orosz személyzetre számítottam, de ehelyett megkaptam Corporal Miaot és társait :D T-54-gyel sajnos nincs összehasonlítási alapom, de ha az is van ilyen élvezetesen játszható, akkor folytatni fogom az orosz med vonalat. Meglepően lassú, az tény, és nekem nem is nagyon pattogtak róla, ugyanakkor én is gond nélkül átlőttem vele a többi Type59-et, sőt a KT tornyát is szemből. Nálam kifejezetten pontos volt az ágyúja.
    Az új scoutok meg: ahogy én láttam, semmiféle nehézséget nem okozott a kilövésük még menet közben sem, talán bármelyik tank képes lehet rá, amire lehet stabilizátort tenni.
    Remélem nem sikerült túl hosszúra, és talán volt benne némi hasznos információ morzsa is :)