A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #60032 Melyik másik t7 TD-n nem lövöd át szemből PzIV-el? Kategóriájában sztem magasan a legjobb. Én még az álcáját is rendkívül jónak találtam, arról nem is beszélve, hogy a leggyorsabb TD a játékban, ha gáz van el lehet vele pucolni és a kulcsfontosságú helyekre is gyorsan oda lehet vele érni és sniperezni. Mines pályán simán fel lehet vele érni a középső hegyre a medekkel és utána onnan osztani, én ott más TD-t még nem láttam csak T25 AT-t. Oldalról sajnos nagyon papír, de a hátuljáról a nagyok is szeretnek pattanni, tegnap is pattan le rólam egy KT meg egy E-75, mindkettő hosszú 105-össel kente, egyik esetben el is tudtam menekülni és szemből is elég pattogósnak találom, t7 alatt elég nagy mázli kell hogy szemből átlőjék.