banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    hát azt aláírom, h inkább vmi hasznossal foglalkoznának mint pl az említett tracer, de akkor is, nem hiszem h most ennyire irritáló lesz majd, legalábbis személy szerint engem nem fog zavarni, mert kezdésnél van talán még max 30 mp-ig az az időszak míg eltávolodok a néptől, nem hiszem h a heavy-k orrba szájba nyomkodnák, ez inkább med-ek ill light-ok hülyesége lesz, hiszen úgy a fasza h megyek mint az állat és közbe nyomogatom a dudát ezerrel... :D
    de most őszintén, sztem az első 1, max másfél perc után már 1 dudaszó nem lesz, főleg 1 hét után, miután már ez az egész lecseng....v még annyi se....lehet 1-2 nap és rájönnek h ez szar és kész...:)

nem is tudom mikor találkoztam utoljára olyannal aki rommá floodolta volna a chat-et a map nyomogatásával....nálam ez ritkább dolog mint mikor arty mentes map van, pedig az se 1 gyakori dolog...:)

szóval engem ugyan nem zavar, ettől még ugyanúgy szétlövök 1 tankot, nekem még mindig az arty/k basszák a csőröm....mivel más esélyt nem láttam, ezért vettem 1 hummelt, és szinte kizárólag csak arty-ra vadászok vele, kiv. ha nagyon kellene már a duplázó v ha az életemre tör vki....(nincs is jó statom vele, mivel tankokra nem nagyon lövök, inkább keresgélem a bokrokat meg a spotokat, hol lehet arty, és azokat próbálom belőni, több kevesebb sikerrel)