418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
artykat soha semmilyen formában nem szeressük. :P
bgabor:
"Nem kell belekötni, kiknek kinek a magánügye mire mennyit költ. "
Igaz, megyek és hamut hintek a fejemre. Bár szerintem ebben a kérdésben nem volt se nagypofa se köcsög hozzáállás. -
Hmmm ... Mi volt ebben a nagypofájú?
Pont itt a gond ... azoknak habzik a szája, akik csak "élvezik" a játékot, és azokat szidják telipofával, akik meg is fizetik ezt ...
Most akkor melyik is a "nagypofájú köcsög" hozzáállás?
Van ismerősöm T9-es tankokkal, prémium nélkül. Ő eldöntötte, hogy nem fizet, inkább játszik ... Még sem hisztizik folyamatosan ...
Ezt is meg lehet csinálni, fent lehet tartani ... T10-est is fent lehet tartani ...
A prémium dolgokkal semmi mást nem veszel csak "időt" ... És azt sem drágán ...
Ha most iskolás lennék, és ráérnék egész nap kockulni a gép előtt, akkor lehet én sem költeném a zsebpénzemet a játékra ... Viszont akkor sem értem mire ez a nagy hiszti ...
"Útájjuk a prémiumosokat" ... Csak még mindig nem értem miért? Mert ugye azt kényelmesen lehet tényként kezelni, hogy a játék fejlesztési és fenntartási költségeit azok fizetik, akik FIZETNEK a játékért ... Ha aranyat veszel akkor Te is ... Qrva mindegy, hogy prémiumra, slotra, Löwe-re vagy bármi mása költöd ... Ergó te is közénk "nagypoifájú köcsögök" közé tartozol, aki a maradék ember játékát lehetővé teszik = eltartják őket ...
Viszont a kérdés még mindig adott: Miért is kell ezt utálni? -
kdezso30 #65471 Ahogy hallom jönnek a prémium artyk. Akkor ezek szerint őket is szeretjük? -
bgabor #65470 "miért is kell utálni azt aki fizet a játékért és eltart téged ?"
Jól megválaszoltad a saját kérdésedet. Jórész pontosan az ilyen nagypofájú köcsög hozzáállásuk miatt utálják a prémiumosokat.
Hagyjuk már ezt a csökött "eltart téged dumát". Mind pontosan tudjuk hogy a játék ingyenes része egy erősen átlátszó beetetési szakasz, ahol minden létező erővel megpróbálják a fizetésre rávenni a játékosokat, a játék egész rendszere ennek a célnak megfelelően lett kialakítva.
Azt viszont hagy döntse már el mindenki maga, tartja e ezt az egész játékot annyira, fontos e neki, hogy hozzájáruljon anyagilag is, és ha igen, mennyire. Én például csak annyit költök rá, hogy használhatóvá tegyem a fontos szolgáltatásokat, nagyobb garázs/barakk, kiegészítők levétele aranyért, prémiumos már nem óhajtok lenni. Pláne nem szeretném láma módjára egy új AAA kategóriás játék árát elkölteni egy Lővére.
Nekem ez a színvonalú játék, ezzel a mentalitású fejlesztőgárdával csak ennyit ér. Másnak másmennyit. Nem kell belekötni, kiknek kinek a magánügye mire mennyit költ. -
Vagy magyarázd meg azoknak az idiótáknak, akik elindulnak levadászni az összes tankot, de balfaszok, és 5-en kergetnek 1 tankot foglalás helyett, amíg az behúzza a bázisunkat és bukjuk ...
Ha elkezdek foglalni annak oka van. Ha beírják, hogy kill, akkor beírom hány másodperce van megtenni ...
A képlet egyszerű: Sebzésért, killért, és foglalásért kapsz XP-t. Ha foglalom a bázsit, és 1 tankunk rallizik valahol a pálya másik végén, hogy megkeresse az utolsó rejtőzködőt, akkor inkább foglalok, az nekem több xp.
Ha van még 3-4 tank, és azok tuti nem tudják megfordítani a meccset, akkor lemászok a foglalásról.
Mellesleg nem értem mi ez a prémium ellenesség ... sokszor olvasom, hogy köcsög prémiumlőszerrel lő, köcsög prémiumtankkal megy, köcsög prémiumaccounttal van ...
Ezek mindenki számára elérhetőek. Bárki megveheti ... 5 doboz cigi egy havi prémium ... 1 sörért 20 prémium lőszert lehet venni ... És még sorolhatnám ...
Sajnos a Löwe jellemzően az a tank volt, amit minden agyhalott megvett, mert nem kell hozzá agy, ezért lett egy kemény pejoratív visszhangja a prémium tankoknak.
Azért játszhat most mindenki, mert vannak akik fizetnek érte ... ha senki sem fizetne, akkor már lent lenne a roló. Ez ennyire egyszerű.
Gyors foglaláshoz: Nekem van Type59-em, bár én inkább supportálni szeretek vele, mivel lomhább mint a Pershing, de ha végigmegyek középen fél perc alatt, és behúzom a bázist, akkor több pénzt kapok és többet tudok vele játszani, mint ha hagyom hogy a team elbalfaszkodjon 10 percig, majd bukjak.
Nem mindenki ér rá 14 percet kempelni, majd 1 percet játszani ... -
Plata #65468 Többet naná,kv az egyik legjobb pénz farmoló tank.
-
PetiPetiHUN #65467 No megvolt az első TopGun M24-el. Elősször lemmingvadászat utánna arty majd a végén egy patton. Kaptam 1287 xp-t meg kemény 15870 creditet 6 killért 2 sebzésért meg 6 felderítésért. 31 lövésből 23 talált és így sikerült ezt elérni. Egy KV ezért tuti a dupláját kapta volna creditbe. -
lexlutor #65466 .nemek is ez volt a velemenyem. ez valtozott meg belulve. -
Plata #65465 Ellenfélnek nem utálom őket,csak ne kerüljenek a csapatba.tegnap redshiren volt az ellenségnél két churchill,hát azokat vidám dolog volt t5 tankal szétszedni.Szartak rá hogy szétszedem őket oldalról csak mentek előre. -
Jammal #65464 Én speciel még egy fillért nem kaptam az eltartóimtól a premium tank birtokosoktól, akinek valóban faszretad walletfighter a 80%a legalább -
Plata #65463 Kv5 szerintem egy nagy mozgó céltábla.T50-es sem művészet megenni,T32-ben csücsülve karcolás nélkül meglehet úszni,t44-el meg unaloműzőnek jó.A kis tornyába 4-5 lövés bőven elég.Nem a prémeseket utálom,hanem az olyan prémet aki nem tud játszani a prém tankjával.T59-et csapatban akkor nem szeretem ha gyorsan akar foglalni,Kv5 a csapatba sose kell,ellenfélnek már inkább. -
lexlutor #65462 szerintem sem jellemzo ez mar annyira az utobbi idoben, igy nem csoda ha belefutnak a joemberek ilyenbe egyre gyakrabban :) -
virkir #65461 Értő olvasás?
Nem az ad bónuszt, hogy kilövöd hanem értelemszerűen több sebzést viszel be mintha bent hagysz 2-3-4x 500-1000 hp-t. -
magát csak nem utálja. :)
persze premium account != premium tank. majd megírja a tutit melyiket nem szereti.
de a premium tankosok szidásával csak óvatosan. voltam már olyan csatában ahol az ellen nagy löwenoobozásba kezdet az elején és nagyon el lettek picsáza. persze akkor már kussoltak. :) -
lexlutor #65459 ..amuyg honnan tudod h neki nincs-e premium accja? :) -
lexlutor #65458 ..gondolom mert mostanaban zsinorba oylanokkal talalkozik, akik hajmeresztobbnel-hajmeresztobb dolgokat produklanak, mikozben ok a csapat top tankja, es igy tuti bukas a kor.. a sokadik utan eleg frusztralo tud lenni.. nem mintha nem premium tankbanlevok foleg hetvegen nem ugyanilyeneket produkalnanak :)
-
miért is kell utálni azt aki fizet a játékért és eltart téged ? -
lexlutor #65456 ..miota van kv5om (7000 meccset mentem nelkule elotte), alapvetoen megvaltozott a korabbi, hozzad hasonlo velemenyem rola... az egyik legjobban eltalat tank, amivel talalkoztam. keves tank bir annyit mint a kv5, es meglepo modon az agyujra sem panaszkodom. -
Akkor miért írja ki a játék a tippeknél, hogy az összes ellenfél megölése nem ad plusz pontot blabla... ? -
Plata #65454 Ezt magyarázd meg egy retardált t59-ben dekkoló prémes buzinak.Ki nem állhatom a prém csapattársakat.Főleg ha olyan ótvar szarral jönnek mint a kv5. -
virkir #65453 Párszor már leírtam a zászlóhúzogatóknak ezt részletesen de megteszem ismét.
Folyamatosan erre hivatkoznak amikor nekiállnak húzni "Nincs olyan, hogy a csapat több bónuszt kap ha minden tankot megsemmisít"
Namost ez igaz viszont...
"A csapat minél több sebzést visz be a másiknak, annál több XPt kapnak a játékosok – viszont ennél az összetevőnél csak a megsemmisített ellenséges tankokat veszik figyelembe."
Tehát ha minden ellenséges tankot kilő a csapat akkor több xp oszlik el a tagok között.
Ezért én személy szerint mindig arra törekszem, hogy öljünk meg mindenki ha van időnk, megvannak az ellenfél megmaradt tagjai, jelentős létszám/erőfölényben vagyunk és nem ezeken múlik a győzelem.
-
Plata #65452 Szerintem is baromság,t50-el láttam ahogy egy full t59 platoon lerohanja az ellenség bázisát és pillanatok alatt nyerünk,lószar pénzt és xp-t kaptam,pedig spotoltam és lőttem artyt. -
de mitől járna amúgyis? Ha a 2 perces zászlófoglalásnál sem jár, akkor később miért járna? Ugyanúgy a sebzés számít, akkor már a legtöbb sebzést akkor adjátok le ha mindenkit kilőttök, nem? -
Jammal #65450 Mert amikor első 2 percben elfoglalod az ellenség bázisát nem is sebzel túl sokat ezért kevesebb az xp. Na meg hát mikor az ellenfélnél 1-2 tank van már csak azért mondja aki mondja, hogy megölni őket több xp mert nincs a foglaló körben.:) Aki kilövi az utolsó tankot az csak neki xp(semmi plusz xp csak ami amúgy is járna) -
DoctorStryker #65449 Elég szar amikor APvel meglövöd és abba nem döglik bele és emiatt fog téged megölni.
HE nagyobb az esély h elsőre kilövöd artyknak eléggé papír páncéljuk van.
-
Öhm. Amúgy van ugyebár az a mondás hogy nem kapunk több XP-t az összes tank legyilkolásáért mint a zászlófoglalásért. Ez csak szerintem baromság? Amikor az első 2 percben elfoglalja a csapat a zászlót, nyúlfarknyi XP jár a victoryért is. -
Plata #65447 Alacsony tierbe tartozó light és med tankra ne lőj he-vel.Heavy vagy Td-re mehet.Artyra sem érdemes He-t pazarolni. -
Plata #65446
Ha nem foglalják el a bázist,su85 is meglett volna,már csak 1 lövés. -
hát, a robbanó lövedéket kipróbálta, és se a seggét sem a lánctalpán nem sebeztem :) pedig nem volt valami nagy tank :)
szerintem a páncéltörő az igazi :) -
Plata #65444
Victory!
Battle: Ensk 2011. október 3. 12:09:03
Vehicle: T-50
Experience received: 2 738 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 22 035
Battle Achievements: Master Gunner, Sniper
-
Jammal #65443 Persze, marha jó ágyú. Alig marad el penetrationben a 100astól és jobb a dmge. Én szívem szerint még ISen is azt használnám ha lehetne, na de majd talán a KV4en amikor bejön. -
Erre nem is gondoltam... köszi a tanácsot, meg is fogadom :)
S ha meg lesz a KV3-nak a 100-as, akkor is a 107-est hagyjam rajta? -
Jammal #65441 Mert ISen meg a 100ast használod, míg nincs meg a gyorsabb 122es ha van eszed, de ahhoz meg kell a szarabb 122es azt meg kv3al egyszerű kiszedni. -
köszönöm a segítséget :) -
Jammal #65439 107es a legjobb löveg rá, de ki kell vele szedned a 100 és a 122mmest is ha nem akarsz az ISel szopni majd. Semmiképp nem ajánlom, hogy szaros 85mmessel menj ISre. -
Sziasztok. KV-3-ra melyik a legjobb löveg? Most a 107mm Zis-6 van fent, érdemes kifejleszteni 11.000EXP-ért a 100mm D10T-t, vagy annyival nem jobb? Nem prémiumos vok, szval nekem ez a 11k exp is sokat jelent :D -
ilsalon #65437 Automatikusan spottolsz, de néha kell pár másodperc, hogy felfedd az ellent.
Egyet értek az előttem szólóval. Mindig kell vinni HE lövedéket, mert az sebzi a pár tierrel nagyobbakat akkor is, ha nem megy át a páncélján a lövedék.
Amúgy majd idővel rájössz, hogy hol kell lőni a járműveket, de egy kis összefoglaló. Sajnos 200-300 méteren túlról már sok szerencse kell ezeket belőni.
1. Az biztos, hogy a járművek eleje a legvastagabb, ráadásul döntött is sokszor. Ezért ezt a legnehezebb átlőni. Egy-két kivételtől eltekintve a járművek hasa a leggyengébb, ezen kívül mindig érdemes lőni a kiálló alkatrészeket, vezető nyílást, géppuskagömböt, parancsnoki fülkét, optikát. HE-vel mindegy, de én a csőre szoktam lőni, hátha tönkremegy neki. Ez sokszor bejön. Sok TD különösen kemény előlről, ezért vagy HE, vagy elmenni az oldalába.
2. Járművek oldala. El kell dönteni, hogy láncolni akarsz, hogy kinn maradjon a kibújt muki, vagy sebezni. Ha láncolni, akkor az első láncgörgőre kell célozni, vagy éppen a hátsóra. HE-vel a legkönnyebb, de automatikus láncolást szinte semmi sem jelent. Ha sebezni akarsz, akkor filgyelembe kell venni, hogy ha nagyon magasra célzol a tank elején, vagy hátulján, akkor könnyen lepattanhat. A torony ugye valószínűleg ugyanolyan kemény, mert éppen feléd van fodulva. Én leginkább a lánc fölött lövöm, itt sokszor találsz ammo racket. Esetleg motoron próbálom lőni, mert így ki lehet gyújtani a járművet. Ilyenkor a hátsó egyharadnál próbálom meglőni. A torony oldala is tud nagyon kemény lenni egyes takoknál, viszont ha betalál, akkor ammo rack találat is bejöhet.
3. Járgányok hátulja. Ez mindig a legpuhább. Motort és üzemanyag tartály talál az ember leginkább. Itt is vigyázni kell, hogy ha nagyon magasra lősz, akkor lepattanhat. A torony hátulja is jó célpont ammo rackre.
-
Sir Charles #65436 Az a baj, hogy ez sem igaz(simán eltűnik a tank a ház másik oldalán, ha megáll.)
Ezzel van még mindig a legnagyobb baj a játékban.
Múltkor El-halluf pályán történt egy vicces dolog.
Panther áll a szikla mögött, láttam, hogy elindul a másik szikla mögé.
Na, gondoltam, jól levadászom.
Amint kért a szikla mögül, eltűnt, eltelik 3 másodperc és megint megjelenik, most már a másik szikla mögött.
Amúgy ezt is tapasztaltam már többször, hogy ha látok valakit egy ház, szikla stb mögött, ha kijön a fedezékből eltűnik. -
Plata #65435 Victory!
Battle: El Halluf 2011. október 3. 10:46:04
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 2 370 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 31 935
-
Sarkon kibújni készülő ellen láncát is poénos lelőni :D Volt olyan hogy kis mitugrálsz tankkal mentem, egy td jött pont egy sarkon, sebezni nem nagyon tudtam, de zsínórban kapkodtam le a tappancsát amíg a többiek ki nem lőtték :D