418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én voltam már fent t28-al is minesen :) Persze az csak a saját és ellenséges csapatot minősíti. -
Gunslinger #60032 Melyik másik t7 TD-n nem lövöd át szemből PzIV-el? Kategóriájában sztem magasan a legjobb. Én még az álcáját is rendkívül jónak találtam, arról nem is beszélve, hogy a leggyorsabb TD a játékban, ha gáz van el lehet vele pucolni és a kulcsfontosságú helyekre is gyorsan oda lehet vele érni és sniperezni. Mines pályán simán fel lehet vele érni a középső hegyre a medekkel és utána onnan osztani, én ott más TD-t még nem láttam csak T25 AT-t. Oldalról sajnos nagyon papír, de a hátuljáról a nagyok is szeretnek pattanni, tegnap is pattan le rólam egy KT meg egy E-75, mindkettő hosszú 105-össel kente, egyik esetben el is tudtam menekülni és szemből is elég pattogósnak találom, t7 alatt elég nagy mázli kell hogy szemből átlőjék. -
lammaer #60031 t4x alatt mit értesz? t43-t44-et?
Ha igen, sztem velük nem lehetett igazán scoutolni. T-43-al azért, mert nincs agilitása/sebessége.
T-44-et meg veszélyes volt elpazarolni suicid scoutra, hiszen T8-as tank, az értelmetlen halála érvágás lehetett a csapatnak, plusz visszatartó erő volt a magas repair költség. Nem igazán láttam ezeket a T-ket scout szerepkörben.
Ezért emeltem ki a leót, mint az általad említettek közül az egyetlen igazán használható scoutot.
---------
re: "nem értem minek örülsz"
Én annak örülök, hogy létrejött egy olyan tankosztály ami
- low tier
- brutálisan agilis
- nagyon jól rejtőzködik/kukkol
- ráadásul olyan ágyúja van ami MINDEN tankra veszélyes (talán csak a mausra nem, mert azt nem tudja átütni).
Nekem nagyon bejön, hogy szinte minden meccsen ott vagyok vele a legalján (nincs felelősség) viszon tudom hogy igen komoly eredményeket tudok elérni (pl kiiktatva egy-két high tier artyt vagy TDt) a csapat számára. És önmagában az az élmény hogy van egy olyan tank, amivel esélyesen neki lehet ugrani 3-4 tierrel magasabb járműveknek, pezsegteti a vérem.
Igazi adrenalinbomba a foxi játékstílus, amikor kipécézed a célpontot a térkép túloldalán (nocsak, egy magányos ferdi párbajozik egy KT-nkkal), kb 20 másodperc alatt átérsz hozzá, majd eldöntöd a párbajt.
Szóval ki lehet vele használni azokata pillanatnyi előnyöket, amiket más tankkal nem. -
SirArcheer #60030 Miten se tänne nyt? Millaista menestystä, ja minne olet menossa? -
Adjunktus #60029 hidas saavuttaa menestystä -
Sunrider924 #60028 Ha jobban megnezed en a Leo melle odairtam meg ket tankot, ami marhara alkalmas volt scoutolni, T4x, azoknak tutira nem volt akadaly semmilyen arty. Nem egeszen ertelek, te most annak orulsz, hogy olyan scoutokat raknak be ami tudja csipegetni a tier8-at? Ez sem nyert, amikor IS4en vert izzadtam utolso tankkent egy fullos t44 ellen, aki ragyogoan korozott korulottem es egeszen 12%ig leapritott, aztan egyszer elvetette az utemet es annyi volt neki. Szoval mi az ujdonsag?
-
bár úgylátom itt csak a nagykutyáké van :D -
Victory! Battle: Malinovka 2011. szeptember 7. 4:10:27 Vehicle: PzKpfw 38H735 (f) Experience received: 1 556 (doubled for the first victory each day) Credits received: 7 914 Battle Achievements: Top Gun, Confederate
Kombó :) -
Jammal #60025 Még pz4el is lazán átlövöm szemből a T25 ATt ráadásul a 105mm nerfelve lett 390dmgről 320ra a fejlesztési költséget persze nem csökkentették volna 41k xp egy t9nek mondott fegyverért aminek a penje a 200at nem éri el. Na dehát ez a wot. -
egonn #60024 Eddig a T25 nekem a legjobb TD-m! Pedig végigpróbáltam bétában az összeset! A JT most is megvan de nem használom mert a 8-9 médiumok renre megfingatnak,az artinak meg csak csemege vagyok:( Viszont a T25 a nagyon bejön a nagy puskával! Igaz mire kigrindeled majdnem átmehetsz a következőre,és sokan át is mennek:) Szegények nem tudják mit hagynak ki! A T25 még gyors ,elég jó a pennje is, mondjuk a láthatóságáról nem tudok mit mondani ,de nálam alap az álcaháló meg az álca skill! Na de kinek a pap ..... -
kaleun #60023 Ma kaptam egy olyan mák sorozatoz, hogy csak na...
Foglaltam (M6 280hp), jön egy Löwe (~20%) rám lő közel 10 alkalommal de mind 0% kritikus vagy lepattan vagy esetleg sebez pár hp-t. Gondolom kicsit se lehetett ideges... -
Az sem érdekel senkit, hogy te hova mész. De én adnék egy tippet hova menj. :) -
Jaj hát minden apróságon kiakadni, mikor oda írták hogy IS, de mínusz 3 az rosszabb mint a sima IS gondolom a balansz rendszer is így számol te kis butus :) -
lammaer #60020 Lentebb leírtam miért, nem tudsz értelmesen különbséget tenni a játék és a játékosok hibái között. No mentem is aludni, nincs mit itt ragozni.
Sok sikert az offline "senkitnemérdekel" játékodhoz. -
Megjött a tank tologató. :) Olvass vissza és találsz pár hsz-t, ami nem rinya. De igazad van, ide már csak ezért jövök a te örömödre. -
Szakesz #60018 Ha egyszer élném meg, hogy egy hozzászólásban nem sírnál-rínál..., térdre rogynék és megköszönném az égnek... -
Az miért hülyeség, ha elbasszák a játékodat? Ráadásul a saját csapattárs. Nem való ez a játék az én gyenge idegeimnek. :) -
lammaer #60016 Mert teljesen feleslegesen hülyeségek miatt rinyálsz.... -
Belekötsz egy teljesen felesleges dologba 5 soron keresztül, te túl pihent vagy. Ki mondta, hogy tankos? Szerintem ti azért vagytok ennyire oda ezért a játékért, mert nem volt gyerekszobátok. Néhány emberről el is tudom képzelni, hogy még otthon tologatja egymásnak a tankokat. :) -
lammaer #60014 Ja, hogy te az offline tankos játékot várod... az eeegéééészeeeen más. Biztos sokkal jobb az AI ellen játszani, nagyobba kihívás :)
És gyanús: ezek szerint te visszalőttél és meg is ölted a csávót? :)
Mert akkor gondolom az történt, te faszán bekékültél, ebből a csapat csak azt látta hogy te TKer vagy... és voilá, márt érthető miért esett neked mindenki.
Tagadd le, de asszem megvan a kulcs.
ui: holnap ne vegyél túrósbatyut :D
-
Szerencsére egy offline játékban nincsenek hülyegyerekek. Amúgy meg igen az ő hibájuk. Francnak kellett bevezetni ezt a tk rendszert, kb semmit sem ér. Inkább reportolnám őket... -
lammaer #60012 Igen, az új játékban nem lesznek hülyegyerekek. Komolyan, pár emberrel nagyon elszaladt a ló, mostmár az is a devek hibája ha reggel a túrósbatyuban kevés mazsolát talál... disztingváljá' már. -
Sajnos nem, de a KV5, 4502 nagyon hamar kihalt :) Esély lett volna ... -
Gyökér belém jön oldalról, belém is lő, visszalövök erre én vagyok idióta és mindenki rám támad... Bárcsak tudnám miért játszok ezzel a fostengerrel. Ja megvan, nincs jelenleg más, de már nem sokáig... -
lammaer #60009 Dede... ilyenkor szokott jönni hogy sírás rívás, így balance úgy balance, azt megnyerik.
Hányszor láttam már ilyet... azért nem aaaaaaannyira halálos a dolog, hogy a WOT randomizációja ne kompenzálja az ilyen bakikat. -
Plata #60008 Ja végig úgy lövöldöztem hogy csak a tornyomat láthassa,romok segítettek ebben,alig sebzett rajtam valamit. -
Plata #60007 Erlenbergen találkoztam egy idióta KT-val,T32-vel állok a várban,kempre várva.Erre bejön a középső hídon át egy kt a bázisunkra,beáll a romvárosba,seggel felém,kettőt beledurrantok mire megfordul,lesebzem 3%-ra,erre bejön elé egy kv,kilövöm,KT meg beáll kv roncsa mögé és faszán agyonlövi magát.Valami aspen volt.Nem jegyeztem meg pontosan sajnos.Ez a hülye sztem He lőszerrel akart engem kilőni roncs mögül,de saját magát nyírta ki. -
Rue East #60006 JT stat:
17 meccs, 5 win, 6 survival, 14 destroyed
az 5 győzelem az mind szakaszban történt, katasztrófa mennyire életképtelen egyedül... -
Szakesz #60005 Ha megnyerték volna, biztos nem teszi fel ide ezt a képet. :) -
lammaer #60004 Elméletileg PONT hogy érdekli, mivel a platoonban levőket kicsit többnek számítja mint általában. Itt csuklott egy picit a rendszer....
Végülis, csak 3 helyen tévedett 1 tiert :D
Nyertetek? -
a ballance rendszer-t nem érdekli, hogy egy platoon miből áll össze, így jönnek össze az ilyen szép helyzetek. -
Nem is találok szavakat ....
-
visszalapoztam 2 oldalt, de ebben pont nem kerestem :D köszi ! -
Plata #60000 Két hozzászólással előtted van egy link,ott megtalálod. -
SZU #59999 Na ezért várom! =) -
Ry0K3N #59998 IS-el agyfaszt kaptam attól, szemből sosem tudtam átlőni. Idegesítő kis gennyláda TD az. -
TDantes #59997 Hm-hm...T25 AT-vel volt a legtöbb Top Gun-om... -
Gunslinger #59996 Én pont az ellenkezőjét gondolom. Nekem nagyon bejön a T25 AT, egyik kedvenc tankom. -
lammaer #59995 Mondjuk furcs hogy a chaffee-t hozza ki legrosszabb mozgolódónak. pedig nekem abszolút a német T5 a leglomhább. Ez van :) -
lammaer #59994 Nem láttam, de köszi, érdekes írásnak tűnik.