A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #60063 Hat megmondom az oszintet, raszantam 15 percet de semmi hivatalos forrast nem talaltam, az meg nem tudom mennyit szamit, hogy amikor neha belogolok mar soha nem latok 10k folotti user szamot mint a betarol live-ra valtaskor, amikor volt meg 20k folott is.
Ertem en hogy neked tetszik a jatek, azt viszont te is beismered, hogy miutan nincs igazi endgame content mar nincs mire elofizetni, es tuti te is megunod a 20ik uj tank utan, mindegy hogy francia, kinai, japan, magyar vagy akarmilyen nemzet legyen. A pacikukit meg jokor emlitetted, atbogaraszva az utobbi egy het hozzaszolasait, a trend az unalom/elegedetlenseg, es bar jon az uj inger( T5 scoutok) szerintem ez is hamar el fog mulni. Ez igy edeskeves egy komoly jatekosbazis kiepitesere, ez igy pontosan annyi, mint amihez hasonlitotta Viktor pajtas a jatekot, "tankos Counter Strike". Lehet szeretni ezt is, de nagyon nem igy indult, eleg annyi hogy a klanhaborut annak idejen ugy reklamoztak hogy egy adott terulet birtoklasa egy fontos modul exkluziv birtoklasat is jelenti. Ugye hogy igy mar egeszen mas ertelme lenne az egesznek?