418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
érdemes HE-t is használni , nem fogsz nagyot sebezni de több mint a semmi+ criticalt is belőhetsz, a nagyoknak az is segítség ha pl az ellen lövegét kiiktatod így egy rövid időre. -
köszi a választ!
Amúgy a spottolás az automatikus?
na meg és úgy szoktam, hogy egyből a kezdőn egy bokorba, hogy ne lógjon ki az eleje, és bejött a tank, direkt nem lőttem rá, közel mentem és az oldalát és a hátulját lőttem, de nem sebeztem semmit, pedig összeugrott a karika, és pont telibe lőttem :) -
brasco84 #65431 na jó kezdődik a szopóág.. 2 ből 2 szer voltam top tier megint, malinovkán elindulok a hegynek, 1, azaz 1 darab KV követ, természetesen a top tierjükkel találkoztunk össze, és voltak vagy négyen, elsőként lőttek ki. shit happens, 2 csatában is kb hasonló történt.. -
Tegnap este KV-val zsinórban kb 8-szor voltam legfelül. Több kill volt mint amikor alulra, vagy középre rak, de nem jött annyi xp és a kredit sem volt túl sok. Ahhoz hogy gyorsabban összejöjjön a pénz egy 5-ös tankra, azt tudom javasolni, hogy ne vegyél meg a kicsikre minden szirszart amit kifejlesztesz. Meg kell nézni a tulajdonságaikat és dönteni. Legénységet pedig 75%-ra képezni húszezrekért tier4 alatt tökfölösleges. -
ilsalon #65429 Így is meg lehet találni a számítást, csak kell hozzá gyakorlat.
Ha nagyobb géppel kerülsz szembe, akkor inkább el kell menekülni és más irányból megtámadni. Az oldala, háta mindig puhább. Ha rádfordul, akkor megint spuri. És így tovább.
Ha nagyon kicsit vagy, akkor spot, vagy artykért menni, ha elég gyors vagy. A spot az úgy működjön, hogy bújkálsz a frontvonalon valahol és folyamatosan spotolva tartod az enemyt. Ha ilyenkor sebzik a csapattársak, akkor te is kapod bőven az zxpt. Nem érdemes ész nélkül előre rohanni és kilövetni magad, mondván úgysem érek semmit. Kicsiként egy-két sebző lövés a nagyobbakba sokat jövedelmezhet. Ha meg mégis a rohanós taktikát választod, akkor is ésszel, alternatív útvolalakon, vagy egy-két percet kivárva kell elindulni.
A kicsi tankok előnye, hogy egy bokorba beállva szinte láthatatlan vagy. Beállsz a vonulási utvonalak mellé, megállsz mozdulatlanul és nem lősz. Nagyon sok spottod lesz és ha alakul a csata, akkor elindulhatsz artyért, TD-ért lesebbzett nagyvadakért. -
ja azt csinálom, van 1-2 olyan tank. Haladok, de elég lassan! Kell vagy 600ezer hogy vegyek egy 5-ös tankot, de itt kapok 2500-at, abból 1500 a javitás :D
Ha majd kiunlockolom az ötöset, akkor csak 1-es és 2-es tankkal fogok játszani addig, még meg nem lesz rá a zseton :)
Csak ez így elég gáz, én csak úgy csináltam volna, hogy 4-es 4-es ellen, 5-ös 5-ös ellen és így tovább.. -
ilsalon #65427 Ezt meg kell szokni. Vannak tierek, amikkel szinte sosem vagy top tank. Tier 5, meg 8 amivel jó eséllyel, tier 9-10 amivel szinte mindig te vagy a top. De már sokan leírtuk, hogy meg kell találnod a feladatod. Olyan tankokat lőjj, akikbe tudsz sebezni, flankelj, deríts fel, stb. Tier ötig gyorsan el lehet jutni, nem fogsz beleszakadni. -
hihetetlen szar ez így hogy nincs balancolás!
4-es tankom ellen jönnek a nagy monstrumok, 1 lövés és nekem annyi! Élvezetes a game! Eddig 1-es és 2-es tankokkal tudtam jót játszani, mert ott nincs ez az őrület! 3-tól felfele már én vagyok a kis tankkal, az enemy meg a góliátokkal -.- -
PetiPetiHUN #65425 M24 Chaffee végre megvan :). No az öröm csak eddig tartott. Kemény dolog stock tankként szenvedni vele. Azért sikerült a legjobb motoron kívül mindent rárakni. Az ágyúja a jobbik egy álom. Ha kikapunk és kilőnek akkor biztos hogy veszteséges a meccs. A legjobb 510xp volt és 9xxx credit, igaz abból kijött a javítás de a lőszer már nem. Ha jól tudom 5-ös szintű bár ebbe nem vagyok biztos. Velem szemben rendszeresen 6-os szintű tankok vannak sőtt a saját csapatomban is vannak alám sorolt 6-os tankok. Raktam rá mozgás közbeni célzássegítő mechanizmust vagy mit. Nagyon tetszik:). Arty teljes sebességgel menekül le a hegyről a házak felé én a völgy másik oldalán teljes sebességgel száguldok felé és úgy telibe lövöm hogy csak na. Szóval nagyon élvezet vele játszani csak kicsit drága. -
Hmm elvileg 50 méteren belül mindenki lát mindenkit még ha egy domb vagy ház van közöttetek, így amikor Prokhorovka-n bal oldalt állsz a bokorban és az ellenség végig megy a bokorsoron csak ötven méteröl látod meg, mert csak a 15 méternél közelebbi bokor nem gátolja a látótávolságodat a többi bokor igen .
Közre játszik még a szerver láthatósági adatok frissítése(minél közelebb vagytok egymáshoz úgy csökken a max ha jól emlékszem 5s) a te vagy az ö PC-jének állapota és internet kapcsolat + 48Km/h=13,3m/s azaz teljes sebességgel a PzIV másodpercenként 13,3 métert tesz meg.
(pl pont frissített a szerver feléd láthatóságai adatokat és utána egy ezred másodperccel kiszáguld a bokorból a PzIV. tőled ~75-100méterre amit 2 másodpercig nem látsz ő addig ~26,6 métert tesz meg és te nem látod)
és hiába sík terep ha egy két bokor van köztetek és feléd tart azok rontják a te és az ö észlelési távolságát, de téged már felfedeztek akkor ö aszerint navigál, hogy közte és közted legyen egy két bokor minél később vedd észre.
-
Nem kell ezen meglepődni ... lapulok Su-152-vel egy bokorban, erre előpattant a melletem lévő bokorból egy enemy E75 ...
Repült is a binocular ... -
Hmm ez érdekes, majd végigolvasom, ha nem leszek épp ilyen fáradt :D
Am arra is van magyarázat benne, hogy egy full sebességgel közlekedő PzIV csak 20 méterre jelenik meg előttem úgy, hogy igaz, hogy voltak bokrok, de sík terep volt legalább 100-120 méterre arról amerről jött. Mert az ilyet még mindig viccesnek találom :D -
Értelmes medek összedolgoznak. Csapatosan a legerősebbek ergo több kredit. -
Gunslinger #65420 Érdekes, ma Type 59-et csak platoonban láttam, kétfős, háromfős, tökmindegy, de egyedül sosem. A játék msotantól csak platoonban hajlandó elindítani őket vagy mifene? -
Igen köszönöm "olvastam" google tesóval meg anno a Cifu félét is az első kettő észrevétel onnan van azt is tudtam lövésnél lehullik a a "lepel" de azt hogy mekkora körben az itt a fórumon írták és ajánlották a két bokros technikát, de ha elég nagy a bokor akkor egy is elég ha hátra tolatok persze az álcaháló lehullik olyankor .
A PzIV. nél keresgéltem a hitboxot először amikor T-28 és egy másik PzIV. is egy lövés voltam egymásutáni két csatában a roncson nem látszik kiírva meg csak lőszerrekesz robbanás, de hol? kiderült az első lánckerék mögötti ajtónál lőnek meg és, mintha az agymoly neki repülne a villanykapcsolónak világos lesz minden... pont fordultam amikor oldalról jött megálltam célozni persze ö is és pukk ennyi voltam.
Ezután jöttek a lövedék nyomok hova is lőnek a Ferdinandon tűnt el mindig vagy fél HP-m szemből lőttek meg, de nem alul és mentek a csaták és bamm ugrik a hp gyors beforgat megnéz legközelebb megint és lassan összeáll a kép a hitbox skinen nincs jelölve persze az nem baj de amúgy logikusan össze álla kép amikor látod hogy a lövedékek nem állnak meg hanem szépen mennek tovább valamikor átmennek az egész tankon mint a valóságban és megnézve a bemenetet és a kimenetet látni belül mi lehetett "útban" . -
Nagyon erős ez a KT -
lammaer #65417 Dícséretes hozzáállás...
WOT wikit nem olvasod? Sok érdekes dolog ott van (többek között amt irtál a láthatósági rendszerről is)
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics
Amúgy ezt a dupla lövést pedig annyiszor mondom mindig amikor jönnek az emberek hogy XY tank hogy tud akkorát sebezni belém? És amikor felveti az ember hogy mi van ha egyszerre 2 talált el, akkor mindenki 999%-ig biztos hogy az lehetetlen... -
Az első bekapott lövéstől indul az óra .
Én azért tettem fel mert pár szituációt nem értettem és így kiderült hogy nem csak az a tank sebzett hanem együttes találatuk volt azért ugrott le a HP-m.
Ezt a játékot azok tudják jól játszani akik értik én a nehezen, de lassan kapiskálom játékosok közé tartozom.
pl a bokor
-Ha a közepében állsz nem ér semmit
-Ha mögötte állsz eltakar,de halösz 15 méteres körben "eltűnnek" a fedezékek
-Ha lövés előtt hátra tolatsz min 15 métere a bokortól akkor még a lövésed is elfedi
Kicsit rögös az út, de lassan már nem csodálkozom csak gondolkodom és kiderül mi is történt abban a szituációban, legközelebb már esetleg előnyömre tudom fordítani vagy legalább is megpróbálni . -
a tökölést arra értettem, hogy regeljek másik accokat -
Ja, az lesz az. Nem romlik a fekete festéssel a tankok láthatósága? -
brasco84 #65413 nekem ma mákom volt, szinte csak oda rakott be.. mondjuk nem toltam ma 5 nél többet.. 1 olyan volt amikor kb 4-5 tank volt felettem. -
Gunslinger #65412 Sztem az a bekapott sérülés mértéke lövésekre lebontva, mellette meg talán az egymáshoz képest eltelt idő, amikor kapta. Gondolom az "írassunk ki a képernyőre minél több tök felesleges infót" versenyre készült a kép. :-) -
lammaer #65411 Mi az a hax ott a sérült lánctalp mellett? Ellenséges tankok koordinátái? -
Tusy #65410 - abban a napi 5-10 körben IS-sel nem rak be top tankként. Meghagyom rajta a 122-est, majd nem 20k hanem 30k creditet rakok rá félre ha menni akarok vele -
Ja ja viszed a laptopod és kiülsz limonádét árulni 250ft-ért és csak bánkártyával lehet nálad fizetni :)
Egy szép napsütéses vasárnap délelőtt összeszedsz egy év prémet meg az összes prém tankot és még szotyira is marad a 250Ft-ra meg azt hiszik a limonádé ára:)) -
Gunslinger #65408 Kb. öt perc tökölésért 3000 Ft-nyi értéket kapsz. -
"De azt nehezebben veszik észre, hogy rajtuk hogyan viselkednek az ellenfél lövései."
A rendes játékosok, de én rendetlenek közé tartozom :))
-
persze, egyszer megcsináltam :) -
250 FT-ért 750 gold, + slot hely meg egy kis credit az még megéri :D -
lammaer #65404 Ja, csak a paypalnál ha egy accon használt kártyát egy másikhoz akadsz rendelni, kell valami mailt irni nekik. Gondolom sasolják - jogosan - nehogy visszaélések legyenek. -
na olyan még tényleg nem volt hogy arty 0 sebzést okozott volna rajtam :D:D -
hm, annyit nem ér az egész, hogy tököljek vele -
Gunslinger #65401 Mind a kettő. -
Gunslinger #65400 Így van, én mikor aktiváltam a paypal-omat kb. másfél éve kerek 400 Ft-ot utalt át kártyáról a paypal számlára, nem nyúlnak le semmit, nem kell parázni. Persze, ha valaki vissza akarja utalni a saját számlájára (a kártyához tartozóra), akkor jönnek a tranzakciós költségek. -
Másik paypal vagy másik IGN acc kell, hogy kapjak még egy kódot? -
lammaer #65398 Nemtom, én csak annyit tudok amit kiirtak múltkor. -
Rue East #65397 én úgy tudom, ha visszaigazolod a kártyádat, akkor a paypal számládra megkapod a pénzt, ha nem akkor feloldják a zárolást
-
lammaer #65396 Paypalék úgy emlékszem kimondottan kiírják hogy leveszik és refundolják. De amúgy igazad van, sokszor "csak" zárolnak. -
Illetve le se veszik, csak zárolják, aztán 1-2 hét után feloldódik a zárolás. -
lammaer #65394 Minden netes vásárlásnál a kártyát csak úgy tudják ellenőrizni, hogy kezdeményeznek egy pici (jellemzően 1USD-s) tranzakciót. Ahogy irja is a paypal, ezt vissza fogják adni.
De bárhol csinálod ez igy működik a kártya regisztrációjakor.