banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Automatikusan spottolsz, de néha kell pár másodperc, hogy felfedd az ellent.

Egyet értek az előttem szólóval. Mindig kell vinni HE lövedéket, mert az sebzi a pár tierrel nagyobbakat akkor is, ha nem megy át a páncélján a lövedék.

Amúgy majd idővel rájössz, hogy hol kell lőni a járműveket, de egy kis összefoglaló. Sajnos 200-300 méteren túlról már sok szerencse kell ezeket belőni.
    1. Az biztos, hogy a járművek eleje a legvastagabb, ráadásul döntött is sokszor. Ezért ezt a legnehezebb átlőni. Egy-két kivételtől eltekintve a járművek hasa a leggyengébb, ezen kívül mindig érdemes lőni a kiálló alkatrészeket, vezető nyílást, géppuskagömböt, parancsnoki fülkét, optikát. HE-vel mindegy, de én a csőre szoktam lőni, hátha tönkremegy neki. Ez sokszor bejön. Sok TD különösen kemény előlről, ezért vagy HE, vagy elmenni az oldalába.
    2. Járművek oldala. El kell dönteni, hogy láncolni akarsz, hogy kinn maradjon a kibújt muki, vagy sebezni. Ha láncolni, akkor az első láncgörgőre kell célozni, vagy éppen a hátsóra. HE-vel a legkönnyebb, de automatikus láncolást szinte semmi sem jelent. Ha sebezni akarsz, akkor filgyelembe kell venni, hogy ha nagyon magasra célzol a tank elején, vagy hátulján, akkor könnyen lepattanhat. A torony ugye valószínűleg ugyanolyan kemény, mert éppen feléd van fodulva. Én leginkább a lánc fölött lövöm, itt sokszor találsz ammo racket. Esetleg motoron próbálom lőni, mert így ki lehet gyújtani a járművet. Ilyenkor a hátsó egyharadnál próbálom meglőni. A torony oldala is tud nagyon kemény lenni egyes takoknál, viszont ha betalál, akkor ammo rack találat is bejöhet.
    3. Járgányok hátulja. Ez mindig a legpuhább. Motort és üzemanyag tartály talál az ember leginkább. Itt is vigyázni kell, hogy ha nagyon magasra lősz, akkor lepattanhat. A torony hátulja is jó célpont ammo rackre.