A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #60681 Hát ha mind1 h melyik ágon haladsz tovább először... Van egy jobb ötletem, először db mellette pedig megtartod a vk36-ot és kifarmolod vele a tigert, a db-vel meg a panthert! Így 2 legyet ütsz egy csapásra.
A vk-s tiger farmolással meg támogatod majd credittel a stock db-t, mert az elején nagyon minuszos körökbe fogsz vele futni.... Én így tennék a helyedben. Mire végigérsz a pantheren, már biztosan fullos lesz a tiger, így a panther2-re csak a felfüggőt meg a tornyot kell majd megvenni! Sok szopástól fogod megkímélni magad hidd el:) Tigeren meg amig nincs meg a hússzú 88-as, érdemes a 105-et használni(szigoruan HE-vel), azzal gyorsan össze tudod szedni a toronyra meg az ágyúra valót és nem kell szenvedned az ott már használhatatlan rövid 88-al!
A db meg a legjobb tier7 med állítólag, tény h nagyon állat tank bár én soha sem szerettem, pedig 13 kill-t szereztem vele 1 csatában!:D