A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #61023 kipróbáltam teszt szerót....de én ennyi low játékost még életemben nem láttam, nagyon buták ezek a ruszkik...
nem vagyok vmi jó játékos, de komolyan, teszt szerveren röhögve lövöm a népet, is-4-be ülök, és 4! e-75 közelharcba meg se bír sebezni, 3-nak 128-sa volt....egyiknek se volt annyi esze h megkerüljön v ilyesmi...ááá
beforgattam testem és csak lőttek, a 4-ből 1-nek jutott eszébe h használjon HE-t (a 105-sel futkározónak) aztán az rám lőtt vele 1x...
nem is csodálom h sok ember sír az op orosz tankok miatt a fórumokon (vszínű 99% ruszki) ilyenek után nem csodálom h op az is-4....
is-7-t is megnéztem, de bétában én csalódtam benne, most viszont egész kellemes (habár ilyen emberek között....fúú:D) és még fenn is tartható, leosztottam és alig volt vele pár veszteséges csatám, az is csak 10k mínusz...ami 1 laza Kv körrel megoldható :D
amúgy nagyon tetszenek az új scout-ok :D igaz is-7-be ülve csak arra voltak jók h nekik menjek :D (1 t50 jött felém, aztán én is teljes gázzal voltam, ő is, aztán meghalt :D nem is tudom mit hitt, simán kitérhetett volna), de mikor kipróbáltam s-51-t h milyen is artyzni, hát...:D nem sok köröm volt vele normális, kb az esetek 90%-ban csak az ellenség artyját tudtam kilőni (nem mintha nem lett volna elég), és utána már haltam is meg:D
t-50-2-s platoon meg elképesztő mire képes, 3-n leradíroztak 1 t28-t,JT,1 object-t és 1 ferdit :D jó tudom h td-k de akkor is :) + spottolták a 2 artyt, így kapásból kevesebb mint 2 perc alatt már 6-0-ra vezettünk :)
remélem legalább ennyien és így fognak játszani eu-n is mikor megjön 6.7, nagyon örülnék ha rossz világ jönne az artykra :) v legalább vmi félelem érzetük lenne...ha már eddig nem nagyon volt :(
bocs amúgy h sokra sikeredett, de annyi az élmény :D tetszenek ezek a kis szörnyecskék :D