banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    tudom h gyengébb :) azért forgatom a testet (90%-a az embereknek nem fogja fel h ha beforgatja a testét az is-4 akkor van 1 pont merőleges rész ami ráadásul vékonyabb is mint a front páncél, de hiába, nem azt lövik :D)
    amúgy csak ezzel annyit akartam szemléltetni h nagyon gyenge eresztés ez a ruszki nép, legalábbis akik a teszt szerón tevékenykednek, 90%-a német tankokban volt (csupa E széria) és egyszerűen alig tudtak sebezni, oké h 10x-ő van, meg ilyesmi, de azért mikor 4-n nem tudnak kilőni...

mondjuk 2 dolgon gondolkoztam:
    1: vagy ennyire bénák tényleg
    2: vagy a nagy része artyzik, ki szerette volna próbálni milyen heavy-ben ülni, de használni nem tudja a tankot...ugyebár az már túl bonyolult nekik h meg kell nyomni a WASD-ot, és közbe még forgatni is kell a tornyot...:)