A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #60685 Az asszony elzavart a gépemtől és felmentem a fiaméra - ő a PetiPetiHun ruszki tankokkal én SamanApo vagyok amcsi tankokkal. A T-34-el régen utáltam menni de most nagyon tetszett. Nagyon jól lehet idegesíteni a nagyobb tankokat. Egy Tigris II négy percig üldözött a házak között mire elfogyott a csapata és hirtelen sokan lettünk zöldek körülötte. Top tankként én tudtam volna neki jobb elfoglaltságot is úgy sem tudtam jelentősen sebezni. Másik csata egy IS van a ház másik oldalán seggbe lövöm párszor. Kikukucskál a drága és majdnem megöl, elrohanok előtte de kislányos zavarába mellémlő. Megint utánnam jön a nyílt terepre de illő fogadóbizottság várja (3 arty, 3 TD). Megér ennyit egy T-34-es? Ja én még túléltem!