A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #65425 M24 Chaffee végre megvan :). No az öröm csak eddig tartott. Kemény dolog stock tankként szenvedni vele. Azért sikerült a legjobb motoron kívül mindent rárakni. Az ágyúja a jobbik egy álom. Ha kikapunk és kilőnek akkor biztos hogy veszteséges a meccs. A legjobb 510xp volt és 9xxx credit, igaz abból kijött a javítás de a lőszer már nem. Ha jól tudom 5-ös szintű bár ebbe nem vagyok biztos. Velem szemben rendszeresen 6-os szintű tankok vannak sőtt a saját csapatomban is vannak alám sorolt 6-os tankok. Raktam rá mozgás közbeni célzássegítő mechanizmust vagy mit. Nagyon tetszik:). Arty teljes sebességgel menekül le a hegyről a házak felé én a völgy másik oldalán teljes sebességgel száguldok felé és úgy telibe lövöm hogy csak na. Szóval nagyon élvezet vele játszani csak kicsit drága.