banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #65419
    Igen köszönöm "olvastam" google tesóval meg anno a Cifu félét is az első kettő észrevétel onnan van azt is tudtam lövésnél lehullik a a "lepel" de azt hogy mekkora körben az itt a fórumon írták és ajánlották a két bokros technikát, de ha elég nagy a bokor akkor egy is elég ha hátra tolatok persze az álcaháló lehullik olyankor .
    A PzIV. nél keresgéltem a hitboxot először amikor T-28 és egy másik PzIV. is egy lövés voltam egymásutáni két csatában a roncson nem látszik kiírva meg csak lőszerrekesz robbanás, de hol? kiderült az első lánckerék mögötti ajtónál lőnek meg és, mintha az agymoly neki repülne a villanykapcsolónak világos lesz minden... pont fordultam amikor oldalról jött megálltam célozni persze ö is és pukk ennyi voltam.
    Ezután jöttek a lövedék nyomok hova is lőnek a Ferdinandon tűnt el mindig vagy fél HP-m szemből lőttek meg, de nem alul és mentek a csaták és bamm ugrik a hp gyors beforgat megnéz legközelebb megint és lassan összeáll a kép a hitbox skinen nincs jelölve persze az nem baj de amúgy logikusan össze álla kép amikor látod hogy a lövedékek nem állnak meg hanem szépen mennek tovább valamikor átmennek az egész tankon mint a valóságban és megnézve a bemenetet és a kimenetet látni belül mi lehetett "útban" .