A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #64719 így kiakadni 1 dudán...:DDD komolyan mondom úgy élitek meg ezt a duda dolgot mintha vmi hiper op tankot dobnának be, de fizetni kell érte, nem is keveset, sőt sokat és csak az elit engedheti meg magának és az mindent beownolna....
csak 1 szimpla duda lesz, első pár napban izgi lesz az embereknek, azok is csak az első fél percben nyomkodják majd, utána úgy is megunják, és az se biztos h vmi hűű de jó hangja lesz, ami megint csak taszítja majd azt aki dudálna....
én inkább a "csodálatos" fizika miatt aggódnék, nem tudom mi lesz majd mikor a pehely ruszki tankokat lökdösik majd a szakadékba a nehéz német monstrumok, majd mikor e-50 nekimegy 1 t-54-nek és az leröppen a szakadékba....
v majd ugratgatnak le néhány helyről....pl a mostani kis t5-s light-ok, majd jön 1 enyhe domb v bukkanó, aztán repül majd 10 métert és átugrik 2 tankot :) nem is tudom mit akarnak fizikával kezdeni.....de én konkrétan nem látok benne potenciált, max német szempontból :) majd lehet 300-t játszani pl. el halluf-on... :) max még 1 kis bind-et is bele rakhatnak h THIS IS SPARTAAAA.....