A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #64748 Tele a hócipőm az agyatlan barom arty csapattársakkal.Teljesen elveszik a kedvem attól hogy T44-el menjek.Szokás szerint kb 1 perc várakozás után elmegyek felderíteni az ellenséges artyt,most is elmentem erre egy e50-re akadtam,mire nekem jött,leálltam vele harcolni mire jött az égi áldás,ha legalább figyelnének arra hogy ne engem lőjenek szarrá a jó édes anyjukat.Három arty volt nálunk,olyan szépen odalőttek hogy kapásból kilőtték három modulom meg a vezetőt és a lövészt.És ma már nem ez volt az első,de folyton így járok a t44-el,mintha valami átok lenne rajta bassza meg.Rohadtul szeretem a T44-et,annak ellenére hogy régen azt mondtam hogy nekem sose kellene,igazán aranyos kis jószág.De elvan átkozva mert a csaták nagy részében a saját arty tuti kinyír vagy eltalál.Néha olyan nagy kedvem lenne csata kezdetekor kinyírni vele az összes artyt.