418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #61033 "simán" :D nekem is prémium nélkül van meg is-4 (is-7 kifejlesztve, csak nincs elég kredit) illetve t34 is már fullos, kell még 170k és megvan t30 is :D
-
R3nton #61032 na meg van T30 csak éppen lőszert meg legénységet kell majd bele rakni:D 8nap prémiumom volt összesen:D IS-7 is ki van fejlesztve de arra már végképp nincs pénzem. Szóval kitartással prémium nélkül is el lehet érni a Tier10es tankokat -
R3nton #61031 jaja azért nem rossz az az IS-4 pattog róla szépen főleg messzebbről, vagy ha nincs ideje célozni csiki-csukiban -
Desmodromic #61030 Tényleg, jut eszembe, tegnap D-10T-vel /T-44-en/ kicsináltam egy E-75-öt HE-vel. Valahogy furcsa volt, mert szemből 150HP-kat szedtem le belőle, egy roncs mögött bújtam és mire odaért volna hozzám 60%-ról kicsináltam. Ez valami HE bug? -
bornofakone #61029 én azt tapasztalom, h ha szemtől szembe állunk, v a test alját v a vezető nyílást lövik, és az biztos találat bármilyen t8 heavy ill. td-től...
viszont ha beforgatom, akk van esély h lepattanjon, sok pattant már úgy le, az összes t10-től a t9-s és t8-s tankokon át minden :)
nagyon kevés az a player aki ha beforgatom a tankom akk azt a kis részt lőné ami pont merőlegesen néz rá, pedig az jóval gyengébb mint a front rész, kb annyira "erős" mint a vezető nyílása:)
nem mondom, így is kapok elég sok találatot, mert 128-s még beforgatva is szépen visz, s-70-ről meg a többi t10-s gun-ról ne is beszéljünk, de azért jóval több az esély a rikosséra v a did not go through-ra :) -
Szunya #61028 Fordítva, előbb a tank, utána az arty, mert az igazi kihívás ott van. -
R3nton #61027 nem tudom de épp akartam mondani ha meg beforgatod ott van az a rész ami 45fokosan van döntve. Mondjuk én is inkább forgatom kicsit -
kzééé #61026 Én is nagyon remélem hogy a 6.7-el sírni fognak az artysok.A T50-est
valószínű én is ki fogom próbálni. -
bornofakone #61025 tudom h gyengébb :) azért forgatom a testet (90%-a az embereknek nem fogja fel h ha beforgatja a testét az is-4 akkor van 1 pont merőleges rész ami ráadásul vékonyabb is mint a front páncél, de hiába, nem azt lövik :D)
amúgy csak ezzel annyit akartam szemléltetni h nagyon gyenge eresztés ez a ruszki nép, legalábbis akik a teszt szerón tevékenykednek, 90%-a német tankokban volt (csupa E széria) és egyszerűen alig tudtak sebezni, oké h 10x-ő van, meg ilyesmi, de azért mikor 4-n nem tudnak kilőni...
mondjuk 2 dolgon gondolkoztam:
1: vagy ennyire bénák tényleg
2: vagy a nagy része artyzik, ki szerette volna próbálni milyen heavy-ben ülni, de használni nem tudja a tankot...ugyebár az már túl bonyolult nekik h meg kell nyomni a WASD-ot, és közbe még forgatni is kell a tornyot...:) -
R3nton #61024 az elég lol vagy nagyon nagy szerencséd volt, ert is-4 jóval gyengébb szemből mint e-75 -
bornofakone #61023 kipróbáltam teszt szerót....de én ennyi low játékost még életemben nem láttam, nagyon buták ezek a ruszkik...
nem vagyok vmi jó játékos, de komolyan, teszt szerveren röhögve lövöm a népet, is-4-be ülök, és 4! e-75 közelharcba meg se bír sebezni, 3-nak 128-sa volt....egyiknek se volt annyi esze h megkerüljön v ilyesmi...ááá
beforgattam testem és csak lőttek, a 4-ből 1-nek jutott eszébe h használjon HE-t (a 105-sel futkározónak) aztán az rám lőtt vele 1x...
nem is csodálom h sok ember sír az op orosz tankok miatt a fórumokon (vszínű 99% ruszki) ilyenek után nem csodálom h op az is-4....
is-7-t is megnéztem, de bétában én csalódtam benne, most viszont egész kellemes (habár ilyen emberek között....fúú:D) és még fenn is tartható, leosztottam és alig volt vele pár veszteséges csatám, az is csak 10k mínusz...ami 1 laza Kv körrel megoldható :D
amúgy nagyon tetszenek az új scout-ok :D igaz is-7-be ülve csak arra voltak jók h nekik menjek :D (1 t50 jött felém, aztán én is teljes gázzal voltam, ő is, aztán meghalt :D nem is tudom mit hitt, simán kitérhetett volna), de mikor kipróbáltam s-51-t h milyen is artyzni, hát...:D nem sok köröm volt vele normális, kb az esetek 90%-ban csak az ellenség artyját tudtam kilőni (nem mintha nem lett volna elég), és utána már haltam is meg:D
t-50-2-s platoon meg elképesztő mire képes, 3-n leradíroztak 1 t28-t,JT,1 object-t és 1 ferdit :D jó tudom h td-k de akkor is :) + spottolták a 2 artyt, így kapásból kevesebb mint 2 perc alatt már 6-0-ra vezettünk :)
remélem legalább ennyien és így fognak játszani eu-n is mikor megjön 6.7, nagyon örülnék ha rossz világ jönne az artykra :) v legalább vmi félelem érzetük lenne...ha már eddig nem nagyon volt :(
bocs amúgy h sokra sikeredett, de annyi az élmény :D tetszenek ezek a kis szörnyecskék :D -
Legnagyobb hiba a képen az a opé acélhegy amióta nekem is megvan már tudom miért is kell a játékba az arty
-
foxbat88fx #61021 ~33k körül volt, de nem egy nagy szám, nekem nagyon nem jött be, M4-hez képest meg pláne :D:D -
Gunslinger #61020 Egyébként ez a Jumbo nem lett valami népszerű, lenyomtam vagy 100 csatát és összesen egyszer találkoztam vele. -
Doctore22 #61019 Köszi gun egy gyors kérdés még, hogy a jumbo mennyi xp? -
Gunslinger #61018 Nem tudni, teszt1 alatt 10k volt, most 7k. -
Doctore22 #61017 mennyi lesz az ára? -
Gunslinger #61016 1, Valószínűleg EU-n is lehet majd
2, M4 -
Ohyner #61015 Na végre meglett a KThoz kellő xp a ferdire. Most pihenőre tehetem, és megvárom még kijön a stug E100. Mivel egyik sem mozgat meg a felépítésével, megvárom melyik lesz a használhatóbb, mert még egyszer ennyi kört nem tolok le a ferdivel. Közben beleraktam 5k-t a marderbe is és 70k-t a JPbe, így amint lesz új német td mehetek mindennel.:) -
Doctore22 #61014 Valaki segítsen pls! Válaszoljon nekem! Nem vagyok kezdő..sem noob de nincs kedvem a tesztszeróval baszakodni.. -
Bazzz test szerón ennyire szeretnek RU srácok platoonozni állandóan betalál valamelyik de minek cirill betűikből
múltkor se értettem sokat azóta nem is megyek mert fölösleges.
-
Doctore22 #61012 Meg még egy kérdés, hogy a Sherman Jumbot miből lehet kifejleszteni? -
Doctore22 #61011 Nem tudjátok a Type 59 kapható lesz-e az EU-s szerón és mennyi fog kerülni? -
Ügyes 
-
Véletlen kiszedtem a töltést, és 4 db-al indultam :D -
Hogy a jó istenbe fogyott el az összes AP-d? Maus-ba rengeteg lőszer fér. -
pofán lőttem egy másik maus-t közelről :D -
besult a HE ? -
Mi a hiba a képen?:D
-
PetiPetiHUN #61004 Már vége az ötszörözésnek :(.
Még szerencse hogy korábban keltem és mire 6-ra mentem munkába már meglett mind :). -
FairCO #61003 köszi -
SirArcheer #61002 Reggel hétig volt. -
FairCO #61001 van még 5szörözés, vagy a mai karbantartással lett vége? -
Mostanában nekem is van, hogy 60-70 méterre nyílt terepen eltűnik az ellen. Lő de mégsem látom... -
Itt van a fagyi visszanyal minősített esete:

-
Addig jó amíg nem olyanokkal rak össze amiket még critical ozni sem tudsz :D Bár tény, hogy érdekes pattanásokat lehet vele összehozni, viszont iszonyat kicsit a látótávja -
Hetzer valami kurvajó. Még az ágyú hangja is fasza, két körbe tellett, mire meglett az xp a legjobb motorra benne:D -
Szakesz #60996 Olvasd el a WoT wikin mit írnak erről, hátra segít valamit. -
tankaljöttem #60995 én egyet nem értek ebben a játékban ,miért nem látom a tankokat amikor ők lönek rán 10 centire van tőlem és amikor már hármat belémlő akkor látom meg ,nálam elég ha egyet lővők szarrá vagyok álcácva és már felfedem magam és fossá lőnek ,a rohadt artyt meg nem látom meg csak 50 méteren belül de ő mindvégig lát engem mert amikor eltünt még háttal volt aztán amikor meg előbukkan már bevagyok célozva és kilő ,mindez a tisztás kellős közepén ,szerintem ez a játék legnagyobb hibája és ez az oka a annak hogy mindennap felbasz agyilag ,szerintem ez az eltünösdis szart ki kéne venni belőle mert nagyon sokszor fordul elő hogy amikor már becéloztam pont akkor tünik el amikor lövök ,ez kurva jó ha 1000 creditbe kerül a löszer ,és minden partyba van kb -4000 ezrem aztán baszhatom a 100% os legénységemet ,mert ha igy mellélövök engem azonnal kiszed az arty mert felfedem magam a bokorban -
Gerifinuccsi #60994 Napara... Nincs valakinek egy fölös accountja?