418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bujcsik555
    Áááááá, akkor már inkább odaadnám neki a talicskát, és a KV mire észbe kapna, már a MÉH-telepen lenne :D
  • vhooper
    De nekem,már ott van a nevem előtt,vagy hol lehet beadni?
  • VanDaal
    Ha lenne ilyen lehetőség, tuti kipróbálnám
  • VanDaal
    íme:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=60684
  • vhooper
    Sziasztok,lenne egy kérdésem.
    Teszt szerón miért nem tudok játszani platoonban?
  • PetiPetiHUN
    A T1 nekem is kedvencem volt vele sikerült az első 2 acélfalamat összeszednem. Az M6-ot is kedvelem az előnyei közé a súlyát is beszámíthatod (KV-13 20%-ról kamikáze).
    Akinek tetszett a Lee és élvezte vele a játékot az erősen mazochista. Szvsz ha egy csúzlis csigánygyereket talicskában tolna maga előtt és azzal menne Trollgunos KV-k ellen azt is élvezné. :)
  • zsömi12
    Köszi szépen a választ!
  • Nazarov77
    T-43nak és KV-13nak ugyanannyi a javítási költsége kb mivel azonos tier. Érdemes megtartani egy tier 5ös tankot pénz farmolásra mivel egyre drágább lesz a javítás.
  • Nazarov77
    Kár hogy csak kezdőknek működik, nem olvastam végig és igényeltem egyet, aki most kezdte vagy kezdi a játékot itt a kódom: KFN-849-CVT-752
  • VanDaal
    Nálam is kicsit gyengébben muzsikált az M6 a T1-nél, de vele volt az első T-54 killem, és egyszer kiszedtem vele kb 60%-ról 1v1-ben egy VK4502-t :) Ezek azért maradandó élmények egy játékos életében :D
  • zsömi12
    Sziasztok! Nem rég óta ismerkedem a progival, de több igen furcsa dolgot láttam eddig. Most néztem végig egy VK 3001 és egy M4AE8 küzdelmét mely kb. 30-40 m-ről lőtték egymást.A VK-s kb. 8 lövést vitt be és legnagyobb meglepetésemre sérülés nélkül 100%-kal megúszta a M4-es, sőt ki is lőtte!
    Léteznek trükkök, vagy csalások?
    És még azt kérdezném, most egy T43-al küzdök, amelynek óriási a jav. költsége. Szeretnék váltani egy KV-13-ra de nem tudom annak milyen a jav költsége. Ezeket az adatokat meg lehet nézni valahol?
  • Zegi Norbi HUN
    Hát igen,ennyiért már tényleg ne:) Am kicsit tényleg lomha,de sztem nem vészes. Olyan 60k-100k között volt eddig a kredit mennyiség,ebből eddig 55k-85k haszon.
  • Gundark1234
    Köszönöm a választ. Kipróbálom a leírtak szerint. Remélem nem fog Tier 10-es csatákba pakolászni DB-vel a játék. :)
  • lammaer
    Hát 7500 forintért ne is legyen szar...
  • BoneDragon
    Starter pack kezdőknek.
  • Zegi Norbi HUN
    Ez a type 59 kredit farmolásra eddig egész jó.
  • Eagle16
    Érdekes ez az E-100 még mindig. T30-as kétszer oldalba lőtt és elnyelte az egészet a sárvédő oldalt...két 155 AP volt és semmit sem sebzett, pedig lyukat ütött rajta. Egészen jó kis tank :) Mondjuk nem árt körültekintően célozni az igaz...
  • lammaer
    Igazság szerint nekem is benn volt a top3 szar tankomban, de aztán a végére egészen megkedveltem.

Ami jó/elfogadható benne:
    - gyorstüzelő ágyú
    - frontpáncél (83 mm, ránézésre döntött is, sztem egy Tigris frontjával felér... :) )

Ami gyenge
    - oldalsó/hátso páncél és méret (nagy kocka)
    - sebesség/agilitás

Ennek megfelelően kell használni, frontot kicsit beforgatva mutatni és NAGYON figyelni arra, hogy semmi se tudjon oldalról/hátulról támadni. A gyorstüzelő pl alkalmas arra, hogy KV-t 1vs1-ben kinyírjuk vele (főleg a trollgunos 152eseket, 660 HP elég volt ahhoz hogy egy troll oldaltalálatot fél HPvel túléljek, onnantól kezdve amig betöltött szemből szétlőttem)

A másik feladatkör az elfogó - ő ugye a gyorstüzelés miatt abból tud érni, hogy a kis szutykokat leszedi, a tornya elég gyors ehhez.
  • Ry0K3N
    Motor megvan rá? Az sokat segít átvészelni hiába több XP. Sokkal jobb lesz tőle.
  • PsyhoApu
    Szintén zenész. A T1-el én is jól elvoltam. Az M6 most kicsit szenvedős, gázosabb meccsekbe rak be zsinórban. A T1-el többször voltam kis kakas a szemétdombon. A lee meg jó tank, többet szenvedtem a pzIII-al.
  • VanDaal
    Attól még, hogy van amerikai tankod, nincs megtiltva, hogy mellette kipróbáld a többi nemzetet is :) én átlag 6-7 tankot fejlesztek egyszerre. T1 meg talán pont az első tankom volt, amit sikerült a csaták számánál magasabb kill számmal befejeznem. Én kifejezetten szerettem, bár velem gondok vannak, mert nekem a Lee és az M6 is tetszett :D
  • FairCO
    előre szólok, hogy az M6 is egy rakás szar lesz amíg nem fullos .. fullosan már tűrhető, de tényleg ne hagyd abba, a T29 és a T32 két igen jól sikerült darab.
  • Rainbow15
    Játszhatatlan ez a tank.. :( És még 28k XP kell az M6-ra.
  • S1mlis
    Ha már elvitted T1-ig akkor ne add fel, a T29 kárpótol majd.
  • Rainbow15
    Köszi.
    És nincs lehetőség US vonalról átállni németre, vagy szovjetre? Nagyon nem tetszik ez az ág, csak a T1 heavynál jöttem rá..
  • VanDaal
    Na, szegény VK3601-el sem volt még 8500-as javítási számlám... mostanáig. Csúnya dolog ez az amo rack :)
  • Eagle16
    Megmaradnak.
  • Rainbow15
    Ha eladok egy tankot és újra megveszem, a megszerzett XP-k megmaradnak?
  • PetiPetiHUN
    Az asszony elzavart a gépemtől és felmentem a fiaméra - ő a PetiPetiHun ruszki tankokkal én SamanApo vagyok amcsi tankokkal. A T-34-el régen utáltam menni de most nagyon tetszett. Nagyon jól lehet idegesíteni a nagyobb tankokat. Egy Tigris II négy percig üldözött a házak között mire elfogyott a csapata és hirtelen sokan lettünk zöldek körülötte. Top tankként én tudtam volna neki jobb elfoglaltságot is úgy sem tudtam jelentősen sebezni. Másik csata egy IS van a ház másik oldalán seggbe lövöm párszor. Kikukucskál a drága és majdnem megöl, elrohanok előtte de kislányos zavarába mellémlő. Megint utánnam jön a nyílt terepre de illő fogadóbizottság várja (3 arty, 3 TD). Megér ennyit egy T-34-es? Ja én még túléltem!
  • Wlanseraf
    Az EU/US/RU tag miatt, újra be kel adni neki a nevet.. tehát ha vérpitti akkor vérpitti_EU:)
  • noname23
    Teszt szerón miért nem lehet platoonzni?
    Mikor meghívnám akkor azt írja nincs ilyen felhasználó.
  • lammaer
    No, tovább gurulgattam az új scoutokkal.

Ha már nem változtatnak semmit rajtuk, és a T5-ösök javítása ilyen horror marad (9-10K közt van ha kilőnek, ami tekintetbe véve hogy top tier csatákba kerül az ember nem ritka), akkor a nyerő tank a T-50 lesz. Agilitásban ugyanaz mint a T-50-2, az ágyúja ugyan gyengébb (azért 75mm pen elég sokmindenre), viszont kb úgy lehet keresni vele mint a nagytesóval, csak a javítási költsége 2K.

A német scout felesleges, lassú, a 10.5-es meg a hetzerre való nem rá.
  • hellokitty92
    Hát ha mind1 h melyik ágon haladsz tovább először... Van egy jobb ötletem, először db mellette pedig megtartod a vk36-ot és kifarmolod vele a tigert, a db-vel meg a panthert! Így 2 legyet ütsz egy csapásra.

A vk-s tiger farmolással meg támogatod majd credittel a stock db-t, mert az elején nagyon minuszos körökbe fogsz vele futni.... Én így tennék a helyedben. Mire végigérsz a pantheren, már biztosan fullos lesz a tiger, így a panther2-re csak a felfüggőt meg a tornyot kell majd megvenni! Sok szopástól fogod megkímélni magad hidd el:) Tigeren meg amig nincs meg a hússzú 88-as, érdemes a 105-et használni(szigoruan HE-vel), azzal gyorsan össze tudod szedni a toronyra meg az ágyúra valót és nem kell szenvedned az ott már használhatatlan rövid 88-al!

A db meg a legjobb tier7 med állítólag, tény h nagyon állat tank bár én soha sem szerettem, pedig 13 kill-t szereztem vele 1 csatában!:D
  • TOMSILENT
    Kinek mi fekszik.
  • hellokitty92
    Az se gyenge:)
  • Met
    Szerintem a Tigris
  • Gundark1234
    Üdv tankerek!

Most épp a VK3601-el szenvedek,és van egy dilemmám:

VK3002 DB ami 39k xp és ebből fejlődjek Tigris és/vagy a Párduc felé. Vagy egyenest a Tigris ami 45K xp. Melyikkel lenne érdemes elkezdeni a Tier 7-t?
  • FairCO
    Victory!
    Battle: Himmelsdorf 2011. szeptember 9. 21:45:02
    Vehicle: IS-4
    Experience received: 11 795 ()
    Credits received: 89 823
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal, Sniper
  • TOMSILENT
    Szerettem azt a tankot, félre értés ne essék ...
  • Met
    Ma Cliffen, egy KV maradt meg egy Grille a mi oldalunkon. Az ellennél egy KV. Az ellen a mi bázisunkat foglalta, a mi KV-nk az ellenség bázisát foglalta, írtam az artynak, hogy lőjje a bázisunk hátha betalál, elkezd fel araszolni a lejtőn nem látja az ellent, erre az idióta sréhen felmegy és a lejtő tetején neki áll ráfordulni a megjelenő tanknak ami persze kilövi...