A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #60031 t4x alatt mit értesz? t43-t44-et?
Ha igen, sztem velük nem lehetett igazán scoutolni. T-43-al azért, mert nincs agilitása/sebessége.
T-44-et meg veszélyes volt elpazarolni suicid scoutra, hiszen T8-as tank, az értelmetlen halála érvágás lehetett a csapatnak, plusz visszatartó erő volt a magas repair költség. Nem igazán láttam ezeket a T-ket scout szerepkörben.
Ezért emeltem ki a leót, mint az általad említettek közül az egyetlen igazán használható scoutot.
---------
re: "nem értem minek örülsz"
Én annak örülök, hogy létrejött egy olyan tankosztály ami
- low tier
- brutálisan agilis
- nagyon jól rejtőzködik/kukkol
- ráadásul olyan ágyúja van ami MINDEN tankra veszélyes (talán csak a mausra nem, mert azt nem tudja átütni).
Nekem nagyon bejön, hogy szinte minden meccsen ott vagyok vele a legalján (nincs felelősség) viszon tudom hogy igen komoly eredményeket tudok elérni (pl kiiktatva egy-két high tier artyt vagy TDt) a csapat számára. És önmagában az az élmény hogy van egy olyan tank, amivel esélyesen neki lehet ugrani 3-4 tierrel magasabb járműveknek, pezsegteti a vérem.
Igazi adrenalinbomba a foxi játékstílus, amikor kipécézed a célpontot a térkép túloldalán (nocsak, egy magányos ferdi párbajozik egy KT-nkkal), kb 20 másodperc alatt átérsz hozzá, majd eldöntöd a párbajt.
Szóval ki lehet vele használni azokata pillanatnyi előnyöket, amiket más tankkal nem.