banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Neem neem, semmiféle világmegváltásról nincs szó. Kapunk low tier scout tankot ami harapni is tud nem csak leselkedni. Ez az ami nekem nagyon bejön.

Biztos az újdonság varázsa, de míg se az E szériára, se az Tiger P-re, se az US TDkre nem izgultam rá (mivel azok végképp nem mutattak be semmi újat), ez ad egy nekem fekvő döngetős játékstílust.

Használatában pont az a poén, hogy észrevedd a lehetőséget - de hogy ki is tudd aknázni, ott kell a sebesség. Ez a tank ezt tudja, amit a legtöbb med NEM (mert pl egy shermannal nem villansz át a térkép egyik oldaláról a másikra).
    T-54 is tudja - csak a T-54re oda is figyelnek, és prioritásos célpont, elmenekülnek előle stb. Pl egy IS3 sose jön ki nagymellénnyel egy T54 ellen, M24re simán rárepül.

Elterelni, kicsalogatni, flankolni, hátbarugni, hit n run - ezekre jó, de nagyon.

Volt olyan hogy meccs közepe-vége fele El hullufon sikerült átrobogni az ellen zászlójához (két heavy volt a domb tetején, és az arty hátul a zászlónál). Arty kiiktat, és mire a heavyk elkezdtek volna reagálni, már húztam is el, a kisebb huppanók miatt még lőni se volt esélyük :)

Minden játékos el van foglalva valamivel (pl leselkedik) te meg fel tudsz tűnni ott ahol nem várnak.