418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #60073 Megkérdeztem, nem lesz 7.0ban gold küldési lehetőség. -
lammaer #60072 Kb ennyi, mindhárom tanknál olyan 40-50 k körül van a T4->T5 átmenet.
Ezért jobb az orosz ág (T-50 -> T-50-2) vagy a német (Leo -> VK2801), mivel ott ezt az XPt egy jó tankkal lehet összekaparni, mig USákoknak ott a stuart :) -
R3nton #60071 pedig annyi -
egonn #60070 A ROR oldalán azt írják hogy leóból átmenni VK2801-be :56k xp kell!! Most vagy elírták, vagy tényleg ennyi ? Mert T5 tankhoz ez az xp mennyiség irreálisnak tűnik -
Sunrider924 #60069 Furcsa, mert en pont estenkent szoktam belepni neha, es mint mondtam meg 10 sincs az a 40k. De legyen, ez csak annyit jelent hogy sokaknak meg mukodik a pavlovi reflex, eleg lengetni hogy jon az uj patch/tank/terkep/premium akarmi. Nekem tulajdonkeppen mindegy, de ti aki fizettek ezert hogy a jatek ebben az allapotban legyen, ti vagytok az elsodleges oka hogy ez az, ahol a jatek tart. Ez miert zavar engem? Mert ha csak egy fokkal minosegibb lenne, mar en is fizetnek erte, de igy hogy meg csak kilatasban sincs, hogy vegre jobb iranyba valtozzon... -
Adjunktus #60068 kurva egyszerű volt megcsinálni,és hosszabbnak néz ki tőle a patch lista.
Egyébként funkciótlan... -
Sunrider924 #60067 Pedig nem is akkora marhasag, probald elkepzelni tankok nelkul, katonak amikor rohamra indulnak es a parancsnok elorditja magat hogy elore a hazaert mire a katonak moralja az egekbe ugrik. Erdekes lenne valamilyen formaban ezt kivitelezni a tankok kozott is. -
Gunslinger #60066 A játékos szám speciel most is 20k felett van, direkt beléptem megnézni, de esténként 40k-t is látok, ahhoz képest, hogy elvileg vége a nyári szünetnek most is sokan fent lógnak. -
lammaer #60065 Az kéne még csak hogy warcraftot csináljanak a játékból :D -
lammaer #60064 "Lammaer itt valtozatlanul oromkodik, az semmit se jelent"
:D
Hogyne jelentene. Ha nem örömködök majd, az fogja jelezni hogy a játéknak leáldozott.
Egyébként érdekes, de a játékkal már nincsen különösebben semmi bajom
- megszoktam már a visibility rendszert is (amúgy sztem jobb mint éles induláskor volt, nagyon ritka hogy úgy halomra lőnek hogy nem is látom legalább utólag :) )
- balance-t már rég nem nézek, nem azon a +-1 tieren múlik úgyse
- tracer már nem hiányzik, van artym (és lesz überscoutom)
- campelni csak ritkán, akkor fórumozok közben (amúgy is annyi map van, előfordul hogy egész éjjel nem jön campirovka)
Vagy megtörtek, vagy egyszerűen csak adaptálódtam az éppen aktuális állapothoz. -
Sunrider924 #60063 Hat megmondom az oszintet, raszantam 15 percet de semmi hivatalos forrast nem talaltam, az meg nem tudom mennyit szamit, hogy amikor neha belogolok mar soha nem latok 10k folotti user szamot mint a betarol live-ra valtaskor, amikor volt meg 20k folott is.
Ertem en hogy neked tetszik a jatek, azt viszont te is beismered, hogy miutan nincs igazi endgame content mar nincs mire elofizetni, es tuti te is megunod a 20ik uj tank utan, mindegy hogy francia, kinai, japan, magyar vagy akarmilyen nemzet legyen. A pacikukit meg jokor emlitetted, atbogaraszva az utobbi egy het hozzaszolasait, a trend az unalom/elegedetlenseg, es bar jon az uj inger( T5 scoutok) szerintem ez is hamar el fog mulni. Ez igy edeskeves egy komoly jatekosbazis kiepitesere, ez igy pontosan annyi, mint amihez hasonlitotta Viktor pajtas a jatekot, "tankos Counter Strike". Lehet szeretni ezt is, de nagyon nem igy indult, eleg annyi hogy a klanhaborut annak idejen ugy reklamoztak hogy egy adott terulet birtoklasa egy fontos modul exkluziv birtoklasat is jelenti. Ugye hogy igy mar egeszen mas ertelme lenne az egesznek? -
Gunslinger #60062 Valaki blokkol aztán ledudálod. Ha akkor sem veszi észre magát lehet lőni. :-) -
R3nton #60061 Igen, megint valami hadművelet alkalmából, operation lehúzunk még pénzzel:D -
SirArcheer #60060 Lesz valami évforduló? -
SirArcheer #60059 De mi értelme lesz?
Ütközés elkerülése?
Vagy ha top tier tank dudál támadásnál a körülötte lévő tankok felveszik a bloodlust képességet és a páncélátütésük megnő 20-al a sebzés pedig megnő 238-al.
-
R3nton #60058 Nem igaz nem tudnak már valami információt adni péntekről:@ -
PetiPetiHUN #60057 Lehet hogy más magasabb szintű tank is tudja azt amit a T5-ös lightok de ha nem jön be az elképzelés ebben nem kerül semmibe. (M5-tel még nem sikerült negatív kört mennem pedig sokszor csak 1 - 1,5 perc a játékidő.) Ez a felelősség nélküli játék vonz erre a vonalra ezt élvezem. -
Gunslinger #60056 Nem fogsz. -
Gunslinger #60055 Ha van erre valami statisztikád szívesen belekukkantanék.
Mert az pacikukit nem jelent, hogy itt páran írogatnak, hogy "na én aztán soha többet nem veszek aranyat". Én is kezdeti prém user lennék, mert már én sem veszek aranyat, de nem azért, mert megutáltam volna a játékot, hanem azért, mert már az égvilágon semmit nem grindelek, amik kellettek azokat elértem már hetekkel ezelőtt és van 6 és fél millám valamint 30k free xp-m, amit nem tudok mire elkölteni, majd jó lesz, ha jönnek a franciák, akkor talán megint veszek egy havi prémet. -
Sunrider924 #60054 Premium duda melodia: Hit me baby one more time -
Redmaster #60053 Ha dudálok egy bokorban látszani fogok vajon?
Meg amúgy csak két szót mondok: "prémium dudahang" -
Gunslinger #60052 Ezt a vuvuzelás poént már párszor ellőtték a hivatalos fórumon. :-) Sokan fáznak tőle, hogy folyamatos dudálás lesz, mert az ellenfél nem fogja hallani, viszont a csapattársak agyfaszt fognak kapni, de azt írták, hogy nem lehet majd spammelni vele. -
Sunrider924 #60051 Dehogy, majd amikor radlonek dudalsz, es a lovedek megall a levegoben, es megvarja amig odebb maszol az utbol... -
Oddball29 #60050 Hehh, dudát akarnak a Devek a játékba? Miért nem mindjárt vuvuzelát?
Megvan! "Honk if you hate arty!"
-
Sunrider924 #60049 Szerintem meg nem, eleg azt olvasnom hogy a kezdeti premium userek szama/kedve milyen alaposan megcsappant. Az hogy Lammaer itt valtozatlanul oromkodik, az semmit se jelent, o (is) egy allat (pozitiv ertelemben) de egy fecske nem csinal nyarat. -
Gunslinger #60048 Mivel semmi sem tart örökké, így valszeg felkészültek már rég a dologra, na meg mellesleg jön két új MMO-juk. Elhiheted, hogy még évekig az a bevételi görbe bizony emelkedni fog. -
lammaer #60047 Neem neem, semmiféle világmegváltásról nincs szó. Kapunk low tier scout tankot ami harapni is tud nem csak leselkedni. Ez az ami nekem nagyon bejön.
Biztos az újdonság varázsa, de míg se az E szériára, se az Tiger P-re, se az US TDkre nem izgultam rá (mivel azok végképp nem mutattak be semmi újat), ez ad egy nekem fekvő döngetős játékstílust.
Használatában pont az a poén, hogy észrevedd a lehetőséget - de hogy ki is tudd aknázni, ott kell a sebesség. Ez a tank ezt tudja, amit a legtöbb med NEM (mert pl egy shermannal nem villansz át a térkép egyik oldaláról a másikra).
T-54 is tudja - csak a T-54re oda is figyelnek, és prioritásos célpont, elmenekülnek előle stb. Pl egy IS3 sose jön ki nagymellénnyel egy T54 ellen, M24re simán rárepül.
Elterelni, kicsalogatni, flankolni, hátbarugni, hit n run - ezekre jó, de nagyon.
Volt olyan hogy meccs közepe-vége fele El hullufon sikerült átrobogni az ellen zászlójához (két heavy volt a domb tetején, és az arty hátul a zászlónál). Arty kiiktat, és mire a heavyk elkezdtek volna reagálni, már húztam is el, a kisebb huppanók miatt még lőni se volt esélyük :)
Minden játékos el van foglalva valamivel (pl leselkedik) te meg fel tudsz tűnni ott ahol nem várnak. -
szerintem meg egy ideig huzzak a fejlesztok, de az nekem is igen csak szemet szurt hogy mostanaban indokolatlanul lassan megy a fejlesztes
palyabol 2* 4* ennyi kellene hogy jojjon
uj igert jatekmodok, lathatosag javitasa, tracer javitasa
szaz szonak is egy a vege nem muszaj jatszani vele...
saja meg mindig ez messze a leg jobb a kategoriaban, es ez sokat elarul a konkurenciarol... -
Sunrider924 #60045 Ha vegigbongesznek a teljes WOT topicot itt az SG-n, tucatnyi otlet szuletett mar arra, hogy mikent lehetne rendbe tenni ezt az onmaga parodiajava valo jatekot. A baj az, hogy hivatalosan senkit se erdekel, itt meg sztorizgatunk jobbra balra. Nagy kar, amikor indult a jatek oriasi potencial volt benne, ma mar csak annyit tud, hogy uj tank, lehetoleg premium tank, uj palya, bugjavitas semmi komoly, jatekmenet javitas nulla. Kivancsi lennek a WOT team tagjainak az arckifejezesere amikor a mutatoik meredeken megindulnak lefele, es a kutyat se erdekli majd a 20ik uj premium tank/palya es a premium elofizetok szama is megtizedelodik. Mondjuk ebben sincs semmi uj, volt/lessz sok mas MMO ami ugyanigy jar(t). -
en pl. az arty lovedeket lassitanam a felere, csak nagyon lassu nem cikazo celt tudjon eltalalni vagy melle loni
a modul es legenysegserulest pedig indirekt talalatnal el kell flejteni
direkt talalat eseten is igen csak kerdeses -
Sunrider924 #60043 Szerintem ertelmetlen a vita, mert nagyon nekihevultel az "uj tank"-oknak de lassuk jol ertem: szoval van ez a 3 uj jatekmegvalto scout ami marha gyorsan megy, DE hasznalni a scoutolason kivul masra csak akkor tudod, ha a ferdi a KTval van elfoglalva, ergo itt nem a sebesseged a donto tenyezo, ha 1 vs 1 akkor jon a sebesseg tenyezo, de ma mar 1 vs 1 mint olyan nincs, mert akkor az a maganyos tank az hulye, tobbnyire hordaban vonulnak, 4-5 tank egyutt jobb esetben, roszabb esetben mind a 11+, ott semmit sem er a sebesseged, mert a szamok torvenye alapjan egyikojuk tuti eltalal/elalja az utadat. Az hogy hatbatamadsz nalad nagyobb tankot az mas tankal is mukodik, itt a sajat peldam, IS3asom segget lovi pz4 vigan. Szoval meg mindig nem latom hogy mi ujat is hoz? Mert szerintem semmit. -
lammaer #60042 Milyen igaz. Átkozott brit mérnönkök, gondolom tömik őket lóvéval hogy dolgozzanak, és feltalálják azt ami már rég létezik. Hogy miért nem tudok ÉN ilyen pozícióba kerülni... -
lammaer #60041 Ja, persze ha lehetne választani hogy tracer vagy T5 scoutok, ki ne választaná a tracert. A T5 scoutot csak akkor tudod élvezni ha abban ülsz, atracert meg ugye minden másban :D -
Gunslinger #60040 Már 34-ben! :-D -
lammaer #60039 A WOT szerint ez már '42-ben működő technológia volt :D -
lammaer #60038 Ezek az új T5 scoutok tökéletesek a felderitő/elterlő/megsemmisítő feladatkörre, de nemcsak artyk ellen hanem lényegében BÁRMI ellen.
A t54 az Tier9 ugye, még jó hogy döntő tényező lehet ha jól használják, nem életlenül van a tornasor tetején a csatákban. Tőle el is várjuk hogy azok legyenek.
Rammolásról szó se volt, aki rammol egy papírtankkal amin 137-es PEN-ű ágyú van és 70el tud cikázni az hülye. -
Desmodromic #60037 Hogy mik vannak...
http://index.hu/tech/2011/09/07/egyre_lathatatlanabb_a_lathatatlan_tank/ -
Gunslinger #60036 Az nem semmi. Volt nekem is, hogy IS-4-el simán felértem és tök egyedül voltam ott végig, annyira ignorálták az egész hegyet. Amúgy így visszagondolva asszem láttam már ott Stugot is, az is elég fürge jószág. -
Lehet, hogy már valaki linkelte, de jó:
http://lemil.blog.hu/2011/09/01/vendegposzt_amikor_a_fagyi_visszanyal
Páncélosok az ellenség szolgálatában -
Sunrider924 #60034 Ahogy en lattam/latom: a scout elsodleges feladata nem egyszeruen a felderites hanem az ellenseges arty felderitese/semmlegesitese. Volt szerencsem latni T4x-eket scoutolni, es pontosan ugyanugy eldontottek a csata kimenetelet mint most az ugyesebb T54ek. Nincs uj a nap alatt, es az uj scout hadosztaly helyett en meg mindig inkabb a tracert kernem vissza. Dehat kinek a pap...
Ja es meg valami, nekem nem az a jatekos a scout aki nekirohan es lerammolja az artyt felderites cimen, aztan szenne lovik 2 masodperc alatt mint statikus celpontot.