418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #64753 Na ennyit az OP orosz tankokról :) -
Plata #64752 Nekem is van arty,de én vigyázok a csapattársakra. -
ez ilyen sajna, engem sikerult az artinak kilonie Lowebol is nem csak a DB-mbol
a leg tutibb az hogy odalonek 4-en egy tanknak aminek ~100HP-je sincs kilonek vele engem is pont mikor kilonem a szerencsetlent elhalufon jobb oldalt a feljaroban, aztan meghalnak ok is mert ugye a masi ktank feler a kilott mogul, es meg reklamal is hogy nem volt fedezve az az oldal elegge!!!!
ilyenkor ulok az artimba es puffogok parat -
Gunslinger #64750 Igen, KV-3 nagyon alattomos, IS-7 is képes róla pattanni tök könnyedén.
Amúgy IS-3: Overlord megerősítette, hogy el fogják tőle venni a T-10 tornyot, mert ugye jön a T-10 tier 9-be pont IS-3 fölé, és a mostani stock torony lesz a top torony és stocknak kap valami szutykot. Ha megmarad ezzel a páncéllal és forgási sebességgel, akkor ez igencsak csúnya nerfet fog jelenteni, még ha a hp 1500 marad és a látótávolsága is normális lesz. -
ilsalon #64749 Sajnos majd csak fullosan lesz jó. Sebessége ok lesz, de szét fogják lőni a nagy testét, mint a rongy. Flankelni, bújkálni jó. -
Plata #64748 Tele a hócipőm az agyatlan barom arty csapattársakkal.Teljesen elveszik a kedvem attól hogy T44-el menjek.Szokás szerint kb 1 perc várakozás után elmegyek felderíteni az ellenséges artyt,most is elmentem erre egy e50-re akadtam,mire nekem jött,leálltam vele harcolni mire jött az égi áldás,ha legalább figyelnének arra hogy ne engem lőjenek szarrá a jó édes anyjukat.Három arty volt nálunk,olyan szépen odalőttek hogy kapásból kilőtték három modulom meg a vezetőt és a lövészt.És ma már nem ez volt az első,de folyton így járok a t44-el,mintha valami átok lenne rajta bassza meg.Rohadtul szeretem a T44-et,annak ellenére hogy régen azt mondtam hogy nekem sose kellene,igazán aranyos kis jószág.De elvan átkozva mert a csaták nagy részében a saját arty tuti kinyír vagy eltalál.Néha olyan nagy kedvem lenne csata kezdetekor kinyírni vele az összes artyt. -
R3nton #64747 Most toltam ki a 3001P-t fullos motorral és lánccal elég jó sztem, most neki álltam 3001H-nak az tény, hogy ez már stockként is jobban bejön, de a P se volt olyan rossz k/d arányom pozitív lett xd -
R3nton #64746 tracteurC adja xd saját magadat ki tudod vele lőni xd -
Batyafaka #64745 Valaki erősítsen meg,hogy a 3001p jelentősen megváltozik majd. Eddig új futóművet kapott de ugyanolyan lomha konzervdoboz. Remélem a Tiger p kárpótol majd érte
-
E100 DOKFILM... -
MAUS DOKFILM... -
endrodiz #64742 azt a kis üzit vágólapra lehet tenni? Még soha nem próbáltam... :D -
Plata #64741 Ctrl+c a jelentésre amit a garázsban kapsz,majd Ctrl+v a fórumba. -
Plata #64740 Olvastam de egy kukkot sem értek belőle. -
endrodiz #64739 nem eged ez a fos rendszer írni VanDaal duplája miatt... -
VanDaal #64738 De jó, hogy többször pattanok IS-3-mal a rohadt KV-3-ról, mint az rólam. Bezzeg fordított szereposztásnál valahogy nem egészen így történtek a dolgok. -
endrodiz #64737 nálam működik, csak nem vágólapra rakja a képet, hanem élből menti a játék folderbe... -
endrodiz #64736 Hogy készítitek ezeket a battle stat-okat? Simán megnézitek és leírjátok, vagy van valami trükk/billentyű kombináció... -
Dean108 #64735 THX
-
Redmaster #64734 Ezt olvastátok? -
Gunslinger #64733 Célzásgyorsítót sztem nem, venti, rammer, spall liner vagy stabilizátor, amit érdemes. -
Gunslinger #64732 Hi!
Ez már elég régi, van is saját topicja képekkel, adatokkal:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/13230-french-tanks/ -
KCSDUCK #64731 Üdv! Itt a francia tankok listája http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v15/uploads/tech_trees/new_french/french_tree_full%28eu%29.jpg -
KCSDUCK #64730 Üdv!Lenne egy kérdésem azokhoz akiknek már megvan vagy megvolt IS-3, hogy érdemes e megvenni hozzá a töltés gyorsítót illetve célzás gyorsítót. Előre is köszönöm az értelmes hozzászólásokat. -
Ott nem is gondoltam, hogy keressem. Köszi! -
Gunslinger #64728 Ctrl + printscreen. Egyébként a súgó is megmondja, ami F1-re nyílik. -
Hogyan tudok screenshotot csinálni? Printscreen gomb nem működik a játékban valamiért. Más módszert meg nem ismerek. -
stork13 #64726 Dézsavű. :D -
lammaer #64725 Mintha nem írtam volna ezt is :D -
bornofakone #64724 hát azt aláírom, h inkább vmi hasznossal foglalkoznának mint pl az említett tracer, de akkor is, nem hiszem h most ennyire irritáló lesz majd, legalábbis személy szerint engem nem fog zavarni, mert kezdésnél van talán még max 30 mp-ig az az időszak míg eltávolodok a néptől, nem hiszem h a heavy-k orrba szájba nyomkodnák, ez inkább med-ek ill light-ok hülyesége lesz, hiszen úgy a fasza h megyek mint az állat és közbe nyomogatom a dudát ezerrel... :D
de most őszintén, sztem az első 1, max másfél perc után már 1 dudaszó nem lesz, főleg 1 hét után, miután már ez az egész lecseng....v még annyi se....lehet 1-2 nap és rájönnek h ez szar és kész...:)
nem is tudom mikor találkoztam utoljára olyannal aki rommá floodolta volna a chat-et a map nyomogatásával....nálam ez ritkább dolog mint mikor arty mentes map van, pedig az se 1 gyakori dolog...:)
szóval engem ugyan nem zavar, ettől még ugyanúgy szétlövök 1 tankot, nekem még mindig az arty/k basszák a csőröm....mivel más esélyt nem láttam, ezért vettem 1 hummelt, és szinte kizárólag csak arty-ra vadászok vele, kiv. ha nagyon kellene már a duplázó v ha az életemre tör vki....(nincs is jó statom vele, mivel tankokra nem nagyon lövök, inkább keresgélem a bokrokat meg a spotokat, hol lehet arty, és azokat próbálom belőni, több kevesebb sikerrel) -
stork13 #64723 Ahogy megjelenik a duda max 1-2 napon belül kint lesz a megoldás arra, hogy hogyan szedjük ki a hangfájlokat és ne változzon semmi.
Felesleges ezen flamelni és előre sírni. Azt az 1-2 napot kell csak kihúzni. Ha nem bírod akkor addig pihensz. :) -
lammaer #64722 Félreérted, a többségünk azért "akad ki" a dudán, mert
- igy is van már egy rakat f*szkalap aki elvan órákig a map nyomkodásával, csak hogy idegesítse az embert, mostmár lesz duda is
- ami inkább a bögyében van a népnek, hogy tracer az nincs, duda az van. Szóval, az erőforrásokat vmi hasznos dologra is fordíthatnák. -
Majd mikor ott nyomkodja a gyerek a fületekbe mert fun a dolog mert már miért ne ha fizetett érte nyomni fogja orba szájba análba didiíí.... -
Igaz, igaz hagytam-tunk ott MMO-t ezen okok miatt .
Akkor tü tü tüüüüü :P
Bumm :D -
bornofakone #64719 így kiakadni 1 dudán...:DDD komolyan mondom úgy élitek meg ezt a duda dolgot mintha vmi hiper op tankot dobnának be, de fizetni kell érte, nem is keveset, sőt sokat és csak az elit engedheti meg magának és az mindent beownolna....
csak 1 szimpla duda lesz, első pár napban izgi lesz az embereknek, azok is csak az első fél percben nyomkodják majd, utána úgy is megunják, és az se biztos h vmi hűű de jó hangja lesz, ami megint csak taszítja majd azt aki dudálna....
én inkább a "csodálatos" fizika miatt aggódnék, nem tudom mi lesz majd mikor a pehely ruszki tankokat lökdösik majd a szakadékba a nehéz német monstrumok, majd mikor e-50 nekimegy 1 t-54-nek és az leröppen a szakadékba....
v majd ugratgatnak le néhány helyről....pl a mostani kis t5-s light-ok, majd jön 1 enyhe domb v bukkanó, aztán repül majd 10 métert és átugrik 2 tankot :) nem is tudom mit akarnak fizikával kezdeni.....de én konkrétan nem látok benne potenciált, max német szempontból :) majd lehet 300-t játszani pl. el halluf-on... :) max még 1 kis bind-et is bele rakhatnak h THIS IS SPARTAAAA..... -
lammaer #64718 Őszintén szólva, nem is bánom ha olyanokat raknak be, amiknek semmilyen hatása nincs a játékmenetre és semmilyen előnyt nem ad a csávónak aki fizet érte.
Inkább ezek mint átlőhetetlen páncélú meg tierjüknél erősebb prémiumtankok.
Addig jó amig nem a Pay 2 Win irányba mennek el. -
Szakesz #64717 Tracerrel is tehetnének egy próbát... -
Semmi sem lehetetlen Need for Tanks , majd lehet venni alu futó görgőket meg peres láncot, frankó spoilereket, LoLtrakira 128mm-es ágyú spoilert.. -
Redmaster #64715 Nekem táncoló Elvis kéne sniper módban. -
ajaj, a sok idióta buzi majd egyfolytában nyomkodni fogja mert milyen vicces 
egyáltalán honnan jött nekik, hogy duda kell a tankra?