banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Vagy magyarázd meg azoknak az idiótáknak, akik elindulnak levadászni az összes tankot, de balfaszok, és 5-en kergetnek 1 tankot foglalás helyett, amíg az behúzza a bázisunkat és bukjuk ...

Ha elkezdek foglalni annak oka van. Ha beírják, hogy kill, akkor beírom hány másodperce van megtenni ...

A képlet egyszerű: Sebzésért, killért, és foglalásért kapsz XP-t. Ha foglalom a bázsit, és 1 tankunk rallizik valahol a pálya másik végén, hogy megkeresse az utolsó rejtőzködőt, akkor inkább foglalok, az nekem több xp.

Ha van még 3-4 tank, és azok tuti nem tudják megfordítani a meccset, akkor lemászok a foglalásról.

Mellesleg nem értem mi ez a prémium ellenesség ... sokszor olvasom, hogy köcsög prémiumlőszerrel lő, köcsög prémiumtankkal megy, köcsög prémiumaccounttal van ...

Ezek mindenki számára elérhetőek. Bárki megveheti ... 5 doboz cigi egy havi prémium ... 1 sörért 20 prémium lőszert lehet venni ... És még sorolhatnám ...

Sajnos a Löwe jellemzően az a tank volt, amit minden agyhalott megvett, mert nem kell hozzá agy, ezért lett egy kemény pejoratív visszhangja a prémium tankoknak.

Azért játszhat most mindenki, mert vannak akik fizetnek érte ... ha senki sem fizetne, akkor már lent lenne a roló. Ez ennyire egyszerű.

Gyors foglaláshoz: Nekem van Type59-em, bár én inkább supportálni szeretek vele, mivel lomhább mint a Pershing, de ha végigmegyek középen fél perc alatt, és behúzom a bázist, akkor több pénzt kapok és többet tudok vele játszani, mint ha hagyom hogy a team elbalfaszkodjon 10 percig, majd bukjak.

Nem mindenki ér rá 14 percet kempelni, majd 1 percet játszani ...