banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Igazság szerint nekem is benn volt a top3 szar tankomban, de aztán a végére egészen megkedveltem.

Ami jó/elfogadható benne:
    - gyorstüzelő ágyú
    - frontpáncél (83 mm, ránézésre döntött is, sztem egy Tigris frontjával felér... :) )

Ami gyenge
    - oldalsó/hátso páncél és méret (nagy kocka)
    - sebesség/agilitás

Ennek megfelelően kell használni, frontot kicsit beforgatva mutatni és NAGYON figyelni arra, hogy semmi se tudjon oldalról/hátulról támadni. A gyorstüzelő pl alkalmas arra, hogy KV-t 1vs1-ben kinyírjuk vele (főleg a trollgunos 152eseket, 660 HP elég volt ahhoz hogy egy troll oldaltalálatot fél HPvel túléljek, onnantól kezdve amig betöltött szemből szétlőttem)

A másik feladatkör az elfogó - ő ugye a gyorstüzelés miatt abból tud érni, hogy a kis szutykokat leszedi, a tornya elég gyors ehhez.