A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #60043 Szerintem ertelmetlen a vita, mert nagyon nekihevultel az "uj tank"-oknak de lassuk jol ertem: szoval van ez a 3 uj jatekmegvalto scout ami marha gyorsan megy, DE hasznalni a scoutolason kivul masra csak akkor tudod, ha a ferdi a KTval van elfoglalva, ergo itt nem a sebesseged a donto tenyezo, ha 1 vs 1 akkor jon a sebesseg tenyezo, de ma mar 1 vs 1 mint olyan nincs, mert akkor az a maganyos tank az hulye, tobbnyire hordaban vonulnak, 4-5 tank egyutt jobb esetben, roszabb esetben mind a 11+, ott semmit sem er a sebesseged, mert a szamok torvenye alapjan egyikojuk tuti eltalal/elalja az utadat. Az hogy hatbatamadsz nalad nagyobb tankot az mas tankal is mukodik, itt a sajat peldam, IS3asom segget lovi pz4 vigan. Szoval meg mindig nem latom hogy mi ujat is hoz? Mert szerintem semmit.