A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tankaljöttem #60995 én egyet nem értek ebben a játékban ,miért nem látom a tankokat amikor ők lönek rán 10 centire van tőlem és amikor már hármat belémlő akkor látom meg ,nálam elég ha egyet lővők szarrá vagyok álcácva és már felfedem magam és fossá lőnek ,a rohadt artyt meg nem látom meg csak 50 méteren belül de ő mindvégig lát engem mert amikor eltünt még háttal volt aztán amikor meg előbukkan már bevagyok célozva és kilő ,mindez a tisztás kellős közepén ,szerintem ez a játék legnagyobb hibája és ez az oka a annak hogy mindennap felbasz agyilag ,szerintem ez az eltünösdis szart ki kéne venni belőle mert nagyon sokszor fordul elő hogy amikor már becéloztam pont akkor tünik el amikor lövök ,ez kurva jó ha 1000 creditbe kerül a löszer ,és minden partyba van kb -4000 ezrem aztán baszhatom a 100% os legénységemet ,mert ha igy mellélövök engem azonnal kiszed az arty mert felfedem magam a bokorban